Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı..

Aracımızı değiştirdiğimizden beri araba kullanmak nasip olmamıştı..Bu sabah markete gitmem gerekti.Bu sayede yeni arabamızıda test ettim..

Uzun süre ara vermek iyi değilmiş çok tedirgin oldum.Marketin önüne aracı güzelce parkettim ama park yerinden çıkarken geri kullanmak çok kastı beni..Birde aracı ebin önüne parkederken yine geri vitesi kullanmak zorunda kaldım zorlandım..Artık ara vermemeliyim anladım..

İleride ara versen de sorun kalmaz ama başlarda çok önemli dediğin gibi, ben yerini değiştirmek için bile olsa kullanmaya çalışıyordum her gün ya da günaşırı. Bu arada aracınızı hemen değiştirmeyecekseniz park sensörünü şiddetle öneririm. Hem malı koruyor hem de allah korusun kazaları önlüyor araç arkasına son anda kendini atan bir yaya özellikle küçük çocuk ya da hayvanlar bakımından Ben geri geri ileriden daha rahat gidiyordum ilk zamanlar sensör sayesinde

park sensörümüz var canım..Evet çok işe yarıyor.Tam bir kurtarıcı

Sensörden değilki canım..Direksiyonu nereye çevirecem telaşı var bende

bu iyiydi bisiklet kullandın mı hiç boşver, tamamen aynı mantık yani önü nereye kırsan ne tarafa gideceği bakımından diyorum. bunlar sonradan güleceğin şeyler o yüzden doya doya stres olabilirsin inan nasıl olsa biraz zaman geçsin amaan nasıldım ilk zamanlar dersin önemli olan etraftan gelecek tehlikelere karşı hazırlı olmak, dalgınken direksiyona geçmemek ve her şoförü belki de kurallara uymayan tipler olarak düşünmek. bu işe yarıyor insan temkinli oluyor.

bisiklet kullanırken gerimi gidiyorduk aa yorgun..
Yok ya basmıyo kafam nereye çevirecem diyorum şimdi direksiyonu..

hep 1 yıl arayla yazıyorum bu topiğe nedense
Çok küçük bir yerde yaşadığım için kursa gitme imkanım yoktu ama eşim sağolsun geçenlerde bir otomatik vites araba getirdi. Hadi sür dedi ve ben manuelin aksine bunda çok rahattım Biraz kullandım arabayı ve eşim birkaç gün önce manuel arabamızı sattı şimdi otomatik vites arıyoruz. Kendime sadece 1 hafta çalışma süresi verdim ondan sonra yollardayım =)

Merhabaa Kızlarrr. Bendee Ehliyet Alıyorum. Az kaldı inş alıcamm. Araba sürmeyi eşim öğretiyo bana da. İlk başta biraz kalkarken sorun yaşıyorum. Gerisi Çok Kolay. İnş Çözerim araba kullanmayıda kurtulurumm bir an öncee

merhaba arkadaşlar bende ehliyetimi alalı 15 yıl oldu ama 8 sene öncesi aldım ilk aracımı tabi eşim önce bakımlarını yapıcaktı test edip onaylıyacaktı aracı gerçi kendisi bakıp almıştı aracı herşeyiyle mükemeldi biliyordu derken ben sadece yan koltukta oturmakla yetindim 2 sene öncesi canıma tak etti ikini aracımı aldım ve attım kendimi yollara eşimin himayesinde tabi ama teknik konuları bildikten sonra tek çıkmamda fayda oldu şimdi mükemel bir kullanıcıyım en büyük zevkim araba kullanmak eşim opel teknisyeni ve beni yedek şöför olarak her yere götürüyor malum dönüşte 2 araç olarak döndügümüz için işe yarıyorum
yeni araç kullanıcak olan arkadaşlarıma tek tavsiyem bayan şöför olarak korkutmak isteyen erkek şöförlerden korkmasınlar saga yanaşmamızı istiyorlar kendileri üzerimize araçlarıyla geliyorlar sizlerde korkmadan onlara dogru sürün araçlarınız bakınız nasıl kendileri sağa yanaşıyorlar korkutmalarına izin vermeyin kendinizi bu söylediklerim eşimin bana olan tavsiyesidir benimde uyguladıgım bir yöntemdir.
herkesi allah kazadan beladan korusun arkadaşlar.

merhaba bende 2006 da aldım ehlıyetı henuz yenı arabamız oldu anca anca kullanmaya basladım ama bugun otobuse hafıf sekılde carptım panık olmadım ama nasıl odlu anlamadım cok morelım bozuldu (((

merhaba bende 2006 da aldım ehlıyetı henuz yenı arabamız oldu anca anca kullanmaya basladım ama bugun otobuse hafıf sekılde carptım panık olmadım ama nasıl odlu anlamadım cok morelım bozuldu (((

panik olmamış olman çok güzel bende geçen sene kızımı okuldan almaya giderken başka bir araç önden çarptı aracımın önü komple gitmişti ama diger araç nasıl oldugunu anlamadıgım bir şekilde yolda sanki havalanıp uçtu korku veya panik olmadım çünki hatalı olan ben degildim sonuçta kazalar olmasa iyi ama allah beterinden saklasın canım çok geçmiş olsun.

sagol canım tesekkur ederım

Merhaba arkadaşlar bizde arabamızı değiştirip otomatik bir araba almayı düşünüyruz eşimle ama ben rahat kullanabiliceğim bir araba istiyorum.Siin arabanızın markası nedir memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim :)

merhabalar, bende 2 sene önce doğumdan sonra ehliyet aldım..kursa yazıldığım gün arabamı almıştım ama bir sene otaparkta boş boş beklemişti..kullanmayı bilmediğimden..küçük bebek olunca fırsat olmamıştı.sonra zoruma gitmeye başlamıştı..araba varken eşim olmadığı zaman heryere taksi ile gitmek..haftasonları eşim ikişer saat mahalle arasında öğretti.heralde dördüncü haftaydı kendim işe tel başıma arabayla gelmiştim..eşim çok cesaretlendirdi..şimdi tam bir yıl oldu..arada eşime müdahale eder oldum

Evet arkadaşlar benimde bebeğim 8 aylık oldu ve bende yavaş yavaş başladım eşimle birlikte araba kullanmaya sağolsun o bana çok güveniyor fakat ben şerit değiştirmekte çok zorlanıyorum sanki arabalar gelip bana çarpacak gibi hissediyorum ve malum park etmek sanki zulüm böyle oluncada hiçbir zaman tek başıma trafiğe çıkabilecekmişim gibi gelmiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…