Over doz anneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Carpisan araba carpmadan nasil olucak onu anlamadim..ama sizi cok iyi anladim :)
Bu neki gecen oglumla 2 yasinda bu arada ayakkabi bakiyodum o sirada tam yanimizda bir cocukda ayakkabi deniyor 4 yaslarinda oglum birden bunun yuzune dogru hapsurdu babası bana ve oğluma ölee bi bakış attı ki anlatamam..sanki vebalıyızda bulaştırdik tobee tobeee... bende dayanamadim ne bakiyosun senin cocugun hic happsurmuyor mu dedim .kucagina aldigi gibi gitti o kadar uzuldum ki ...kucucuk cocuk daha tuvaletini solemiyoki hapsurcam anne agzimi kapat mi desin napimmm cok gicik olmustum

Şimdi ben şey düşünüyorum bu akşam biz de lunaparka gittik çarpışan araba vs. Acaba aynı yerde miydik? 🤔 Biz de geleli 1 buçuk saat falan oluyor. Ha tabii biz binemedik çarpışan arabaya. Sıra gelmedi.
Bu arada bence iyi yapmışsınız haketmiş oh benim bile içimin yağları erdii.

Benim de bir velim var, sürekli falanca benim oğlumu kafasından ittirmiş başı ağrıyor çocuğumun diye şikayete geliyor🤦‍♀️
kafasına vurmak falan da değil yani ittirmek nedir anlayamıyorum, bir değil iki değil , insanlar gerçekten ilginç.

Ama yani siz de hem suclusunuz hem guclu!
Annesinin altın büllüklü oglusunu çarpışan arabada sarsmışsınız. Ne yapsaydı kadın?
Aferin mi deseydi eşek kadar herif kocanıza?
Resmen cinayete teşebbüs.
Dua edin polis falan çağırmamış kadın.
Hayır bu kadının yetiştirdiği çocuğun beyninin her bir hücresi önemli, nasıl dikkat etmezsiniz aklım almıyor...

(Ciddiye alani fururum.)

Burada neden ana kuzusu eşler,oğluna aşık kv.ler ile ilgili konular açılıyor şimdi daha iyi anlıyorum inanın.Bindirmeseymiş çocuklarını madem öyle ya ne garip bi tip!Her konuda böyle duyarlı bi anne mi acaba çok merak ettim kadını.

Ne bileyim, ben şaştım kaldım çok anormal bir andı ya... Hayır bak çocuğu ağlasa, çocuktan yana sıkıntı işareti olsa yine anlayacağım ama durduk yere resmen durduk yere huzur bozdu.

Ohh ne de güzel söylemissin valla benim yaglarım eridi 😁

Hiçbir şey demeseydim ne muhatap aldım dedim sonrasında biraz ama yok, sinirlendirdi ya. Gişedeki adam geldi "Abla, boşver, her zaman çıkar böyleleri, benim çocuğuma vurma diye kavga eden kaç kişi gördük biz, boşver uyma" filan dedi. Ama ne kaçırıyor ailemin huzurunu işte durduk yere... Saçmalık.

Benim de bir velim var, sürekli falanca benim oğlumu kafasından ittirmiş başı ağrıyor çocuğumun diye şikayete geliyor🤦‍♀️
kafasına vurmak falan da değil yani ittirmek nedir anlayamıyorum, bir değil iki değil , insanlar gerçekten ilginç.

benim oglum her gun geliyor onu nasıl dövdüklerini yada onun nasil kavgaya karıştığını anlatiyor.ne yapabilirim ki. ogretmen ne yapabilir. kavga etmeyin ben de diyorum ogretmen de diyordur. surekli basini bekleyemez.

sadece bir cocuk bogazini sıkmış ve sirtindan tekme atmis. o cocugu soyledim sadece. bogazdan sıktığı icin ileri gidebilir hayati tehlike olusturabilir diye.

ben de kurs merkezinde ogretmenlik yaptigim donem iki kus ogrenciyi yan yana oturttum diye sikayet edildim. aslinda cocuk ,o cocukla annem konuşmami istemiyor demisti ama o kadar da "sey" olabileceğini dusunmedim. otur birsey olmaz dedim. ama oluyormus 😁

Yalniz bu aynı şey değil hocanimcim.

Bilemedim ya. Kadının yaptığı normal değil ama sizin tepkiniz de çok normal gelmedi bana . Üstelik olay birebir sizinle de alakalı değil. Keşke hiç muhatap almasaydınız.

Yalniz bu aynı şey değil hocanimcim.
Aynısı değil ama benzer. Aşırı derecede üzerine düşüyor bahsettiğim kişi de, beni de oldukça zor durumda bırakıyor. Ortaokulda birbirini iten çocuğa da müdahale edemem ki, görmüyorum bile olayı. Son geldiğinde hocam bir şeyler yapın lütfen başını ağrıtıyorlar oğlumun dedi 🙄 öylesine anlatmak istedim bunu da işte 😂

Aynısı değil ama benzer. Aşırı derecede üzerine düşüyor bahsettiğim kişi de, beni de oldukça zor durumda bırakıyor. Ortaokulda birbirini iten çocuğa da müdahale edemem ki, görmüyorum bile olayı. Son geldiğinde hocam bir şeyler yapın lütfen başını ağrıtıyorlar oğlumun dedi 🙄 öylesine anlatmak istedim bunu da işte 😂

Haklisiniz hocam, ne diyeceksiniz.
Ama bu hafta çok tatsız, akran zorbalığına maruz kalan iki ayrı çocuğun hikayesini dinledim.
Aynı kişiler hep aynı çocuğa yapıyorsa bunu, ben ne yapayım demeyin ne olur.

