Bende çok istiyorum araba kullanmayı arkadaşlar.Bu ay içerisinde kursa başlayacağım gibi.İnşallah sizler gibi bende buraya artık araba kullanmayı öğrendim yazabilirim.Fakat çok tedirginim,cesaretim yok gibi.
direksiyon sınavında parktamı ettirdiler...Benim zamanımda yoktu neyseki
inşallah canım yaparsın sen
Bende çok istiyorum araba kullanmayı arkadaşlar.Bu ay içerisinde kursa başlayacağım gibi.İnşallah sizler gibi bende buraya artık araba kullanmayı öğrendim yazabilirim.Fakat çok tedirginim,cesaretim yok gibi.
öyle canım bugün çıkamadım nedense yürüdüm kan ter içinde kaldım tabi yol yaklaşık bir saat toplamda git gel evede geç geldim eşimde kızdı. en iyisi arabaya binip gitmek. vakitten kazanıyoruz. bego bak ben öyle hiç turlamıyorum gideceğim yere gidip geliyorum. ilk zamanlardaki bir saat önceden başlayan gerginlik kendimi kasmam yok ama farklı yollara giremiyorum bir de mesala sağdan gidiyorken soldaki yola gidicem ya yol iki şerit sola geçemiyorum. geçen pazar günü ilerden adadan döndüm geldim öyle döndüm artık. dar yollarda başkalarıyla karşılaşmaya korkuyorum arabayı geri çekmek gerekiyor hep benden bekliyorlar nedense. onun dışında güzel ya mahallenin meraklıları bizi gezmeye götür diye tutturdular bir araYORGUNSAVAŞÇIIIIII seni seviyoruuum...
Senin motivasyonların sayesinde ben kendimi aştım aşmaya çalışıyorum canım...
Günlükgüneşlik ,yorgunsvşçyla aynı fikirdeyim canım..bu benzin olayına çok takılıp kalma..
Öğrenme aşamasında ince hesaplar yapmamamıyız..sen beni görsen kaç tur atıyordum aynı yerleri bizim buralarda..eşinde cimrilik yapmasın artık.. gaza getir sen onu biraz
evet canım birkaç ders yeter herhalde iyi bir hoca bulmak lazım. ben hala arabayı yıkatmaya hiç götürmedim bak kirlenmiş zor görüyorum. ana yol iyi oluyor geniş geniş. önceden daha çok korkardım aslında ana caddeden. şimdi dar yollardan korkuyorum. canım sen ne kadar zamandır aktif kullanıyorsun?bak ne güzel işte bir taşla 2 kuş, hem sen az dersle halledersin işi baksana zaten çıkıyorsun trafiğe, takıldığın yerleri halledersen sonrasında daha güvenli, emin sürüşler seni bekliyooorannem birkaç defa geldi benimle geçenlerde kestirme yollardan getirdim onu, benim iş dönüşü kullandığım yollardan. daha önce hep ana yol gibi yerlerden geçmiştim o varken, yolda bir şey demedi, indik "helal olsun valla her kuruşuna o ders paralarının" benim o tarz yerlerden birkaç seneden önce geçemeyeceğimi herkese tabii ki anneme de söylüyordum, ben unutmuşum ama o unutmamış tabii ki herkes ders almıyor ama trafikte zorluk yaşayıp, yaşatıp öğreniyorlar, o yüzden hemen ayarla dersleri sonra da bize buradan boşver gibi müjdeleri yaz
boşvercim, ses ver, camdan zayi vermedin di mi eşin hala koltukta mıbenimkini almıyorum bu ara ben, bineceksen bagaja oradan seni duymam diyorum
inşallah canım kendine cesaret vereceksin başka yolu yokBende çok istiyorum araba kullanmayı arkadaşlar.Bu ay içerisinde kursa başlayacağım gibi.İnşallah sizler gibi bende buraya artık araba kullanmayı öğrendim yazabilirim.Fakat çok tedirginim,cesaretim yok gibi.
Geçen akşam çıktık eşimle..Pek konuşmadı.Farkında büyük bir yol kattettiğimi bu konuda ama bişey demiyor.Kanımca korkuyor arabayı elinden alacam diye
Bugün hiç bilmediğim bir yerde trafikte kullandım aracı.Bence güzeldi.Tabiki hatalarım oldu.Ama birden usta olamam ya
Bu arada yorgun eşimi daha atmadım camdan.Şansını zorlarsa bir darbeye bakar :)
Forum takipte bu konuyu görmem iyi oldu
Bende kendimi bildim bileli hep aracımız var ama hiç merak edipte sürücü koltuğuna oturmamıştım bir kaç kez babam gel sür dediğinde sadece deneyim etmiştim.Bu yıl yine al kızım lazım olur öğütleriyle yazıldım kursa ve yazılı sınavı başarılı şekilde geçtim
Direksiyon derslerine de gittim öğretmen iyi olduğumu söylüyordu sadece biraz daha seri davranmam gerekiyor kullanırken biraz ağır kalıyorum trafikte6 sında direksiyon sınavım vardı ve kaldım.. Sınavımın değerlendirmesini yapacak olursak sürüş akışım iyiydi park etme kısmında arka tekerleği kaldırıma değdirdim heyecandan ve bir kez de vites değiştirken pürüz yaşadım sonuç olarak kaldım.Üzülmedim de ama çok hevesim de yoktu zaten iyice kırıldı hevesim diyebilirim.Bir daha ki sınav Ağustosdaymış o zaman yine gireceğim.Burada sizlerin deneyimlerinizi okudukça heveslenirim hemde püf noktaları öğrenirim.
