Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

İnşaAllah neden olmasın..Gerçekden yapabilirsin hiç tedirginim cesaretim yok deme..
Bu topiğe sık sık uğra oku yapabirim diyceksin gör bak...8 yıl önce kızımın sınıf velisiyle trafikdeyiz...o zamanlar benim için çoook uzak direksiyon başında kendmi hayal etmek..imreniyordum arkdaşa...oda çok kolay yaparsın nevarki diyodu..şimdi ben kendme inanamıyorum..bu benmiyim?..Sakın sanma usta nebehat şöfer falan değilimdeolma yolundayım çabalıyorum..ilk oturştaki o zangır zangır titreme dönemlri bitdi..
Birde Hırs çok önemli..Ben en büyük hırsı eşime yaptım..kanıtladım kendimi çok şükür..inanamıyor hala farkındayım..cebimi ardğında ''şurdayım burdayım dediğimde şoklarda

Son düzenleme:
YORGUNSAVAŞÇIIIIII seni seviyoruuum...
Senin motivasyonların sayesinde ben kendimi aştım aşmaya çalışıyorum canım...
Günlükgüneşlik ,yorgunsvşçyla aynı fikirdeyim canım..bu benzin olayına çok takılıp kalma..
Öğrenme aşamasında ince hesaplar yapmamamıyız..sen beni görsen kaç tur atıyordum aynı yerleri bizim buralarda..eşinde cimrilik yapmasın artık.. gaza getir sen onu biraz

Babam ve sözlümden pek fırsat gelmese de kullanmaya çalışıyorum.. Anca kadın kadına bir yerlere gittiğimizde bizi bırakmak istemezlerse.. :)

hanimlar bende 5 sene once aldim ehliyetimi ama araba olmadigi icin cuzdanda duruyodu bu ara denemeye basladim simdilik fena degilim ama sokak aralarinda fln kullaniyorum oyle akan trafige hic cikmadim henuz cesaretim yok vites gecislerinde yavasim malesef birde rampada kalkarken kaydiriyorum arkaya off yaaa sinir bi durum ama bu yaz cikmadan halletmek istiyorum Allah in izniyle

inşallah canım yaparsın sen

canım benimm destegin için saolll biatnemmm uamrımm dediğimiz gibi olurr gelişmleri yazarım:)

yapabilirsin cnm burdaki herkess pilot deilkiii azmet sen gerisi gelirr biz burdayız

öyle canım bugün çıkamadım nedense yürüdüm kan ter içinde kaldım tabi yol yaklaşık bir saat toplamda git gel evede geç geldim eşimde kızdı. en iyisi arabaya binip gitmek. vakitten kazanıyoruz. bego bak ben öyle hiç turlamıyorum gideceğim yere gidip geliyorum. ilk zamanlardaki bir saat önceden başlayan gerginlik kendimi kasmam yok ama farklı yollara giremiyorum bir de mesala sağdan gidiyorken soldaki yola gidicem ya yol iki şerit sola geçemiyorum. geçen pazar günü ilerden adadan döndüm geldim öyle döndüm artık. dar yollarda başkalarıyla karşılaşmaya korkuyorum arabayı geri çekmek gerekiyor hep benden bekliyorlar nedense. onun dışında güzel ya mahallenin meraklıları bizi gezmeye götür diye tutturdular bir ara götürücem artık.

evet canım birkaç ders yeter herhalde iyi bir hoca bulmak lazım. ben hala arabayı yıkatmaya hiç götürmedim bak kirlenmiş zor görüyorum. ana yol iyi oluyor geniş geniş. önceden daha çok korkardım aslında ana caddeden. şimdi dar yollardan korkuyorum. canım sen ne kadar zamandır aktif kullanıyorsun?

Son düzenleme:
hanimlarrr ne kadar zamanda trafige ciktiniz ben hergun pratik yapamiyorum haftada bir iki gun kullaniyorum, 5-6 kere gecmsimdir direksiyona oda en fazla yarim saat kaldim ara sokaklarda kullandim hep trafige cikmadim hic bu yaz halledebilirim dimi artik aktif olrak kullanmak istiyorummm :26:

ben hala götürdüğüm yerden geri getirmemekle tehdit ediyorum senden öğrenmem gereken çok şey ver boswer

Ehliyet kursuna sanırım değil mi, yani ehliyet olup da ek özel ders değil. Sakın ama sakın korkuya alıştırma kendini, ehliyet kursunda ben zamanında neredeyse hiçbir şey öğrenmedim, sınavı geçecek kadar ama zaten zamanında babamın arabasını kurcalardım tabii boş alanlarda yani çalıştırmayı biliyordum eskiden. Gel gelelim ehliyeti alıdktan sonra trafikten iyice korktum, ne kadar kolay mveriliyor trafikte bu yüzden çok canavar var diye ve garip ama tüm bildiklerimi unuttum neredeyse 4-5 senede. Ardından artık macbur kaldım araba almaya, kullanmaya. Çok büyük şans eseri mükemmel bir özel hoca buldum ve önce korkumu sildi ardından da çok pratik yöntemlerle adım adım hazırladı beni trafiğe. İnsan bilmediği şeyden korkar, öğrendikçe korku falan kalmayacak ama dikkat en üst noktada olacak. En ufak dalgınlığı kaldırmıyor bu trafik denen şey...