Gangsta senmisin?
İyiki kadına dalmamış sabretmişsin 😂

Ya niye hemen tanıyonuz beni ya? :))
Yok dalma filan olmaz da, susmadı kadın ya ben sert çıkana kadar; sinirlendirene kadar uğraştı.

ahaha sonuna kadar haklisiniz.

bir degisigi de cift katli otobuslerde basimiza geldi. kadin cocuklarini merdivene oturtmus. en kucugu 8 yaşındadır digeri de buyuk baya.

durakta bizimkiler de ust kattan asagi indi. ben arkadan bebekle geliyorum. asagidan bir kadin sesi geldi ama hic bizimkilerle alakasi olacağın dusunmezdim. esim kolay kolay tartismaz bile.

asagi indim bende. meger kadin bizim 4-5 yasindaki buyuk oglumuza bagiriyormus.sebepse merdivenden inerken merdivende oturan kizina mi carpmis ne oyle bisi.

tabi deli deliyi görünce sopasini saklar misali. ben inince kadina ayari verdim geri bastı.

oturulmayacak bir yere cocuk oturtup durakta kaldirmayip, esimin yanlışlıkla olmustur kusura bakmayin demesine ragmen bizim cocuga bagirip duruyor.kendi cocugu cocuk ama bağırdigi kısi cocuk degil sanki .

Ya eşime hakaretvari konuştuğu halde, adam kibarca savuşturmaya çalışıyor, yok kadın hala devam.
Aynen öyle, deli deliyi görünce sopasını saklar olayını yaşadık yani.
Ay sabır testi gibi geldi çöktü başıma...
Ya çocuğum filan şaştı kaldı, korkmuş ya garibim kadının bağırışına. Yine iyi dayandım.

Haklisiniz hocam, ne diyeceksiniz.
Ama bu hafta çok tatsız, akran zorbalığına maruz kalan iki ayrı çocuğun hikayesini dinledim.
Aynı kişiler hep aynı çocuğa yapıyorsa bunu, ben ne yapayım demeyin ne olur.
Hayır hayır bu asla öyle bir mesele değil, yoksa buraya şaka konusu yapar mıyım hiç?
Bahsettiğim öğrencim çok sevimli olmakla birlikte biraz haylaz, sınıf arkadaşları kendi aralarında imza toplayıp sınıftan attırmak istiyorlar zaman zaman :) onun ufak tacizlerine de arkadaşları onun gibi karşılık veriyor aslında. Ama anneye bunu anlatamıyorum, o sürekli benim oğlum yapmaz diyerek şikayete geliyor. Şikayet edilmeyecek kadar basit şeyler aslında ama oluyor işte. Sevgiler :)

Ama yani siz de hem suclusunuz hem guclu!
Annesinin altın büllüklü oglusunu çarpışan arabada sarsmışsınız. Ne yapsaydı kadın?
Aferin mi deseydi eşek kadar herif kocanıza?
Resmen cinayete teşebbüs.
Dua edin polis falan çağırmamış kadın.
Hayır bu kadının yetiştirdiği çocuğun beyninin her bir hücresi önemli, nasıl dikkat etmezsiniz aklım almıyor...

(Ciddiye alani fururum.)

Büllük :KK70: :KK70: :KK70:

Off konuya girene kadar bi ton tantanayı da sen yapmışsın...bu kadaaaaaar yazının özeti kadın vurma arabaya diye bağırmış kocana..Kibar adam bilmemne her fırsatta da kocanı övmüşsün...eeeee yani??

Ha çok da iyi yemek ve ütü yapar. Eklemeyi unutmuştum bahaneyle artık bunu da yazayım iyi oldu.

Ya niye hemen tanıyonuz beni ya? :))
Yok dalma filan olmaz da, susmadı kadın ya ben sert çıkana kadar; sinirlendirene kadar uğraştı.

Ya eşime hakaretvari konuştuğu halde, adam kibarca savuşturmaya çalışıyor, yok kadın hala devam.
Aynen öyle, deli deliyi görünce sopasını saklar olayını yaşadık yani.
Ay sabır testi gibi geldi çöktü başıma...
Ya çocuğum filan şaştı kaldı, korkmuş ya garibim kadının bağırışına. Yine iyi dayandım.

bizim cocukta korkmuştu. anne basmadim falan diye aciklama yapiyor. bassa bile isteyerek yapmamis. esim.kusyra bakmayin demis. bu hem cocuga bagiriyor hem hakaret ediyor. duzgun yetistirin cocugu hayvan gibivs vs. bir de esimle tartissa gene iyi. baya baya 4-5 yasindaki cocuga doğrudan sen napiyorsun ha. nasil basarsin. vs bagris cagris. kadinin sesi ben ustteyken geliyordu da taciz falan edildi de ona bagiriyor sandim. gene cocuk aklima gelmez. baktim esim cevap veriyor acaba esim carpti da kadın yanlis anladi mi diye dusunuyorum. konuyu bir ogrendim ki bizim cocuga bagiriyor.

sucuysa merdivenden inmeye calismak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X