Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

.

Kesinlikle hırs ve inat bu işin sırrı Benimki de her yeni gittiğim yer için gidince ara da merak etmeyeyim diyor. Dönünce de arayayım mı diyorum, yok gittiysen dönersin nasıl olsa diyor

ah canım yaa, ufacık da olsa katkım olduysa ne mutlu bana. ben de hep buralardan destek aldım, güç aldım, sıra sana geliyor sen de yeni arkadaşlara tam destek olursun artık annem geçen gün dedi ki, ilk zamanlar benzin ne çabuk bitiyordu di mi? sonra da , aa tabii o zamanlar yolları hatim ediyordun [/QUOTE]

Yorgunum sen nezamandır aktif olarak trafikdesin?İstanbuldamısın birde merak etdim...İstanbul trafiği malum..hele E 5..Allah muhafaza..gerek olmdıkdan sonra ki olmuyo,sahili tercih ediyorum..
Tlfnu sorma hiç..Gidiş,varış,geliş diye 3 posta haber veriyorm,çağrı atıyorum olmadı.. gına geliyo..
Valla sorma bnde kaçkere hatmetdim..Benzin umrumda değil şimdiye kadr verdğim taksi paralrının yanında.. yeni olduğum için henüz okadar benzin hesaplmsı yapmıyorum..ilerleyen dönmlrde bi bakıyosun cimrilikden dışarı çıkmıyomuşum..ne o.. aman benzin bitmesin
Yazarken bile inanmıyorum kendime ya..:26:Yorgunum ,iki araba arası park yapmya korkuyorum..Gitmek birşey değilde yer bulup bulamama endişesi yaşıyorum park için..derse gerek varmı bunun için sence?..
Hepinizin kandili mübarek olsun..Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaAllah

yenimi başladın sürmeye canım?
canım iki üç ay oldu haftada bir iki kere kullanıyorum ama aynı yollardan gidiyorum başımı beceriyorumda tam olarak rahat değilim daha öyle heryere gidemiyorum. bugün çıkmam lazım arabayla gidersem iyi olacak hava aşırı sıcak belki kırk derece var yani.

canım şok olmuşsundur hevesin kırılmasın onlar basarlar yeşil yanmadan. sarı yanınca yavaştan kalkıyorum ben sende öyle yap yeşil yanınca basarsın. birşey olmaz bir iki gün sonra yine çık.

bego seninde kandilin mübarek olsun kızlar sizinde. Allahım kazasız belasız sürüşler nasip etsin. inşallah en kısa zamanda parkıda öğreniriz. bizde park sensörü taktırdık daha iki araba arasını denemedim. çocuk yanımda artık arkadaşıda geliyor onlarla da çıkmıyrum. onları evde bırakıpta gitmiyorum aslında sabah serinlikte çıkıp bir uğraşmalı gezmeli.

nişanlım ve ailesi hep söylüyorlar. ama ben sinir oluyordum. araba sürmelisin sen diye mecbur bırakılmak hoşuma gitmiyor.
ama onlara söylemeden gizli gizli sürücem canım.

ben de pek tek çıkmıyorum. ama yapıcaz inşallah bu işi canım.
olmassa akşam çıkarsınn.

manuel canim ustelik doblo :) kamyon gibi vitesi falan zor geciriyorum tangir tungur :) bunla ogrenirsem digerlerini daha rahat kullanirim diye avutuyorum kendimi
bugunde bi arabaya kafa kafaya geldik hata bende sanip pardon dedim adama elimi kaldirip, esim yine kiziyo niye ozur diliosun suc sende degil onda die aman ne bilim acemiyim die her sucu kendimde goruyorum hehalde
ama bundan sonra taviz vermek belli etmek yok, sen en iyisini yapiyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
yıllardır ehlıyetım var bekarken babamla 1 2 ders falan allmıstım sımdı ewlndım esım arada bır calıstrıo ama gerı gerı gıdemıorm bıde cok hızlı gıdemedgım ıcın arkamda komvoy olusuyor henuz tek hıc cıkamadım napıcam ben ya... manuel vıtes olmasa daha kolay olurdu sankı...nasıl ögrenıcem ne zamn cıkıcam tek bılmıorm

otomatik vites rahat oluyor evet ama viteslide alışırsan senin için daha iyi olur c anım.
olmassa ilerde araba değiştirirseniz eşin otomatik vites alır canım. ama yapabilirsinn. cesaretlenmemiz lazım.

otomatik vites rahat oluyor evet ama viteslide alışırsan senin için daha iyi olur c anım.
olmassa ilerde araba değiştirirseniz eşin otomatik vites alır canım. ama yapabilirsinn. cesaretlenmemiz lazım.

haklısın esımde ole dıo bıraz cesur olun kadınların en buyuk eksıgıymıs
ınsallah basarıcazz

haklısın esımde ole dıo bıraz cesur olun kadınların en buyuk eksıgıymıs
ınsallah basarıcazz

bende aynıyım canım. ama herkes yapıyorsa biz de yapabiliriz.
herzaman sürmesekte gerekli olduğunda süreriz. bir yere gitmek istediğimizde v.s
üstüne gidelim beraber canım bu işin. birlikten kuvvet doğar.

bende aynıyım canım. ama herkes yapıyorsa biz de yapabiliriz.
herzaman sürmesekte gerekli olduğunda süreriz. bir yere gitmek istediğimizde v.s
üstüne gidelim beraber canım bu işin. birlikten kuvvet doğar.

aynen bu ara esım ygun pazar bıle ıse gıdıo bıraz rahatlayalım her h sonu bınıcem tepesıne
ben genelde polonez koye gıden yolda ogrenıyorum ıstanbul anadolu yakasındayımm sen canm

aynen bu ara esım ygun pazar bıle ıse gıdıo bıraz rahatlayalım her h sonu bınıcem tepesıne
ben genelde polonez koye gıden yolda ogrenıyorum ıstanbul anadolu yakasındayımm sen canm

ben izmirdeyim canım. bende urla civarlarında öğreniyorum. burasıda sakin.
polonezköyü bilirim gittim birkaç kez.
ben istANBULDA 2 yıl yaşadım o zaman sahil yolunda avrupa yakasında sürüyordum. galeriaya falan gidiyordum.

ızmır tarafları sakın olur ya ... polonez yolunda cok tır var :18:
ogrenıcez ınsallah soyle tek basımıza bı cıkabılsek

Bende Galeriaya yakınım..:13:sahil yolu kullanım için rahatdı değilmi?

Son düzenleme:
Akşamları kullanmak istiyorum,şöyle bi farları yakıp turlayıp geliyim hiç olmazsa..eşim izin vermiyo..Haftasonuda beraber çıkıyoruz o kullnıyo,bugün 3 gündr çıkmamışım özledim arabımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…