özel derslerin kesinlikle çok ama çok yararı var ben de özel ders almasaydım cesaret edemezdim sanırım çıkmaya cesaret etsem bile şu anki halime herhalde 10 katı sürede ve acı tecerübelerle gelebilirdim. allah korusun zaten tehlikeli bir ortam trafik, verilen paraya hiç acımadım ben dersler için, kendimize bir şey olmayı bırakın, bilmediğimizden araca bile ufak hasar versek neredeyse o ders paralarından fazlasına çıkıyor hem de boşuna boşuna ve üzüntü stresle. iyi bir hoca araştırıp kesinlikle ders alınması taraftarıyım. geri geri gitmeyi bana da ehliyet kursunda göstermemişlerdi, park etmeyi deherhalde yolun ortasında bırakıp gidelim istiyorlardı, bazen yolda görüyorum yanaşmadan bırakmışlar diyorum özel ders alınmamış belli ehliyet kuırsunda da öğretmemişlerdir ne yapsın gülüyorum ağlanacak halimize bakmayın kızlar...
kesin öğren canım en önemlisi o zaten ben en çok onda zorlandım. ben özel ders alırsam park etmeyi öğrenmeyi isteyeceğim zaten.Boş yerlerede girdik.İki araç arasınada..Tek çalışacaksan bir tarafına plastik çöp tenekesi koy araba gibi düşünürsün.Çarpsanda problem olmaz.Kaldırım yanına iki araba arasına parkı göstermedi.Bu akşam son dersim var göstermesini istiycem
oh yazmışsınız kızler içim rahatlıyor sizlerle yazışınca. canım geçen gün arabanın bakımı yapıldı bin tl ye yakın masraf işte araba olunca böyle oluyor bazı parçalarını değiştirdik. park sensörü takıldı. üç aydır kullanıyoruz her ay masrafını çekiyoruz inşallah önümüzdeki aylarda masrafı olmazda özel ders alırım. alıcam valla on saat alsam otuz olsa üçyüz eder olsun kan ter içinde kalmaktansa iyi olur. bugün eşimle hastaneye gittik 45 km falan merkeze. eşim anahtarı verdi kullan dedi içimden gelmiyor dedim geçen hafta çok zor durumda kalmıştım park ederken hevesim gitti dedim kullanmadım. sonra o iş yerinde kaldı eve kadar ben sürmek zorunda kaldım mecbur kullandım artık. ama çok rahat oldu yoksa dolmuşa binecektim. inip yürüyecek çocuğu alacak tekrar yürüyecektim. hem vakit kaybı hem çok çok sıcak hava. inşallah usta şöför oluruz. gelincede evin önünde park yeri vardı genişti kaldırıma yanaştırdım. böyle kolay oluyor. park sensörünüde denedim arka arabaya yaklaşınca ötüyor. biz 200 tl ye taktırdık normal bip bip ötenlerden sevdim ama.
ben de özel ders alıcam canım bundan dört yıl önce almıştım üç saat ama park etmeyi görmedim bulunduğum yerden başka bir şehirde aldım dersi keşke burda alsaymışım buranın yollarına alışacaktım sonuçta. parkıda görmedim. katılıyorum onun stresini çekmektense ders al daha iyi inşallah alıcam bu ehliyet kurslarına devletin el atması lazım beş yıl önce bin tl ye mal oldu bana ehliyet çıktım araba süremedim hiç çarşı içinde göstermediler. hiç kenara yanaştırmadılar. düz boş yolda git gel. ben kaldırıma yanaşıyorum canım ama çok manevra yapıyorum tabi benzin gidiyor ben sıkılıyorum ne gerek var ah benim eşim çok iyi aslında bana ilk ehliyeti alınca git yirmi saat özel ders al demişti kaç kere ben gitmedim. ama geçen gün ben park etmeye çalışırken öyle baktı camdan inip yardım etmedi benim ömrümden ömür gitti çok kızdım. sinirlendim iki saat balkondan içeri girmedim. öyle dışarılara baktım.özel derslerin kesinlikle çok ama çok yararı var ben de özel ders almasaydım cesaret edemezdim sanırım çıkmaya cesaret etsem bile şu anki halime herhalde 10 katı sürede ve acı tecerübelerle gelebilirdim. allah korusun zaten tehlikeli bir ortam trafik, verilen paraya hiç acımadım ben dersler için, kendimize bir şey olmayı bırakın, bilmediğimizden araca bile ufak hasar versek neredeyse o ders paralarından fazlasına çıkıyor hem de boşuna boşuna ve üzüntü stresle. iyi bir hoca araştırıp kesinlikle ders alınması taraftarıyım. geri geri gitmeyi bana da ehliyet kursunda göstermemişlerdi, park etmeyi deherhalde yolun ortasında bırakıp gidelim istiyorlardı, bazen yolda görüyorum yanaşmadan bırakmışlar diyorum özel ders alınmamış belli ehliyet kuırsunda da öğretmemişlerdir ne yapsın gülüyorum ağlanacak halimize bakmayın kızlar...
canım iyidir sağolsun ama benimkide çok kızıyor bağırıyor bugün kendiside hata yaptı ama az kalsın kaza yapıyorduk ben birazdan ondan kızacak diye kullanmadım. bir de merkezin trafiği daha fazla. senin kendi aracında 15 tl benzin de epey gitmiştir. dört yıl önce otuza aldım ben saatini.
benim hocam tanıdıktı saatini 15 liraya verdi.Helal olsun değdi.Çok güzelde öğretti..