Hiç üzme kendini, sağlam olur boşver park etme artık yapılıyor mu, çok şaşırdım, bizde sadece aldığın yere aynı şekilde bırak demişlerdi ,bahçenin ortasına yani Derslerde de park öğretiyorlar o zamn inşallah, ah ne park ne geri vites kullanmıştık kursta hey allahım hatırladıkça sinirleniyorum

direksiyon sınavında parktamı ettirdiler...Benim zamanımda yoktu neyseki
aynen valla ben de şaşırdım
Kesinlikle hırs ve inat bu işin sırrı Benimki de her yeni gittiğim yer için gidince ara da merak etmeyeyim diyor. Dönünce de arayayım mı diyorum, yok gittiysen dönersin nasıl olsa diyor

ah canım yaa, ufacık da olsa katkım olduysa ne mutlu bana. ben de hep buralardan destek aldım, güç aldım, sıra sana geliyor sen de yeni arkadaşlara tam destek olursun artık annem geçen gün dedi ki, ilk zamanlar benzin ne çabuk bitiyordu di mi? sonra da , aa tabii o zamanlar yolları hatim ediyordun

benimde ehliyetim var kızlar.
istanbulda almıştım ehliyetimi 2005 yılında.
sonra kendi arabamla( otomatik vites) özel ders almıştım.
tek başıma ilk çıktığım gün zor bir yere park ederken önceki arabanın tamponuna çarpmıştım. biraz o cesaretimi kırmıştı ama devam ettim.
izmirdeyim şuan. uzun süredir sürmüyorum.
bi kaç sene oldu. trafiğe girmedim hiç tek başıma zaten. hep babam yanımdayken sürüyordum.
nedense içimde çok bi heves yok yaa...

ahh canim benm arabam olucak hic durmam inan neden hevesin yok senin
ben cok istekliyim ama bizdeki sirket arabasi esim isten yorgun argin geliyo devamli pratik yapamiyorum zaman geciyo ustunden ogrendiklerimde gidiyo o arada
biraz heves etsen cikarsin sende trafige hemde otomatik ohhhhhh cok daha rahat

sağol canım ama babamla olcak iş değil gibi.
trafiğe kimle çıkçam?
yazlık yerlerde sürerim de asıl iş dar ve iki şeritli yollar :)

biz dün eşimle birlikte arabayı yıkatmaya gittik camları kendim silmekten kurtuldum bir süre. ay Allahım ne zor geliyor değişik yoldan gitmek. belki ilerde komik gelecek bu bana.

hiç duyma kornaları canım. boşver. çalsınlarr...

bugun esim eve geldikten sonra ciktik calismaya
bi tane kamyon onume kirdi oluyodum korkudan, o panik gecmeden kirmizi isik yandi ve daha yesil yanar yanmaz basladi kornalar datttttt datttttttt ne bu yaaa
esimde ki tepki hakli ama kanser oldu arkadaki adam dio ki bence gercekten yavas degildim oyleee insanlari sinirlendircek kadar
kizip dondum bende eve hevesim kirilcak diye korkuyorum cok istiyodum oysaki

Hevesin olmazsa olmaz..Araba kullmak stres değil zevk almak için olmalı cnm..Bu topiğe girip baktysan hiçde boş sayılmazsın demekki..istiyorsun kullanmayı..Arkadan birilerinin seni itiklemesi lazımdı TAM yerine geldin..Babanı falan boşver kendin otur aracına,incele..kurcala..
Akşam 10 lrda heyecanım yatşsın diye açıp oturuyodm ben,kullnma kılavuzunu okuyodum..yaşamayan bilemez o heyecanı, komik gelcek belki bazılrına okurken ama böyle...
Hırs yapıcaksın!.
Seni hırslandırcak kişiler yok heralde etrafda..bende fazla oldğu için

Eşle, akrabayla çalışılmıyor birkere hatayı başta yapmışsın..kız arkdaşın varsa komşun vs..onlrla çık..
Manuelmi,otomatik vitesmi seninki..otomotikde kalkışda sorun olmuyor çünkü...kornalrı boşver onlar herşeye çalıyor zaten amaan..Bende trafikde yeniyim acemiyim ama kullnırkn karşı tarafa belli etmemye çalışıyorum..öne yapışmıyorum suratımda da don bir ifade..birde usta gibi bnde kornayla cevap veriyorum alıyor ağzının payını
Güçlü dur salma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…