- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
kızlar 1 buçuk haftadır hergün pratik yapıyorum şuan trafiğe çok rahat çıkıyorum ama bacakalrım arkası bi ağrıyoki anlatamamm :))))) çok kasmışım kendmi demekki eşim sağ olsun çok destek çıkıyo bana her direksiyona oturduğumda anlatıyo anlatıyo sonra hiç karışmıyoo 5 km filan gidiyorum şimdilik :))))
meri, tabii ki sağlık olsun ne güzel bak ev için bu fedakarlık, güle güle oturun, hayırlı olsun.
bacak arkası değişik olmuş hakkaten kasmaktan sanırım, yoksa pedallardan dolayı alt bacak önleri ağrır bende hep sıkışık trafikte kalınca:)))
"gece- gündüz demeden kısa farlarımızı açalım. bir dikkat edin farı açık arabalar gündüz bile daha çok fark ediliyor. bu size benzin harcatmaz fazladan merak etmeyin."
meri, tabii ki sağlık olsun ne güzel bak ev için bu fedakarlık, güle güle oturun, hayırlı olsun.
bacak arkası değişik olmuş hakkaten kasmaktan sanırım, yoksa pedallardan dolayı alt bacak önleri ağrır bende hep sıkışık trafikte kalınca:)))
"gece- gündüz demeden kısa farlarımızı açalım. bir dikkat edin farı açık arabalar gündüz bile daha çok fark ediliyor. bu size benzin harcatmaz fazladan merak etmeyin."
Naber kızlar ben geldimm...
Hepinizin ramazan ayı mübarek olsun..Nasıl gidiyor?çalışanlar için zor olsa gerek..günler uzun..biz ev hnmları içinyatarak zaman geçirme şansımız var çok şükür..Allah yardımcımız olsun ibadetlerimizi kabul etsin inşaAllah..
Güzel şeyler okudum,gerçi çok fazla girmemişsiniz...deneyimler az galiba
Blakcandy ağrıların normal, vücudu kasmaktan olur bilirim..park işini neyaptın?.çalışmaların gidişatını yaz buraya mutlaka.
Yorgun Svşcım far konusnda haklısın katılıyorum..İlk defa dün gece kısa bir bakkal turu atdım.gece kullanmak daha dikkat istiyor..
Gündüzleri halladelimde geceler şöyle dursun en iyisi
Açık otoparkları tercih ediyorum şimdilik..nerde geniş var oraya yerleşiyorum..geri geri gitme,manevralar gibi zorlndklrım oluyo..
Örnğin geçnlrde görümcemi metrobüs durğına bıraktm,aynı yolu biraz ileri geri alıp tamda dört yol ağzı U dönüşü dönmem lazım..oda pür dikkat bana bakıyo(açık yakalıycak ya..) devam etdim markete gidilen yola girdim..tlfnda da çayın yanına simit almaya gitdm çocuklra dedim..yalan olmadı..iyide oldu sebep oldu afiyetle yedik
Aynı yolda tam dedğim gibi 4 yol ağzı bu geri dönüşü denemek istiyorum..yoksa herseferinde yolu uzatmak marifet değil tabii..bunu aşmalıyım..
canım benim ya ağrılarım ilk başladığım zamanlarda çok oldu ama şuanda kalmadı :) park çalışmaları devam önü açık olan heryere park ediyorum ama iki araba arasına çok zor oluyo geçenlerde dışarı çıkıyoruz ben kullanıcam ama önü arkası sağı solu heryeri araba dolu aracın eşim çıkabilirsin dedi ben çıkamam dedim ayy o arabayı bağırta bağırta nasıl çıkardım bilmiyorum ama herkes balkonlardan bana gülüyodu çok üzüldüm heves kırmak dediimi birbirler sanki kendileri en iyisini yapıoda :))) neyse neticede o arabaların arasında çıktım yola devam ettim bi tane araba yolun tam ortasında dönmeye çalışıyo remen yol kesmek gibi bişiy durdum bekledim sonra döndü araba apartmanda biri çıktı karşıya geçti o araca bincek bende sintyalimi verdim yanından geçtim ama o ne hızdır abiii kadınız ya vay efendim sen beni nasıl geçersin yarışına girdi ve az daha çarpıodu eşim direksiyonu kırdı allahtan yanımdaydı arkadada çocukalrım vardı bişiy olsa kendimi affetmezdim sağda durdum ve eşime verdim elim ayağım titredi kullanmadım ama anlamadığım şey ben yanından geçerken adam arabaya daha yeni biniyodu hangi ara gaza bastı anlayamadım ama burda ramazan ayları streslidir trafik durduk yere çatacak yer ararlar korkuyorum ama devamda ediyorum kullanmaya hergün
Naber kızlar ben geldimm...
