Nereye gitceksin canım senin varmı akıntın ? Bugün 11.gün akıntım yok, ağrımda bugün yoktu akşama doğru ara ara oldu adet ağrısı gibi bence 3 gün sonra adet olucam olmadı gibi bu ayda yarın doktora gidicem progesterona bakıcak.
Anladim .bendede ara ara adet sancisi ağrısı oldu 2 3 gün devam etti ama smdi gevti akıntılarım var sadeceNereye gitceksin canım senin varmı akıntın ? Bugün 11.gün akıntım yok, ağrımda bugün yoktu akşama doğru ara ara oldu adet ağrısı gibi bence 3 gün sonra adet olucam olmadı gibi bu ayda yarın doktora gidicem progesterona bakıcak.
önceki günlere oranla bayağı azaldı ağrım. Adet olmadan bir kaç gün önce akıntım başlardı şimdi o akıntı var. Göğüslerimde hassasiyet yok.Yap canım sen ne durumdasın devam mı ağrıların?
Hadi hayırlısı canım.önceki günlere oranla bayağı azaldı ağrım. Adet olmadan bir kaç gün önce akıntım başlardı şimdi o akıntı var. Göğüslerimde hassasiyet yok.
Aynı benm gibi sanırım hepimizin iğneden kaynakli bu belirtiler senn kaçıncı günün bugunönceki günlere oranla bayağı azaldı ağrım. Adet olmadan bir kaç gün önce akıntım başlardı şimdi o akıntı var. Göğüslerimde hassasiyet yok.
11. günAynı benm gibi sanırım hepimizin iğneden kaynakli bu belirtiler senn kaçıncı günün bugun
Aramızda 1 gün var:)11. gün
Ağrıların olabilir hem catlamada kaynaklı hemde değerlendirme sonrası olur bu tarzKızlar benimde dün 36 saat doldu değerlendirdik ama yumurtalığım çok ağrıyor normalmi
Evet canım 1 2 mm daha büyüyebiliyormuş 36 saate kadar, genelde 21 22 mm yeterli oluyormuş zaten o büyüklüktede çatlar zatenKızlar merhaba bir sorum var çatlatma iğnesi yumurtayı büyütüyor mu? Mesela 18 mm iken iğne vurulan ve 20 mm iken iğne vurulan iki kişi için de 36 saat sonra ilişki öneriliyorya, o vakte kadar büyümeye devam mı ediyor ikisinin de? Kaç mm olunca çatlıyor yumurta?
evet canım ben adet olacak gibiyimAramızda 1 gün var:)
Belli olmaz cogusu gebelik belirtiyle adeti çok bmzetiyo test yapacakmış pekievet canım ben adet olacak gibiyim
17 18 de yeterliEvet canım 1 2 mm daha büyüyebiliyormuş 36 saate kadar, genelde 21 22 mm yeterli oluyormuş zaten o büyüklüktede çatlar zaten
Bende öyleyim progesteron testi verdim şimdi hayırlısı artıkevet canım ben adet olacak gibiyim
ya öyleymiş ama her zamanki adet sivilcem bile çıktı:) Akıntım göğüslerim de adet olacaksın diyorBelli olmaz cogusu gebelik belirtiyle adeti çok bmzetiyo test yapacakmış peki
Bnmde varya öyleymiş ama her zamanki adet sivilcem bile çıktı:) Akıntım göğüslerim de adet olacaksın diyor
Benim adetimin 10. Günü cumartesi sabah 9 gibi ultrosonda 16,5 mm yumurtam vardı. Doktorum pazar 12.00 da iğne yap dedi yaptık. Erken mi yaptık diye düşündüm de ondan sordum canım.Evet canım 1 2 mm daha büyüyebiliyormuş 36 saate kadar, genelde 21 22 mm yeterli oluyormuş zaten o büyüklüktede çatlar zaten
ben de cuma ya aile hekimliğine randevu almıştım adet olmazsam yaptırcam kan testi.Bende öyleyim progesteron testi verdim şimdi hayırlısı artık
senin ilk mi peki femara ovitrelleBnmde varayniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?