Sağolsun çok anlayışlıdır
Pratikle oluyor iyi sürüşler.Ne kadar çok kullanırsanız ve her kullanışınızda kendinizi gözlemleyerek otomobil sürerseniz bir önceki yaptığınız yanlış sürüşleri hatalarıda bir sonraki sürüşlerinizde gerçekleştirmezsiniz.Daha çok gözlemleyerek sürmenizi öneririm.
Hoşgeldin canım...Çok doğru söylüyosun gözlemlemek lazım..desteklerin,fikirlerin için çok teşekkürler.ayrılma buralardan
Bir kere e5 den Airport avm önünden dönüş yaptım..birde geçengün arkdşımın dr kontrolü için bakırköy'e girdim e5 dn..arkdşmda tecrbeli ama özellkle benim kullnmamı görmk istdiği için trafikde, ben geçtm direksiyon başına.Sağ'a çok kayıyosun okadar dedi..bu kadar zamanda çok iyi buldu,her tarafa gider gelirsin böyle kullndktan sonra gibi motive edici sözler valla çok hoşuma gitdi..Ama E5 i sevmedim bu bi gerçek..kasıldğımı hissediyorum..
Şimdi park için ders alamıycam Yorgunum,yazlığa geçicem..bakalım artık..orda birnden yardım alabilrsem ne ala...
Ay maşallah sana ne güzel tebrik ederim.Fakat bence eşine de öğretmelisin.Bu hayatın olumsuz tarafları da var.Allah korusun kazası belası hastalığı var sen yokken de o kullanır.En kısa sürede eşine de öğret derim.Eğer öğretme fırsatın olursa anılarınızı da paylaşabilirsin bizimle..
teşekkr ederm :) evet valla haklısın ama pek istekli olmadığı için bi de ikimiz de çalışıyoruz malum 2 başarılı sayılmıycak denememiz olmuştu cidden erkek kadın hiç farketmiyor araba sürmeyi bilmeyen herkesin şoför koltuğundaki hali aynı eli ayağı birbirine dolaşmıştı düz vites olduğu için de zor kaldırmıştı trafiğe çıkınca epeyce bi heyecan yapıp bana sen geç diye diretmişti heyecanı kırılsın diye biraz daha sürsün dedim ama olmadı yani bu hafta sonu bakıyım bi sürüşe daha çıkartıcam hadi hayırlısı anlatırım maceralarımızı
Evet canım ben ilk başlarda radyoyu kapattırıyordum o derece pimpirikliydim.:18:Şimdi bangı bangır dinliyorum vallaYeni öğrenenler için otomatik vites iyi diyorlar ama ben hiç kullanmadım.Düz vites de stop etme olasılığı daha yüksek o yüzden ilk başlarda gaza iyi yüklenmek lazım.Araba bağırıcak diye düşünmemeli. Hadi bakalım iyi sürüşler olsun size..
Evet canım ben ilk başlarda radyoyu kapattırıyordum o derece pimpirikliydim.:18:Şimdi bangı bangır dinliyorum vallaYeni öğrenenler için otomatik vites iyi diyorlar ama ben hiç kullanmadım.Düz vites de stop etme olasılığı daha yüksek o yüzden ilk başlarda gaza iyi yüklenmek lazım.Araba bağırıcak diye düşünmemeli. Hadi bakalım iyi sürüşler olsun size..
valla güldüm okurken sende de erkek gibi cesaret varmış maşallah canım. bize de cesaret aşıla. ben hep aynı yoldan gidip geliyorum ama ilk zamanlardaki kaskatı kesilmem yok hamd olsun.ilk defa 16 yaşımda araba sürdüm babama sürekli tuttururdum kullandırsın diye sonunda inadını kırmıştım o yaştan beri de inmedim diyebilirimyaşım tuttuğunda hemen ehliyetimi aldım ve babamın arabasını abimle ortak kullanıyorduk iyi bi işe girince babamın ve kredilerin de yardımıyla ilk arabamı aldım o zamanlar flört ettiğim erkek arkadaşım ki şimdi kocam oluyor heralde isabet olmuş ehliyeti yok ve hayatında 3 5 defa şoför koltuğuna oturmuş o yüzden ailenin şoförüyüm diyebilirim zaten sürmeyi bilseydi de ben sürerdim bu konuda kendime güvenim tam ikimiz de çalıştığı için kocamı işe bırakıp ordan işe geçiyorum her sabah haftasonları da sağa sola gideriz allaha şükür kazam olmadı hiç ufak tefek şeyleri saymazsak tabi kocamın da içi rahat o yüzden heralde bu konuda uç örneklerden birisi bizim aile onun da öğrenmesini istiyorum aslında ama bakalım zamanla işte inşallah
valla güldüm okurken sende de erkek gibi cesaret varmış maşallah canım. bize de cesaret aşıla. ben hep aynı yoldan gidip geliyorum ama ilk zamanlardaki kaskatı kesilmem yok hamd olsun.
valla hoşuma gitti bu ya sen gir canım sık sık buraya. bak sana bir şey söyliyeyim şimdi sağ şeritte gidiyorum ama soldaki sokağa girmek istiyorum giremiyorum çünkü karşıdan araba geliyor arkadan araba geliyor bu durumda ne yapmak lazım? saçma sanki ama korkuyorum işte :) bilmiyorumda.hehe öyle biraz araba konusunda yani rollerimz tam tersi :) canım valla ki bu iş tamamen pratiğe bakıyo ben sürerken ufaktm ama kocamdan bilirim başlarda korku olması gayet normal karşılanmalı ama inan alışınca gözün kapalı sürüyosn nerdeyse yani tamamen sık kullanmakla trafiğe çıkmakla ilgili biraz cesaret hanımlar yapamıycağımız şey yok önyargıyı kırmalıyız valla bizim aile bunu gayet güzel yapıyo
valla hoşuma gitti bu ya sen gir canım sık sık buraya. bak sana bir şey söyliyeyim şimdi sağ şeritte gidiyorum ama soldaki sokağa girmek istiyorum giremiyorum çünkü karşıdan araba geliyor arkadan araba geliyor bu durumda ne yapmak lazım? saçma sanki ama korkuyorum işte :) bilmiyorumda.
sevindim canım valla girerim hemcinslerime yardım etmek istiyorum çünkkü bu konuda ceku gayet güzel anlatmş katılıyorum ben de ona ayrıca saçma diye düşünme gayet normal şeyler bunlar sormadan öğrenemezsin :)valla hoşuma gitti bu ya sen gir canım sık sık buraya. bak sana bir şey söyliyeyim şimdi sağ şeritte gidiyorum ama soldaki sokağa girmek istiyorum giremiyorum çünkü karşıdan araba geliyor arkadan araba geliyor bu durumda ne yapmak lazım? saçma sanki ama korkuyorum işte :) bilmiyorumda.
Alakası yok amaaa otomobilim satıldı.Çok üzgünüm..
Alakası yok amaaa otomobilim satıldı.Çok üzgünüm..
canım ya üzülme ama nie satıldı kim sattı ki
nakit gerekti acilen sanırım. üzülme daha ne arabaların olur, şoförlüğe devam edersin. evde başka araç varsa zaten onu yürütürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?