aynen valla ben de şaşırdımdireksiyon sınavında parktamı ettirdiler...Benim zamanımda yoktu neyseki
İnşaAllah neden olmasın..Gerçekden yapabilirsin hiç tedirginim cesaretim yok deme..
Bu topiğe sık sık uğra oku yapabirim diyceksin gör bak...8 yıl önce kızımın sınıf velisiyle trafikdeyiz...o zamanlar benim için çoook uzak direksiyon başında kendmi hayal etmek..imreniyordum arkdaşa...oda çok kolay yaparsın nevarki diyodu..şimdi ben kendme inanamıyorum..bu benmiyim?..Sakın sanma usta nebehat şöfer falan değilimdeolma yolundayım çabalıyorum..ilk oturştaki o zangır zangır titreme dönemlri bitdi..
Birde Hırs çok önemli..Ben en büyük hırsı eşime yaptım..kanıtladım kendimi çok şükür..inanamıyor hala farkındayım..cebimi ardğında ''şurdayım burdayım dediğimde şoklarda
YORGUNSAVAŞÇIIIIII seni seviyoruuum...
Senin motivasyonların sayesinde ben kendimi aştım aşmaya çalışıyorum canım...
Günlükgüneşlik ,yorgunsvşçyla aynı fikirdeyim canım..bu benzin olayına çok takılıp kalma..
Öğrenme aşamasında ince hesaplar yapmamamıyız..sen beni görsen kaç tur atıyordum aynı yerleri bizim buralarda..eşinde cimrilik yapmasın artık.. gaza getir sen onu biraz
benimde ehliyetim var kızlar.
istanbulda almıştım ehliyetimi 2005 yılında.
sonra kendi arabamla( otomatik vites) özel ders almıştım.
tek başıma ilk çıktığım gün zor bir yere park ederken önceki arabanın tamponuna çarpmıştım. biraz o cesaretimi kırmıştı ama devam ettim.
izmirdeyim şuan. uzun süredir sürmüyorum.
bi kaç sene oldu. trafiğe girmedim hiç tek başıma zaten. hep babam yanımdayken sürüyordum.
nedense içimde çok bi heves yok yaa...
ahh canim benm arabam olucak hic durmam inan neden hevesin yok senin
ben cok istekliyim ama bizdeki sirket arabasi esim isten yorgun argin geliyo devamli pratik yapamiyorum zaman geciyo ustunden ogrendiklerimde gidiyo o arada
biraz heves etsen cikarsin sende trafige hemde otomatik ohhhhhhcok daha rahat
biz dün eşimle birlikte arabayı yıkatmaya gittik camları kendim silmekten kurtuldum bir süre. ay Allahım ne zor geliyor değişik yoldan gitmek. belki ilerde komik gelecek bu bana.
bugun esim eve geldikten sonra ciktik calismaya
bi tane kamyon onume kirdi oluyodum korkudan, o panik gecmeden kirmizi isik yandi ve daha yesil yanar yanmaz basladi kornalar datttttt datttttttt ne bu yaaa
esimde ki tepki hakli ama kanser oldu arkadaki adam dioki bence gercekten yavas degildim oyleee insanlari sinirlendircek kadar
kizip dondum bende eve hevesim kirilcak diye korkuyorum cok istiyodum oysaki
benimde ehliyetim var kızlar.
istanbulda almıştım ehliyetimi 2005 yılında.
sonra kendi arabamla( otomatik vites) özel ders almıştım.
tek başıma ilk çıktığım gün zor bir yere park ederken önceki arabanın tamponuna çarpmıştım. biraz o cesaretimi kırmıştı ama devam ettim.
izmirdeyim şuan. uzun süredir sürmüyorum.
bi kaç sene oldu. trafiğe girmedim hiç tek başıma zaten. hep babam yanımdayken sürüyordum.
nedense içimde çok bi heves yok yaa...
bugun esim eve geldikten sonra ciktik calismaya
bi tane kamyon onume kirdi oluyodum korkudan, o panik gecmeden kirmizi isik yandi ve daha yesil yanar yanmaz basladi kornalar datttttt datttttttt ne bu yaaa
esimde ki tepki hakli ama kanser oldu arkadaki adam dioki bence gercekten yavas degildim oyleee insanlari sinirlendircek kadar
kizip dondum bende eve hevesim kirilcak diye korkuyorum cok istiyodum oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?