Uzun zaman oldu buraya yazmayalı..
Aracımızı değiştirdiğimizden beri araba kullanmak nasip olmamıştı..Bu sabah markete gitmem gerekti.Bu sayede yeni arabamızıda test ettim..
Uzun süre ara vermek iyi değilmiş çok tedirgin oldum.Marketin önüne aracı güzelce parkettim ama park yerinden çıkarken geri kullanmak çok kastı beni..Birde aracı ebin önüne parkederken yine geri vitesi kullanmak zorunda kaldım zorlandım..Artık ara vermemeliyim anladım..
İleride ara versen de sorun kalmaz ama başlarda çok önemli dediğin gibi, ben yerini değiştirmek için bile olsa kullanmaya çalışıyordum her gün ya da günaşırı. Bu arada aracınızı hemen değiştirmeyecekseniz park sensörünü şiddetle öneririm. Hem malı koruyor hem de allah korusun kazaları önlüyor araç arkasına son anda kendini atan bir yaya özellikle küçük çocuk ya da hayvanlar bakımındanBen geri geri ileriden daha rahat gidiyordum ilk zamanlar sensör sayesinde
park sensörümüz var canım..Evet çok işe yarıyor.Tam bir kurtarıcı
E sensör varsa geri geri hiç gerilmene gerek yok, valla ilk zamanlar ben ah diyordum önde de olsa keşke sensör
E sensör varsa geri geri hiç gerilmene gerek yok, valla ilk zamanlar ben ah diyordum önde de olsa keşke sensör
Sensörden değilki canım..Direksiyonu nereye çevirecem telaşı var bende
bu iyiydi bisiklet kullandın mı hiç boşver, tamamen aynı mantık yani önü nereye kırsan ne tarafa gideceği bakımından diyorum. bunlar sonradan güleceğin şeyler o yüzden doya doya stres olabilirsin inan nasıl olsa biraz zaman geçsin amaan nasıldım ilk zamanlar dersin önemli olan etraftan gelecek tehlikelere karşı hazırlı olmak, dalgınken direksiyona geçmemek ve her şoförü belki de kurallara uymayan tipler olarak düşünmek. bu işe yarıyor insan temkinli oluyor.
hep 1 yıl arayla yazıyorum bu topiğe nedenseben de çok karışırdım araba kullanırken benimkine, ama artık kendim de trafikte kullanabildiğimi görünce rahatladım valla, sağ koltuğun keyfini çıkarıyorum artık:)
bilmiyorum önceki girişimlerinizi ancak bir tandığınızdan ya da netten tavsiye aldığınız bir hocadan ders almanızı öneririm. planlı programlı ders yapan hocalar, kurslar çok işe yarıyor, her gün farklı bir şey çalışıyorsunuz ve inanılmayacak kadar kısa sürede, araca, yollara hakim oluyorsunuz. yani ben olabildimse herkes olur bence:)))
merhaba bende 2006 da aldım ehlıyetı henuz yenı arabamız oldu anca anca kullanmaya basladım ama bugun otobuse hafıf sekılde carptım panık olmadım ama nasıl odlu anlamadım cok morelım bozuldu(((
panik olmamış olman çok güzel bende geçen sene kızımı okuldan almaya giderken başka bir araç önden çarptı aracımın önü komple gitmişti ama diger araç nasıl oldugunu anlamadıgım bir şekilde yolda sanki havalanıp uçtu korku veya panik olmadım çünki hatalı olan ben degildim sonuçta kazalar olmasa iyi ama allah beterinden saklasın canım çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?