canım iki üç ay oldu haftada bir iki kere kullanıyorum ama aynı yollardan gidiyorum başımı beceriyorumda tam olarak rahat değilim daha öyle heryere gidemiyorum. bugün çıkmam lazım arabayla gidersem iyi olacak hava aşırı sıcak belki kırk derece var yani.yenimi başladın sürmeye canım?
canım şok olmuşsundur hevesin kırılmasın onlar basarlar yeşil yanmadan. sarı yanınca yavaştan kalkıyorum ben sende öyle yap yeşil yanınca basarsın. birşey olmaz bir iki gün sonra yine çık.bugun esim eve geldikten sonra ciktik calismaya
bi tane kamyon onume kirdi oluyodum korkudan, o panik gecmeden kirmizi isik yandi ve daha yesil yanar yanmaz basladi kornalar datttttt datttttttt ne bu yaaa
esimde ki tepki hakli ama kanser oldu arkadaki adam dioki bence gercekten yavas degildim oyleee insanlari sinirlendircek kadar
kizip dondum bende eve hevesim kirilcak diye korkuyorum cok istiyodum oysaki
Hevesin olmazsa olmaz..Araba kullmak stres değil zevk almak için olmalı cnm..Bu topiğe girip baktysan hiçde boş sayılmazsın demekki..istiyorsun kullanmayı..Arkadan birilerinin seni itiklemesi lazımdı TAM yerine geldin..Babanı falan boşver kendin otur aracına,incele..kurcala..
Akşam 10 lrda heyecanım yatşsın diye açıp oturuyodm ben,kullnma kılavuzunu okuyodum..yaşamayan bilemez o heyecanı, komik gelcek belki bazılrına okurken ama böyle...
Hırs yapıcaksın!.
Seni hırslandırcak kişiler yok heralde etrafda..bende fazla oldğu için
canım iki üç ay oldu haftada bir iki kere kullanıyorum ama aynı yollardan gidiyorum başımı beceriyorumda tam olarak rahat değilim daha öyle heryere gidemiyorum. bugün çıkmam lazım arabayla gidersem iyi olacak hava aşırı sıcak belki kırk derece var yani.
Eşle, akrabayla çalışılmıyor birkere hatayı başta yapmışsın..kız arkdaşın varsa komşun vs..onlrla çık..
Manuelmi,otomatik vitesmi seninki..otomotikde kalkışda sorun olmuyor çünkü...kornalrı boşver onlar herşeye çalıyor zaten amaan..Bende trafikde yeniyim acemiyim ama kullnırkn karşı tarafa belli etmemye çalışıyorum..öne yapışmıyorum suratımda da don bir ifade..birde usta gibi bnde kornayla cevap veriyorum alıyor ağzının payını
Güçlü dur salma kendini
yıllardır ehlıyetım var bekarken babamla 1 2 ders falan allmıstım sımdı ewlndım esım arada bır calıstrıo ama gerı gerı gıdemıorm bıde cok hızlı gıdemedgım ıcın arkamda komvoy olusuyor henuz tek hıc cıkamadım napıcam ben ya... manuel vıtes olmasa daha kolay olurdu sankı...nasıl ögrenıcem ne zamn cıkıcam tek bılmıorm
otomatik vites rahat oluyor evet ama viteslide alışırsan senin için daha iyi olur c anım.
olmassa ilerde araba değiştirirseniz eşin otomatik vites alır canım. ama yapabilirsinn. cesaretlenmemiz lazım.
haklısın esımde ole dıo bıraz cesur olun kadınların en buyuk eksıgıymıs
ınsallah basarıcazz
bende aynıyım canım. ama herkes yapıyorsa biz de yapabiliriz.
herzaman sürmesekte gerekli olduğunda süreriz. bir yere gitmek istediğimizde v.s
üstüne gidelim beraber canım bu işin. birlikten kuvvet doğar.
aynen bu ara esım ygun pazar bıle ıse gıdıo bıraz rahatlayalım her h sonu bınıcem tepesıne
ben genelde polonez koye gıden yolda ogrenıyorum ıstanbul anadolu yakasındayımm sen canm
ben izmirdeyim canım. bende urla civarlarında öğreniyorum. burasıda sakin.
polonezköyü bilirim gittim birkaç kez.
ben istANBULDA 2 yıl yaşadım o zaman sahil yolunda avrupa yakasında sürüyordum. galeriaya falan gidiyordum.
ızmır tarafları sakın olur ya ... polonez yolunda cok tır var :18:
ogrenıcez ınsallah soyle tek basımıza bı cıkabılsek
çok tır varsa sollamak lazım canım de mi?
burdada dolmuş var. sollamak gerekiyor.
eheheh pek yemıo
bıde cıft yon
ben izmirdeyim canım. bende urla civarlarında öğreniyorum. burasıda sakin.
polonezköyü bilirim gittim birkaç kez.
ben istANBULDA 2 yıl yaşadım o zaman sahil yolunda avrupa yakasında sürüyordum. galeriaya falan gidiyordum.
Bende Galeriaya yakınım..:13:sahil yolu kullanım için rahatdı değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?