Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

evet bazılarında önermiyolar bizdeki toyota olduğu için iyi..ben üsküdar-beşiktaş istikametinde kullanıyorum genelde..köprü trafiğide cabası

oooo gerçekten trafiği yoğun bölgeler sırf köprü trafiğine girmek yeter zaten.
araban toyota ise iyi gerçekten. toyota honda gibi japonlara ya da bmw mercedes ford gibi almanlara yönlendiriyor bu işi bilenler. Allah herkese kazasız arabasını belasız kullanmayı nasip etsin.

keşke benim arabam olsaydı ama babamın arabası :) evet aldımı japon alıcaksın daha sağlam..

keşke benim arabam olsaydı ama babamın arabası :) evet aldımı japon alıcaksın daha sağlam..
olsun farketmez sen kullanıyorsun sonuçta. benimkide japon ama benim sorunun fazla büyük olması (honda accord) bana kalsa mini cooper isterim park ederken ve dar sokaklarda çok kullanışlı olur.

olsun farketmez sen kullanıyorsun sonuçta. benimkide japon ama benim sorunun fazla büyük olması (honda accord) bana kalsa mini cooper isterim park ederken ve dar sokaklarda çok kullanışlı olur.

mini cooper lar sık arizalaniyomus diye duymuştum Türkiye şartlarına göre fazla narin arabalar herhalde ben de çok beğeniyorum ama bu sebeple tercih etmem, bence küçük araç olarak nissan micra nin yeni modeli ya da opel corsa nin yeni modeli düşünülebilir ben su an opel astra klasik kullanıyorum 2000 model ama hala tas gibi, ben de tahmin etmemiştim. ne küçük ne büyük ideal büyüklükte... sert suspansiyonlu olması basta çok zorladı ama ülkemizde yolların durumu malum bir sürü hendekti çukur tümsek ne ararsan var bunun icin arabanin yol tutuşuna ihtiyaciniz var ama bu yuzden suspansiyon rahatlığından da vazgeçmelisiniz ikisi bi arada olmuyomus pek☺

Son düzenleme:
bunu duyduğum iyi oldu. opel astra büyük gibi canlandı gözümde ama kullanıcısı daha iyi bilir tabiki. eşimle ikimiz bir orta yol bulsak iyi olacak o yüzden her türlü öneriyi değerlendiriyorum.cooper zaten eşim istemez. bu araba da sıfır alındı 3 yıllık bir 5 yıl kullanırız diye almıştık. bundan önceki manuel arabasını satmaya zor ikna ettim zaten.2 sene daha accorda bineceğim gibi. hendek çukur tümsek ne ararsan var demişsin çok doğru cooper başedemeyebilir. büyük araba ile çukur tümsek daha az hissettiyor.

bunu duyduğum iyi oldu. opel astra büyük gibi canlandı gözümde ama kullanıcısı daha iyi bilir tabiki. eşimle ikimiz bir orta yol bulsak iyi olacak o yüzden her türlü öneriyi değerlendiriyorum.cooper zaten eşim istemez. bu araba da sıfır alındı 3 yıllık bir 5 yıl kullanırız diye almıştık. bundan önceki manuel arabasını satmaya zor ikna ettim zaten.2 sene daha accorda bineceğim gibi. hendek çukur tümsek ne ararsan var demişsin çok doğru cooper başedemeyebilir. büyük araba ile çukur tümsek daha az hissettiyor.

mesajlarım neden 1 den fazla gönderiliyor

ben de yaşamıştım aynı sorunu, sanırım forum zaman zaman yavaşladığında sen de bi şeyler yazıp cevapla düğmesine tıkladığında biraz fazla bekletiyo ya, o sırada tekrar tekrar cevapla ya tıklamamalısın diye düşünüyorum??? bi de öyle dene

evet cevapla tuşuna bi kere basıp beklemen gerekiyo..bu arada honda accord da güzel araba bende cıvıc istiyorum aslında ama uzun araba olduğu için park etme çok problem olur mu diye düşünüyorum her bayan gibi

Son düzenleme:
evet cevapla tuşuna bi kere basıp beklemen gerekiyo..bu arada honda accord da güzel araba bende cıvıc istiyorum aslında ama uzun araba olduğu için park etme çok problem olur mu diye düşünüyorum her bayan gibi
evet civic ve accordun yeni kasaları çok güzel görüntüden çok memnunum ama cidden çok büyük accord civicten daha büyük galiba tam bilmiyorum. park etmeyi birde bana sor çok zorlanıyorum dar yerler kabusum küçük ve şık bir araba istiyorum.erkekler büyük araba seviyor genelde eşimin jipten sonra inebildiği boyut bu. zaman alacak biraz benim istediğim modellere gelmek

ben geçen toyota yarisin deneme sürüşüne gittim..Allah'ım yok böyle bişey emin olki büyük araba kullandıktan sonra o minik arabalara imkanı yok giremezsin..ben çok daraldım..ve performansı kötüydü arabanın hemen hızlanmıyo hemen duramıyo falan..bir de arabaya park sensörü taktırırsan park etmek daha rahat..

yaris çok hoşuma giderdi ama kullanmamıştım eğer tercih toyotaysa auris ii bir secim olabilir

aurisi tek geçerim bizdekide auris..ve onu kullandıktan sonra yarise binmek attan inip eşeğe binmekten bile daha kötü..direksiyonu daha sertti koltukları dar geldi..araba 60a çıkarken bile hor hor hor hor ötüyo..neden böyle ses çıkartıyo dedim ee tabi auristeki gibi olmaz diye bir cevap aldım..1.4ler öyle oluyomuş..halbuki 1.4 daha hızlı olur diye düşünüyodum bende..meğer tam tersiymiş..

hem içi büyük arabadaki konforu sağlasıın hem bozuk yollarda az hissettirsin hemde küçük araba gibi kolay park edilsin hepsi bir arada olmuyor demekki. benim için auris güzel bir seçenek olur aslında.japon olduğu için otomatikte aklımızda soru işareti olmaz daha kolay hakimiyet sağlarım ve accorddan sonra auris auristen sonra yaris gibi olmaz bence. bir bayana accorddan daha çok yakışıyor sanki.eşimede diyorum bu araba amcaların bindiği arabadan diye ama aldık bir kere.bundan sonraki araba alışımızda olaya daha çok dahil olacağım.

çok şükür otomatikte bi sorun olmadı..ama accordda karizmatik bir araba bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…