Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senin daha erkenmiş canım tutunma ağrısı olabilir biraz daha sabredelim bakalım 14.gün idrar testi yapabilirsin sende.

Yap canım sen ne durumdasın devam mı ağrıların?
önceki günlere oranla bayağı azaldı ağrım. Adet olmadan bir kaç gün önce akıntım başlardı şimdi o akıntı var. Göğüslerimde hassasiyet yok.

önceki günlere oranla bayağı azaldı ağrım. Adet olmadan bir kaç gün önce akıntım başlardı şimdi o akıntı var. Göğüslerimde hassasiyet yok.
Hadi hayırlısı canım.

Aynı benm gibi sanırım hepimizin iğneden kaynakli bu belirtiler senn kaçıncı günün bugun

Kızlar benimde dün 36 saat doldu değerlendirdik ama yumurtalığım çok ağrıyor normalmi

Kızlar merhaba bir sorum var çatlatma iğnesi yumurtayı büyütüyor mu? Mesela 18 mm iken iğne vurulan ve 20 mm iken iğne vurulan iki kişi için de 36 saat sonra ilişki öneriliyorya, o vakte kadar büyümeye devam mı ediyor ikisinin de? Kaç mm olunca çatlıyor yumurta?

Evet canım 1 2 mm daha büyüyebiliyormuş 36 saate kadar, genelde 21 22 mm yeterli oluyormuş zaten o büyüklüktede çatlar zaten

Belli olmaz cogusu gebelik belirtiyle adeti çok bmzetiyo test yapacakmış peki
ya öyleymiş ama her zamanki adet sivilcem bile çıktı:) Akıntım göğüslerim de adet olacaksın diyor

Evet canım 1 2 mm daha büyüyebiliyormuş 36 saate kadar, genelde 21 22 mm yeterli oluyormuş zaten o büyüklüktede çatlar zaten
Benim adetimin 10. Günü cumartesi sabah 9 gibi ultrosonda 16,5 mm yumurtam vardı. Doktorum pazar 12.00 da iğne yap dedi yaptık. Erken mi yaptık diye düşündüm de ondan sordum canım.

Bir de rahim kalınlığı 7,8 mm demişti duphatson kullanayım mı diue sordum yok adetin 10. Günü için güzel kalınlık gerek yok dedi ben de başlamadım başlasa mıydım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…