- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Akşamları kullanmak istiyorum,şöyle bi farları yakıp turlayıp geliyim hiç olmazsa..eşim izin vermiyo..Haftasonuda beraber çıkıyoruz o kullnıyo,bugün 3 gündr çıkmamışım özledim arabımı..
sahil yolunda rahattım canım. dolmuş otobüste yok iyi oluyordu.
Aynen öyle..ilk galeriaya gitdim kapalı otoparkına girmedim hadi dedim dışarda yer bulurum..eyvah yokmu..bir yere giremedim..Köşede valeler var,artık napıyım bozuntuya vermedim bırakmıştım arabamı onlara..şimdi capaciteye gitmk istiyorum bu park olayı heyecanlndırıyo beni..
bnde alıswerıse gdınce nasıl otoparka sokcam dıye dusunuyorum gercı henuz erken ama vale olan yerlerı secıcem artık
Yarın ilk defa kayınvalidemi gezmeye götürücem..
Abe kaynana naaptıın bize de.. naptın bizeeee
Merhaba kızlarBurası tam bana göreymiş hee.. Otomobil kullanmayı çok seviyorum.Taa bekarken çok hevesim vardı fakat babam çok titizdir.Asla eşyalarına dokunmamıza izin vermezdi..Neyse yıl 2007 evlendikten sonra eşiminde hevesi var tabi o zaman şahin almıştık.Ardahandayızda bir yandan..Ardahanda trafik çok yoğun değildir.Fakat şahin lüks bir otomobil değil.İlk zamanlar çok zorlanmama rağmen çok iyi sürüyorum diyebilirim.Ordaki tek kazam Koyunpınar köyüne giderken yola çıkan tavuğu parçalamamdı.Kim bilir horoz ona ne yapmıştı garibim tavuğu üzmüşmüydü ki tavuk görmeden kaçmadan daannkk diye önüme çıkmıştı.Demek intiharı kafasına koymuş zavallıcık.. Ama o küçük tavuk arabamın panjurunu kırmıştı.Evet tavuk olayı birinci kazamdı..Sonrasında yıl 2012 mayıs ayı park halindeki aracı çizdim fakat yola doğru çıkmama önümde ve arkadamdan gelen araç izin vermeyerek oldu geri geri gidim derkende adamın aracını çizdim.Bana bayağı bağırdı,çok üzüldüm zararnızı karşılayayım dedim araca baktım ki aracda bi tek çizik bile yok ama benim aracım sağ tarafı kapıların orası yarım metreye yakın iri çizikler oluşmuştu Eşim çok iyidir çok üzülmeme ve çizik olmasına rağmen asl akızmadı kaza olsun olacakda dedi asla sana zarar gelmesin dedi.Çok iyidir benim aşkım çok sağolsun Sizlere gelince asla umudunuzu kaybetmeyin.Ben süremem demeyin.Erkekler sürüyorsa biz daha rahat süreriz.Elimizden her işi gelirde otomobil mi kullanmıcaz hiççç Emniyet kemeri hayat kurtarır diyor ve iyi sürüşler diliyorum..
maşallah eşiniz anlayışlıymış.
şimdi epey ilerletmişsinizdir araba kullanmayı.
Sağolsun çok anlayışlıdır
Pratikle oluyor iyi sürüşler.Ne kadar çok kullanırsanız ve her kullanışınızda kendinizi gözlemleyerek otomobil sürerseniz bir önceki yaptığınız yanlış sürüşleri hatalarıda bir sonraki sürüşlerinizde gerçekleştirmezsiniz.Daha çok gözlemleyerek sürmenizi öneririm.