Hepinizin ramazan ayı mübarek olsun..Nasıl gidiyor?çalışanlar için zor olsa gerek..günler uzun..biz ev hnmları içinyatarak zaman geçirme şansımız var çok şükür..Allah yardımcımız olsun ibadetlerimizi kabul etsin inşaAllah..
Güzel şeyler okudum,gerçi çok fazla girmemişsiniz...deneyimler az galiba
Blakcandy ağrıların normal, vücudu kasmaktan olur bilirim..park işini neyaptın?.çalışmaların gidişatını yaz buraya mutlaka.
Yorgun Svşcım far konusnda haklısın katılıyorum..İlk defa dün gece kısa bir bakkal turu atdım.gece kullanmak daha dikkat istiyor..
Gündüzleri halladelimde geceler şöyle dursun en iyisi
Açık otoparkları tercih ediyorum şimdilik..nerde geniş var oraya yerleşiyorum..geri geri gitme,manevralar gibi zorlndklrım oluyo..
Örnğin geçnlrde görümcemi metrobüs durğına bıraktm,aynı yolu biraz ileri geri alıp tamda dört yol ağzı U dönüşü dönmem lazım..oda pür dikkat bana bakıyo(açık yakalıycak ya..) devam etdim markete gidilen yola girdim..tlfnda da çayın yanına simit almaya gitdm çocuklra dedim..yalan olmadı..iyide oldu sebep oldu afiyetle yedik
Aynı yolda tam dedğim gibi 4 yol ağzı bu geri dönüşü denemek istiyorum..yoksa herseferinde yolu uzatmak marifet değil tabii..bunu aşmalıyım..
bego cum son yazdıkalrımız silinmişmi benmi göremiyorum
boşver o balkon kuşlarını, yapacak işleri yok kendileri büyük ihtimalle hiç bilmiyor yakında şıp şıp 2 hareketle çıkmaya başlarsın gözleri pörtletip kalırlar :)))
ramazanda şekeri düştüğünden millet iyice agresfi oldu gerçekten aşırı dikkat etmek gerekiyor.
farları gündüz de yakmak gerekiyor bego, kısa farları avrupa'da kanunmuş zaten. ben işten geç çıktığımda karanlıkta geliyorum mecburen, elim mahkum alışmak zorunda kaldım.
4 yol ağzı olmayan sakin sokak ağızlarında iler geri yapmayı denemeni tavsiye ederim sonra çok rahat edersin
boşver o balkon kuşlarını, yapacak işleri yok kendileri büyük ihtimalle hiç bilmiyor yakında şıp şıp 2 hareketle çıkmaya başlarsın gözleri pörtletip kalırlar :)))
ramazanda şekeri düştüğünden millet iyice agresfi oldu gerçekten aşırı dikkat etmek gerekiyor.
farları gündüz de yakmak gerekiyor bego, kısa farları avrupa'da kanunmuş zaten. ben işten geç çıktığımda karanlıkta geliyorum mecburen, elim mahkum alışmak zorunda kaldım.
