Siz yurtdışıda yaşadığınız için bu kelimeleri sıklıkla kullanıyor olabilirsiniz ama bu forum genelde Türkiye'de yaşayanların kullandığı Türkçe bir platform. Overdressed casual chique gibi cümle arasına sıkıştırdıgınız sözcükleri herkes bilmek zorunda değil. türkçe anlatırken Türkçe ifadeler daha yerinde olur diye düşünüyorum yoksa özenti duruyor? siz ciddimisiniz hanimefendi, neden oyle bir caba icerisine gireyim? Overdressed kelimesi dunyanin her yerinde kullanilan bir kelime, ortalamadan farkli/abartili/dikkat ceken sekilde giyinmeye boyle deniliyor. Ve bu kelimeler daha 'negatif' bi cagirisimda bulunuyor bence, overdressed'i daha uygun buldum.
Herneyse, bu onyargiyla yaklasmaniz daha cok sizin hakkinizda biseyler soyler, benim niyetim hakkinda degil. Iyi gunler.
kızlar konuyla alakalı topuklu giyerseniz dikkat edin lütfen bizim yollarımız hiç müsait değil çok saçma bi şekilde ayağımı burktum ki normalde çok dikkat ederim ayağımın altına eşya uçtu rüzgardanbasmış bulundum.
ondan sonra türk kızı neden topuklu giymiyor
kızlar konuyla alakalı topuklu giyerseniz dikkat edin lütfen bizim yollarımız hiç müsait değil çok saçma bi şekilde ayağımı burktum ki normalde çok dikkat ederim ayağımın altına eşya uçtu rüzgardanbasmış bulundum.
Var ya bende topuklu giycegim zaman yolları düşünmüyor degilim
Hahahha bu iyiydi bakSabaha kadar, bildirimler ''evde kalmak,evde kalmak,evde kalmak''
Simdi ise ''overdresssed olmak,overdresssed olmak,overdresssed olmak''(yüz kere bakarak yazdım:))
Helal ablam bee
Düğün salonun olduğu sokağa arnavut kaldırımı döşeyen belediye gördü bu gözlerkızlar konuyla alakalı topuklu giyerseniz dikkat edin lütfen bizim yollarımız hiç müsait değil çok saçma bi şekilde ayağımı burktum ki normalde çok dikkat ederim ayağımın altına eşya uçtu rüzgardanbasmış bulundum.
Çok çelişkili konusuyorsunuz.
İş odaklı demek,haydaa işe donla gelmek demek degil.Pis kokulu olmak degil.Saldım cayıra mevlam kayıra hic degil.
Ayrıyeten herseyden önce,insanlarla karsı karsıya geldiğiniz zaman,eger ter kokuyorsanız,pisseniz,özensizseniz birakın işe odagınızı,ilk 10 saniyede faturanızı kesip,elinize veriyor.
5 senedir iş hayatındayım.Gına geldi ici gecmiş,leş insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?