Sağolsun çok anlayışlıdır
Pratikle oluyor iyi sürüşler.Ne kadar çok kullanırsanız ve her kullanışınızda kendinizi gözlemleyerek otomobil sürerseniz bir önceki yaptığınız yanlış sürüşleri hatalarıda bir sonraki sürüşlerinizde gerçekleştirmezsiniz.Daha çok gözlemleyerek sürmenizi öneririm.
pazar günü itibariyle pratiklere başladım kızlar.
nişanlımda yanımdaydı. yazlıktaydık akşam sürdüm. pazar itibariyle biraz kalabalıktı.
farlar gözümü aldı bazen. ama iyi sürdüğümü düşünüyorum.
yalnız park sorunum var. onu da halledicem zamanla inşallah.
.
Yorgunum sen nezamandır aktif olarak trafikdesin?İstanbuldamısın birde merak etdim...İstanbul trafiği malum..hele E 5..Allah muhafaza..gerek olmdıkdan sonra ki olmuyo,sahili tercih ediyorum..
Tlfnu sorma hiç..Gidiş,varış,geliş diye 3 posta haber veriyorm,çağrı atıyorum olmadı.. gına geliyo..
Valla sorma bnde kaçkere hatmetdim..Benzin umrumda değil şimdiye kadr verdğim taksi paralrının yanında..yeni olduğum için henüz okadar benzin hesaplmsı yapmıyorum..ilerleyen dönmlrde bi bakıyosun cimrilikden dışarı çıkmıyomuşum..ne o.. aman benzin bitmesin
Yazarken bile inanmıyorum kendime ya..:26:Yorgunum ,iki araba arası park yapmya korkuyorum..Gitmek birşey değilde yer bulup bulamama endişesi yaşıyorum park için..derse gerek varmı bunun için sence?..
Hepinizin kandili mübarek olsun..Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaAllah
hoş geldiniz, birbirimize destek olduğumuz bu topicte sizin tecrübeleriniz de çok yardımcı olacaktır bizlere. teşekkürler... kesinlikle katılıyorum, şunun şurasında 2-3 aylık aktif şoförüm ama dediğiniz gibi her kullanış sonunda, ışıkta beklerken bazen hmm bundan dolayı böyle oldu derken bulabiliyorum kendimi, ama kullanırken düşünmüyorum dikkatimi yola ve trafiğe vermek için:)
farlar dikiz aynasından gözünüzü aldıysa mandalı aşağı çekip karartabilirsiniz, hatırlatayım dedim. ancak tabii karşıdan gelenlere ve yan aynalara yapacak bir şey yokdelidus'un dediği gibi ne kadar çok pratik o kadar hızlı ilerleme. ben her fırsatı dar sokaklarda döne döne, park çalışa çalışa ya da iş güzergahımı turlayarak geçirdim ve çok faydasını gördüm. sadece işe gidiş gelişle kalsaydım, bu halime kaç ayda gelirdim kim bilir.:18:
canım ancak fark ettim kusura bakma, ben yalnız olarak 2-3 aydır çıkıyorum trafiğe ama dediğim gibi ilk haftalar her bulduğum fırsatı, ya evden erken çıkıp, ya da eve geç gelmez üzere, öğlen arası vb dahil olmak üzere araç kullanarak geçirdim. sadece ilk 1-2 gün yollarda gittim, ışıklarda dur kalk dönüş vb. sonrasında hep dar sokaklar, park etme, geri manevra, yokuş vb detaylara girdim. ve evet bence bir kere de olsa ders al, hocanın çok faydası oluyor ama referans üzerine al derim malum kimisi bir şey öğretmiyor, kimisi bir derste neler öğretiyor insana. ben aldığıma çok memnunum. hem ders aldım hem kendim dediğimiz gibi benzin düşünmeden pratik yaptım. belki 5-6 ayda yapacağım kadar park çalıştım 1-2 haftadaya da işte dur kalk.
evet ist.'dayım. sahil yolu iyi hoş ama boş saatlerde çok makas atıyorlar valla trafik tıkansın diye dua ediyorum bazen. e-5'e de komik gelecek belki ama yine trafik olan saatlerde giriyorum ya da kestirme yan yollardan e-5 e girmeden gideceğim yere gitmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?