4 yol ağzı olmayan sakin sokak ağızlarında iler geri yapmayı denemeni tavsiye ederim sonra çok rahat edersin
Yok hayatım görünüyo okudum bennası gidiyor çıkıyormusun?..
ben tam bir araba delisiyim erkekler bile bnm kadar meraklı değildir:))) iş hayatına atılır atılmaz yaptığım ilk şey kendime araba almak oldu allaha çok şkür 3 seneyi aşkındır kendi arabam varçook seviorum araba kullanmayı ayıptr sölemesi çokta iyi kullanırım
Haklısın yorgunsvşcım..şimdi ramazan ya gündüz uğraşacak halim olmuyo..çalışcam üzerinde sonra..
Dün market alışvrişi için çıkcaz kapıda eşim arabsını ileri aldı bende benmkini çektim öne aa baktım parketdi kndi arabsını bana ''in ben kullnıcam demedi..yanıma oturdu devam et diye...ben şoklardaHayret çünki daha bnle o acamilklrden sonra arabama binmemiş yanıma.biraz gerildim ama belli etmedim..Benimknin elştri kabiliyeti yüksek olduğu için hiç şaşırtmadı beni tabii..hızlı gidiyomuşum sokak aralrındn anszın biri fırlarmış..bir iki bişey daha neyse..dönüşde aldı yok dar yollara falan gircez şimdi ben kullnayım.. aldı anahtarı...Evde de çocklara nedese beğenirsniz..anneniz 120 yle gidiyodu...:44: çocuk gibi takdir bekliyorum benim bu adam niye böyle yapıyo bana yaa mahsusmu yapıyo tavizmi vermk istemiyo çözemedim arkadaş
evet canım ya ben kullanmaya başlamadan çönce herkes yerinde oturuyodu biraz zorlandım hakketen çıkmakta her yer araba dolu ve yokuş yukarı ordan dönene kadar göbeğim çatladı eşime al arabayı çevir diyorum yok devam et diyo öyle böyle çıktım ordan ....sonra millet bi yerlerinden kalktılar filan sanki düğün seyrediyolar onlar öyle bakınca hepten panik oldum ama neyseki geçti gittii kenidleri eminim kullanamıyoladırda bide gülüyolardı ayyyy :))) yordun savaşcı gerçekten raömazan milltin kafasına vurmuş yaw geçenlerde yollar kapalı trafiği başka bi yöne vermişler daracık bi yol eşi kullanıyodu arkadada çocuklar 10 aylıkta bi bebeğim var elinde bişiyle yyodu boğazında kaldı hmen kenara çekip durduk arkadaki adam bizle kavga ediyo biz çocuğun boğzaında kalmış diyoruz boğuluyo milletin umru değil az ileri çeksene diyo geri zekalı zaten kenara çektik te anlamaıyo bu ahrazlar :))
merhaba bayanlar bende şubatta ehliyetimi aldım ve daha önce hiç şöför koltuğuna dahi oturmamıştım hiç ama hiç hevesim yoktu sonra kursa yazıldım hoca ilk derste evet sür dedi ben şaka yapıyosunuz heralde dedim.gerçekten hiçbişey bilmiyorum ayağımdaki pedalları bile bilmiyorum dedi. ,o da sür dedi ve bir şekilde bu yola başladık.şimdi inanaılmaz keyif alıyorum ve hep kendimi motive ediyorum.içime korku düşmesine izin vermiyorum geçen hafta ablamları çeşme ye götürdüm bide izmirden istanbula giderkende eşim verdi arada ,şehiriçi hep kullanıyorum.gerçeten çok keyif alıyorum
Dün gece ilk defa karanlıkta kullandım arabayı.İtiraf edeyim çok zorlandım.Sürekli gittiğim bir yol var her defasında unuturum :) O yoldan yanlış bir yola saptım.Zifiri karanlık bir yol.Aman Allahım nasıl bir stres.
ben manuel kullanmaya bayılan, otomatik araba kullanımına alışamayan otomatik araç sevmeyen biriyim. debriyajsız bi araba kullanabilmeyi düşünemiyorum. hem yakıttan da tasarruf...:))) bi de daha çabuk paralel park yapabilsem hakkaten tadından yenmeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?