Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

Yorgunsvşcım dedklerine aynen katılıyorum..120 elbetde onun abartmasydı..O hep başklrını örnek verirdi ben korka korka sürerken..ben ona bnmde artık ne kadar cesaretli oldğumu göstermk istedim ama...O günden beri çıktğımda yok arabmla..ramazan olmsı nedenyle birde aşırı sıcak...akşmlarıda izin yok tutsağım tutsakk

çok büyük ekşın yaşamışsın valla tahmin edebiliyorum ne halde oldğunu...Sonuçta başardın ama dimi bravo..

Havan batsın bacım yaaa...

ya ne havası paralel park yaparken neredeyse bütün mahalle yardıma geliyo valla ben çağırmıyorum :)) ya şaka bi yana hanımlar manuel vites alışın bütün kontrol sizde olur,sonra nasılsa otomatik kullanabilirsiniz başta çok direndim toplu tasıma icin ama yok ise giderken gide gele mecburen ogreniyosun yalnız başıma 2 ayda çıkabilmistim çevremde bazı tanıdığım erkekler bile korkuyorlar manuel aracin ustune cikmaktan biz kadınlar kullanabildigimizi gösterelim ))

heh bir manuelci daha:))) debriyajım benimmm diyorum ben de valla, tüm hızımı kontrolümü onunla ayarlıyorum, eminim otomatiğe geçsem bir gün çok bocalarım. benim de düşüncem ilk önce manuelde pişmek ileride otomatiğe geçmekti. ama kullanmaya alışınca çok sevdim ve kontrolün bende olması acayip zevk veriyor.

park konusunda evinin önü olmayan yerlerde yani komşular olmasın önce geniş boşluklardan başlayarak git gide daha darlara girmeye çalış mutlaka, mümkünse plastik bidon vb şeylerle çalışırsan maddi manevi hasar korkusu olmadığından daha çabuk alışırsın. ve bir gün gelecek hiç cesaret edemediğin darlıkta bir boşluğa düşünmeden girdiğini göreceksin ve buraya gelip müjdeyi vereceksin.

hanımlar yine diyorum kimse oturduğu yerden şoför olamıyor ne kadar çok şehir içi km o kadar usta manevralar ne kadar çok e-5 km o kadar iyi şerit değiştirme hızlanma yetisi, ne kadar çok park etme o kadar usta valelik ))

ahhh inşallah nerdeee o günler... bakalım ama kimselere görünmeden denemeye çalışırım; şimdi bana lazım olan 2 tane boş 5lt pet şişe, güneş gözlüğü, şapka,tanınmadık bi sokak anlaşılan))

kızlar geçen gün markete kadar yürüe gittik sonra bi yağmura yakalandık çoluk çocuk eşim gitti arabayı aldı geldii :)) verdi bana yağmurda kullandım ilk defaa silecekler dikkatimi dağıtıyo amaa buda bi tecrübe işte ...:))))))))))

farklı mahalleye, alana gittikten sonra sorun olmaz merak etme bu arada 5 lt değil de hani daha yüksekleri var ya onlardan tavsiye ederim çok alçak olmaması için bir de içinde biraz su olsun yoksa her rüzgarda devriliyor, tecrübe konuşuyor

ama kesinlikle ilacın bu senin, göreceksin nasıl fayda edecek

tabii ki böyle böyle kazanıyor herkes tecrübeyi anasının karnından usta doğmuyorlar ya eşin yine alkışı hak etti daha sonra silecekleri fark etmeyeceksin merak etme, benim korkum aşırı sağanakta hani çok kaza oluyor ya ya da az yağmurda bile millet hız kesmeden gidiyor en büyük korkum o sonbaharda ne yapacağım diye :18: yeri gelmişken bir uyarı yazayım:

yer kuruyken ilk yağmur yağdığında imkanınız varsa bir yarım saat kadar bekleyelim ki, çamurlaşan tozlar gitsin yolların kaygan hali bitsin, ilk yağmur düştüğünden en çok kazaların olduğu söyleniyor bu nedenle kızlar.

Waaav..Tecrübenizi yiyim sizin HARİKASINIZ:13: Böyle güzel motive edici yazılrı okuyunca yürekleniyo insan..Ve bu topik maksadına ulaşıyo gerçekden..

Bravo benim arkdaşıma Yağmur,kar vız gelir bizlere evelAllah canıııımm...

:)))) evet yaa önce korktum ama sonra başardım zaten şu erzurumda kullanmayı öğrensem her yerde kullanırım :))) şimdilik hep eşim yanımda oluyor ama iyice kavradıktan sonra tek başımada gidicem sürüşlere en önemkiside bu galiba :))

Amiin amiin..Erzurum diyosunda senin İstanbul trafiğinden haberin yok galiba :44:
Ay ben inzivaya çekildim sanki..gündüz evdn çokmıyormki araba kullnayım..sıcak..gecede izin yok ailece çıkyoruz gezmye eşim kullnıyo..bu gidişle sil baştan olcak diye korkuyorum:26:

benimde 7 senedir ehliyetim var ama 1 senedir kullanıyorum o da zar zor... veeee istanbul trafiğinde..gittim biriktirdiğim paralarla babamdan habersiz direksiyon dersi aldım..4-5 ders..sonra bizim arabada kullanmak daha rahat geldi zaten..babam başta çok azarladı her hareketime bağırıyodu ama dinlemedim..şimdi bbamla çıktığımızda bile sen kullan diyo..erkek arkadaşımda korkmuyo ben kullanırken

Son düzenleme:
çok hoş yazmışsın biz kullanırken korkuyolar di mi :) araba düz vites sanırım. kullanabilen için düz vites çok iyi seçenek çok oluyor.

çok hoş yazmışsın biz kullanırken korkuyolar di mi :) araba düz vites sanırım. kullanabilen için düz vites çok iyi seçenek çok oluyor.

yok canım ehliyeti ilk aldığımda düz kullanıyodum ama ist. trafiğinde düz çekilmez otomatik kullanıyorum..ilk aylarda babam üstteki tutma yerine yapışıyodu korkudan ama geçti artık..

kesinlikle katılıyorum manuel örenmek güzel olur aslında ama ben de pek emek vermeyenlerdenim evlendikten 1 yıl sonra eşimin başının etini yemeye başladım otomatik otomatik diye. canından çok sevdiği evlenirken aldığı jipini sattırdım.
hem manuel hem de jip olunca bir de istanbulda olunca tecrübesiz biri için imkansız hale geliyor kullanmak. bu şartlarda kullanan hanımlara saygılar selamlar :)

yok canım ehliyeti ilk aldığımda düz kullanıyodum ama ist. trafiğinde düz çekilmez otomatik kullanıyorum..ilk aylarda babam üstteki tutma yerine yapışıyodu korkudan ama geçti artık..
üstteki tutma yerine yapışmak refleks herhalde. anılarım canlandı sen öyle söyleyince. ben de senin gibi istanbulda düz olmaz diyorum ama düz olunca da model seçeneği dizel falan seçenek çok artıyor. malum bazı markaların otomatiğini önermiyorlar. istanbulda hangi istikameti kullanıyorsun trafik yoğun bölgeler mi?

evet bazılarında önermiyolar bizdeki toyota olduğu için iyi..ben üsküdar-beşiktaş istikametinde kullanıyorum genelde..köprü trafiğide cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…