yardımcı olun nolur çocukluğumdan beri hayalimdir araba kullanmak ama nerdeee ehliyetimi yeni aldım araba almak için işe girdim arabada aldık gel gelelim eşim 5 10 dk anca veriyor öğretirkende malum erkek tavırları yaşadığım yerde boş arazi var geceleri kaçırsam yanlız öğrenebilirmiyim?
Kızlar İSt fatihe yakın direksiyon dersi veren kimse var mı? ya da fiyatlar nedir ne kadar zamanda aracı alıp çıkmaya hazır olurum bilen var mı :)
otomatik araba almayı düşünen varsa bence biraz daha para ekleyip dizel almalı,mümkünse yakıt tasarrufu açısından 6-7 ileri vitesli modellere yönelmeli! ekonomik olduğundan, ben bile manuel düşündüğümden yine de dizel düşünüyorum. yalnız dizelin dezavantajı kışın özellikle çetin kış yaşayan anadolu şartlarında arabayı çalıştırdıktan sonra motoru iyice ısıtıp öyle kullanmak, bu anlamda bi 5-10dk ya ihtiyaç olabilir...
yardımcı olun nolur çocukluğumdan beri hayalimdir araba kullanmak ama nerdeee ehliyetimi yeni aldım araba almak için işe girdim arabada aldık gel gelelim eşim 5 10 dk anca veriyor öğretirkende malum erkek tavırları yaşadığım yerde boş arazi var geceleri kaçırsam yanlız öğrenebilirmiyim?
bence kendi başına kullanmak için erken, üzerine çıkma derim nolacağı belli olmaz, bi sürücü kursundan özel ders almak için bilgi al,görüş,kadın-erkek ayrımcılığı yapmıyorum asla ama sadece kendini daha rahat hissedeceğinden özellikle kadın öğretmenden özel ders almak için sürücü kursuyla görüş, hem onların arabaları iki taraftan da kontrol edilebileceği için gayet güvenli, ben öyle yaptım,bi kaç ders sonra güven ve pratiklik geliyo zaten... sonrasında eşinle çıkmaya başlarsınız yola, sonra zaten o da görür nası geliştiğini,sana güvenir verir anahtarı merak etme)
ders fiyatları artık eskisi gibi değil makul gayet...
Ben de kullanmak istiyorum ama cesaretim yok
arkadaşlar konuyu tekrar canlandırsak yorgun savaşçı nerdesin :)
Ben araba sürmeyi çok özledim hemde çok..Daha bu hasretin bitmesine bir yıl var.Kocam askerden döndükten sonra alabiliriz,sürebilirim ancak..
Ve sizler araba sürmekten korkmayın.Korkulacak hiç bir şey yok..Fren,gaz ve debriyaj hepsi ayağınızın altında.İsterseniz gider isterseniz durur araba..Korkmayın,korkmayın ve gün geçtikçe artsın araba kullanan bayanların sayısı...
Haydiii kızlar basın gaza...
bu msj yazalı 1 ay olmuş ve ben artık araba kullanabiliyorumçok mükemmel olmasada iişten sonra oğlumu alıp eve geçebiliyorum ya bu dünyalara bedel her bayan kullanabilmeli
arkadaşlar ben de 1 aydır otomatik kullanıyorum bi sürü sorum var size ben hala tek çıkmaya cesaret edemiyorum başa çıkamayacağım bi durumla karşılaşma ve park yeri bulamama korkusu var malum trafik herşey olabiliyo nasıl aşıcam bunu bide hızlı gittiğimi hissettiğim an frenle hızımı kesiyorum frenler çok kullanılmaktan zarar görür mü bi de 3 kere araba çalışırken yanlışlıkla anahtarı çalıştırma yönüne çevirdim araba ciyaklıyo tabi bozucam arabayı bu gidişle siz de bu tip şeyler yapıyo musunuz bi de gece çıkmak ne zormuş Allaha emanet gidiliyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?