selam kızlar bugün iki kere park etmeye çalıştım iki arabanın arasına birisi marketin önündeydim birisi evin önünde kan ter içinde kaldım yok bir türlü yanaştıramadım kaldırıma özel ders alan falan var mı aranızda hoca nasıl tarif ediyor acaba?
kızlar yaaa
ben bır hafta kullanamdım sımdı korkuyorum kullanmaya neden boyle oldum bılmyorum yardım edın bana acaba dıyorum su çekırdek ınanc dıye bır cd var ondanmı alsam araba kullanmayı kolaylastırıyormus
hiç duymadım ben çekirdegi ama korkuların üztüne gitmelsin cesaretli ol baaşrırısın emelim
canım boş yerde öğretti yerdeki çizgilerin arasına girdiniz öyle mi? burda bir yer varda açık park ücretsiz. orası boş oluyor bende mi gitsem denesem dedim? ama kalabalık yerde de gösterir herhalde sana önemli çünkü. bir de paralel park var onu öğretti mi? iki araba arasından kaldırıma yanaşıyorsun yani.park etmeyi avmlerde öğretti canım.AVM nin boş yada bir iki araç olan parkına girip.İleri geri yan parkları şöyle yap böyle yap diye diye öğretti.Birde geri geri gitmeyide öğrettiği için daha rahat oldu.Bazı sokaklardan geri geri gittik döndük..Çok yararı oldu
canım tek başına daha rahat olur biraz cesaret yaparsın yolda sürmek zor değil ben parkı yapamıyorum ondan çıkmıyorum iki gündür
canım boş yerde öğretti yerdeki çizgilerin arasına girdiniz öyle mi? burda bir yer varda açık park ücretsiz. orası boş oluyor bende mi gitsem denesem dedim? ama kalabalık yerde de gösterir herhalde sana önemli çünkü. bir de paralel park var onu öğretti mi? iki araba arasından kaldırıma yanaşıyorsun yani.
biz park sensörü taktırdık evvelki gün hiç denemedim ama geçen gün çok moralim bozulmuştu hiç içimden gelmiyor bir yere gitmek dönüşte korkuyorum dolu oluyor bu sokak.
Hayırlı sabahlaaar
biz park sensörü taktırdık evvelki gün hiç denemedim ama geçen gün çok moralim bozulmuştu hiç içimden gelmiyor bir yere gitmek dönüşte korkuyorum dolu oluyor bu sokak.
Bizdede var park sensörü..Konuşuyor 1 metre 50 cm durunuz diye uyarıları var.Çok rahat
park etmeyi avmlerde öğretti canım.AVM nin boş yada bir iki araç olan parkına girip.İleri geri yan parkları şöyle yap böyle yap diye diye öğretti.Birde geri geri gitmeyide öğrettiği için daha rahat oldu.Bazı sokaklardan geri geri gittik döndük..Çok yararı oldu
oh yazmışsınız kızler içim rahatlıyor sizlerle yazışınca. canım geçen gün arabanın bakımı yapıldı bin tl ye yakın masraf işte araba olunca böyle oluyor bazı parçalarını değiştirdik. park sensörü takıldı. üç aydır kullanıyoruz her ay masrafını çekiyoruz inşallah önümüzdeki aylarda masrafı olmazda özel ders alırım. alıcam valla on saat alsam otuz olsa üçyüz eder olsun kan ter içinde kalmaktansa iyi olur. bugün eşimle hastaneye gittik 45 km falan merkeze. eşim anahtarı verdi kullan dedi içimden gelmiyor dedim geçen hafta çok zor durumda kalmıştım park ederken hevesim gitti dedim kullanmadım. sonra o iş yerinde kaldı eve kadar ben sürmek zorunda kaldım mecbur kullandım artık. ama çok rahat oldu yoksa dolmuşa binecektim. inip yürüyecek çocuğu alacak tekrar yürüyecektim. hem vakit kaybı hem çok çok sıcak hava. inşallah usta şöför oluruz. gelincede evin önünde park yeri vardı genişti kaldırıma yanaştırdım. böyle kolay oluyor. park sensörünüde denedim arka arabaya yaklaşınca ötüyor. biz 200 tl ye taktırdık normal bip bip ötenlerden sevdim ama.Ayynen öylenapıcaz:26:
park sensörü candır diyorumonsuz bir şoförlük düşünemiyorum kendim için
Bendeki sadece sesli, garanti dahilinde takılan bu olduğu için bunu taktırdım ama şimdi park sensörsüz bir araçta sanki mutlaka çarpılacak gibi hissediyorum yolcu olsam bile:)
Bir de gel, dur diyenleri varmış, sizinki kibarmış yine durunuz diyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?