Belli olmaz herkesin vucutu farklı ins hakkınızda hayırlısı olur sizinde sanırım bu ağrı sancılar iğneden kaynaklı herkeste olduğuna göreKızlar benim iğneden sonraki 15.günüm ve 11.günden itibaren hep ikinci çizgi çıkıyo ama silikleşerek devam ediyo bugun bile silik çizgi çıktı ama dünden beri adet sancım var büyük ihtimal adet olucam. Sizin ne güzel erkenden iğnenin etkisi geçmiş umarım hamilelik haberlerinizi alırsınız
Aynen öyle canım iğneden kaynaklı sancılar oldu hep ama sonradan geçti ama şunu anladım ki sancılar hep devam ederse gebelik oluyo galiba genelde buralarda öyle okudum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllahBelli olmaz herkesin vucutu farklı ins hakkınızda hayırlısı olur sizinde sanırım bu ağrı sancılar iğneden kaynaklı herkeste olduğuna göre
Canım kan ver bence yarınKızlar benim iğneden sonraki 15.günüm ve 11.günden itibaren hep ikinci çizgi çıkıyo ama silikleşerek devam ediyo bugun bile silik çizgi çıktı ama dünden beri adet sancım var büyük ihtimal adet olucam. Sizin ne güzel erkenden iğnenin etkisi geçmiş umarım hamilelik haberlerinizi alırsınız
Yarın adet olmam gerekiyo canım perşembeye kadar olmazsam veririm ama şuan yine adet belirtilerim var büyük ihtimal kırmızıları görürümCanım kan ver bence yarın
Hayırlısı olsun hakkında canım yarına ne kaldı zaten bekle tabiYarın adet olmam gerekiyo canım perşembeye kadar olmazsam veririm ama şuan yine adet belirtilerim var büyük ihtimal kırmızıları görürüm
Inşallah olmazsın yaYarın adet olmam gerekiyo canım perşembeye kadar olmazsam veririm ama şuan yine adet belirtilerim var büyük ihtimal kırmızıları görürüm
Aynn bendede öyle uygun gördü doktorumVurduk ama ogleleyin 12 de vurduk hemen etki etmesi normal mi sol tarafım kasigima sancı girip çıkıyor arada bu arada dün ilişki olmstu birde 36 saatte olacak
Zaten adet belirtisiyle oluyomus benzer belirtiler umarım vardirYarın adet olmam gerekiyo canım perşembeye kadar olmazsam veririm ama şuan yine adet belirtilerim var büyük ihtimal kırmızıları görürüm
Inşallah olmazsın ya
İnşaAllah düşündüğünüz gibidirZaten adet belirtisiyle oluyomus benzer belirtiler umarım vardir
AminnİnşaAllah düşündüğünüz gibidirRabbim hepimize tez zamanda mutlu haberler almayı nasip etsin
E be durumdasın şimdiAynn bendede öyle uygun gördü doktorum
guzelkuş ben cuma günü kan versem sence doğru sonuç alabilir miyim yoksa iğne etkisi devam eder mi?Canım kan ver bence yarın
Alırsın canım cuma günü 14.günümüz oluyor çünküguzelkuş ben cuma günü kan versem sence doğru sonuç alabilir miyim yoksa iğne etkisi devam eder mi?
Canım yaptınmı bugün test?Tamam canım teşekkür ederimUmarım pozitife döner
o zaman kan testi yapayım ben. Senin progesteron testin yapıldı mı canım?Alırsın canım cuma günü 14.günümüz oluyor çünkü
Merhaba Ben 25 i sabahı oldum iğneyi aynı gün olmuşuz sanırım çok merak ediyorum sizde herhangi Bi belirti varmiBugün ovulasyon testi yaptım 9. gün iğnenin etkisi azalmış ilk yaptığım gün t c den koyuydu bugün c daha koyu çıktı cuma günü test yapmayı düşünüyorum kızlar
Canım düne kadar ağrım vardı bugün kesildi sanırım yarın test yapıcam iğnenin etkisi geçmiş ovulasyon testim silik çıktı bugün cuma günüde tekrar edicem testi sizde varmı belirti?Merhaba Ben 25 i sabahı oldum iğneyi aynı gün olmuşuz sanırım çok merak ediyorum sizde herhangi Bi belirti varmi
Yarın yaptırıcam canım ovulasyon etkisi geçmiş testte silik çıktı bugün yarın bi test yapayım diyorumo zaman kan testi yapayım ben. Senin progesteron testin yapıldı mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?