Senin eşin iyiymiş.Benimki resmen köstek oluyor bana.Onunla kullanmamı istemiyor.Şahsen bende öyle.Çünkü herşeye karışıyor bağırıyor.Sanki o anasının karnında öğrendi
canım iyidir sağolsun ama benimkide çok kızıyor bağırıyor bugün kendiside hata yaptı ama az kalsın kaza yapıyorduk ben birazdan ondan kızacak diye kullanmadım. bir de merkezin trafiği daha fazla. senin kendi aracında 15 tl benzin de epey gitmiştir. dört yıl önce otuza aldım ben saatini.
dün çarşıda kullandım ama okadar ok kastımkı kendımı anlamadım neden bırde ıstop ettırdım kavsakta allahım cok stres oldum ben
Merhaba arkadaşlar bende araba kullanmaya çalışanlardanım..
2006 yılında aldım ehliyet.Ama kullanmadım pek.Geçen yıl arabamız otomatikti eşimle kullandım.Ama yoğun trafikte değil.Şimdi arabamız manuel.yaklaşık 10 saat özel ders aldım halada devam ediyor.Dersleri trafikte alıyorum.en ince ayrıntısına kadar.
Bugün tek başıma çıkacam.Önce benzin alıp sonra eşimmi alacam.Bildiğim yollar ama tek olacam ya stres yaptım.Bana tavsiyeleriniz varmı? Benii biraz yüreklendirmenize ihtiyacım var.
inşallah canım yaparsın senbenim sınavımda 30 haziran ehliyet için kızlarr inş başarımmm...........
Bizim aracımız hatcback canım.Ben sedan istemiyorum.Kullanamam sanki..
ben de özel ders alıcam canım bundan dört yıl önce almıştım üç saat ama park etmeyi görmedim bulunduğum yerden başka bir şehirde aldım dersi keşke burda alsaymışım buranın yollarına alışacaktım sonuçta. parkıda görmedim. katılıyorum onun stresini çekmektense ders al daha iyi inşallah alıcam bu ehliyet kurslarına devletin el atması lazım beş yıl önce bin tl ye mal oldu bana ehliyet çıktım araba süremedim hiç çarşı içinde göstermediler. hiç kenara yanaştırmadılar. düz boş yolda git gel. ben kaldırıma yanaşıyorum canım ama çok manevra yapıyorum tabi benzin gidiyor ben sıkılıyorum ne gerek var ah benim eşim çok iyi aslında bana ilk ehliyeti alınca git yirmi saat özel ders al demişti kaç kere ben gitmedim. ama geçen gün ben park etmeye çalışırken öyle baktı camdan inip yardım etmedi benim ömrümden ömür gitti çok kızdım. sinirlendim iki saat balkondan içeri girmedim. öyle dışarılara baktım.
arabamız dizel çok yakmıyor zaten.Ama biraz bişeylerden feragat etmek lazım öğrenmek için.Eşlerle olmuyor
canım doğru söylüyorsun parayı öteki dünyaya mı götüreceğiz özel ders alıcam zaten kendime güvenim gelsin dün çıktım ben arabayla gündüz iyi oldu uzakta bir tanıdığım vardı ona gittim. uzak mahalledeki arkadaşlarımla görüşme şansım oldu.
bak ne güzel işte bir taşla 2 kuş, hem sen az dersle halledersin işi baksana zaten çıkıyorsun trafiğe, takıldığın yerleri halledersen sonrasında daha güvenli, emin sürüşler seni bekliyooorannem birkaç defa geldi benimle geçenlerde kestirme yollardan getirdim onu, benim iş dönüşü kullandığım yollardan. daha önce hep ana yol gibi yerlerden geçmiştim o varken, yolda bir şey demedi, indik "helal olsun valla her kuruşuna o ders paralarının" benim o tarz yerlerden birkaç seneden önce geçemeyeceğimi herkese tabii ki anneme de söylüyordum, ben unutmuşum ama o unutmamış tabii ki herkes ders almıyor ama trafikte zorluk yaşayıp, yaşatıp öğreniyorlar, o yüzden hemen ayarla dersleri sonra da bize buradan boşver gibi müjdeleri yaz
boşvercim, ses ver, camdan zayi vermedin di mi eşin hala koltukta mıbenimkini almıyorum bu ara ben, bineceksen bagaja oradan seni duymam diyorum
Bende çok istiyorum araba kullanmayı arkadaşlar.Bu ay içerisinde kursa başlayacağım gibi.İnşallah sizler gibi bende buraya artık araba kullanmayı öğrendim yazabilirim.Fakat çok tedirginim,cesaretim yok gibi.
Forum takipte bu konuyu görmem iyi oldu
Bende kendimi bildim bileli hep aracımız var ama hiç merak edipte sürücü koltuğuna oturmamıştım bir kaç kez babam gel sür dediğinde sadece deneyim etmiştim.Bu yıl yine al kızım lazım olur öğütleriyle yazıldım kursa ve yazılı sınavı başarılı şekilde geçtim
Direksiyon derslerine de gittim öğretmen iyi olduğumu söylüyordu sadece biraz daha seri davranmam gerekiyor kullanırken biraz ağır kalıyorum trafikte6 sında direksiyon sınavım vardı ve kaldım.. Sınavımın değerlendirmesini yapacak olursak sürüş akışım iyiydi park etme kısmında arka tekerleği kaldırıma değdirdim heyecandan ve bir kez de vites değiştirken pürüz yaşadım sonuç olarak kaldım.Üzülmedim de ama çok hevesim de yoktu zaten iyice kırıldı hevesim diyebilirim.Bir daha ki sınav Ağustosdaymış o zaman yine gireceğim.Burada sizlerin deneyimlerinizi okudukça heveslenirim hemde püf noktaları öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?