• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok pahalı almışsın canım yaa yatak örtünü..ama süperrrr
güle güle kullan hepsini

Benım gorusum otuma odası ve banyo halılarını saymazsak hersey harıka ve bence benım tahmınım onlar eskıden alınmıs sankıııı gerıye kalan herşeye bayıldımmmmmmmmmmmmmm

hakikaten zevkle döşenmiş çok şirin bir ev salon takımın harika güle güle oturun azınızın tadı bozulmasın arkadaşım

canımm ben çok çok beğendimmm
mutfak tülü bir keree çok şekerr
banyo setlermiz aynııı
sonra cuma en çokda salonu beğendim gerçekten hem zarif hem sade hem spor ama bir o kadar da şık olmuş... gereksiz detayları swvmiyorum. gayet cici canım güle güle can sağlığıyla oturun inşallah...

Güzel yorumun için teşekkür ederim tatlım benim..
Evet banyo setimi senden görüp almıştım zaten:) seninki takım ama benim iki parça.

Benım gorusum otuma odası ve banyo halılarını saymazsak hersey harıka ve bence benım tahmınım onlar eskıden alınmıs sankıııı gerıye kalan herşeye bayıldımmmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim cnm.Yok bütün eşyalarım yeni tüm halılar dahil.Banyo klozet setimi kendim pembiş istedim içimi açıyo.Oturma odası halımın rengi perdeyle uyuyor ve desenine aşık olup aldım.
yorumun için teşekkür ederim canımm:)

Çoook güzel,çok şık,çok modern.Evinizde ıkea dan esintiler görünce zaten modern bir dekorasyon ile karşılaşacağımı anlamıştım.Hepsi çok hoş olmuş.Mutlu günlerde oturun.tv ünitesini çok güzel kombin etmişsiniz.Buradaki ıkeda cd ünitesiininin akçaağaç rengini bulamadım.Gelince ben de 4 tane alıp yanyana montajlayacağım.Kardeşime yaptık İstanbul'da beyazdan çok hoş oldu.Çok beğendim herşeyi.Mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim cnm güzel yorumun için.bende cd ünitesini çok beğeniyorum.4 tane yanyana güzel olabilir aslında daha geniş bir salon gerekir galiba:)

Ayrıca kırmızı koltuklara da bayılduım.Belirtmeden edemeyeceğim :)) Kırmızıyı dekorasyonda çok severim ama evimde kullnamadım nedense denk gelmedi.Şimdi oturma odama köşe takımı alıcam ,modern bir şey bulursam kırmızı istiyorum. Koltukların harika .Görünce işte dedim.

Bende kırmızıyı çok seviyorm cnm koltuklar yataştan aldım ve kırmızı tonu çok hoşuma gitti.İnş sende gönlüne göre bulursun cnm

yenı göruyorum daha püü bana:tomato:

cok güzel cnm Allahım mutlulukla oturmanızı nasıp etsın ınş
cok beğendım
salonun cok buyuk cok hoş
mutfak banyo mısafr odan hepsı ayrı guzel

Teşekkür ederim böcükcm inş sende hayırlısıyla tez zamanda evliler kervanına katılırsın:)

evinizin her odası çok güzel ama salon bambaşka çok şık.. allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar

salonunu cok begendım renklerı cok uyumlu ve hos

evinizin her odası çok güzel ama salon bambaşka çok şık.. allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar

Allah sıhhat ve huzurla oturmayı nasip etsin çok güzelmiş tam yeni gelin evi.

her şey güzel mutfak ve salon harika mutluluklar cnm :nazar:

süper cok begendim özeliklede salon müthiss

güle güle oturun harika gerçekten ya

cok hoş bır evın var huzurun eksık olmasın

sade ve çok şık gule gule otur tatlımmm :))

Herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlar için saolun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, çok ferah, çok sade ve aynı zamanda şık bir ev olmuş.
ben çok beğendim...

Çok güzel bir evin var. İyi günlerde oturmanı dilerim.

Back
X