Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belli olmaz herkesin vucutu farklı ins hakkınızda hayırlısı olur sizinde sanırım bu ağrı sancılar iğneden kaynaklı herkeste olduğuna göre

Belli olmaz herkesin vucutu farklı ins hakkınızda hayırlısı olur sizinde sanırım bu ağrı sancılar iğneden kaynaklı herkeste olduğuna göre
Aynen öyle canım iğneden kaynaklı sancılar oldu hep ama sonradan geçti ama şunu anladım ki sancılar hep devam ederse gebelik oluyo galiba genelde buralarda öyle okudum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Canım kan ver bence yarın

Yarın adet olmam gerekiyo canım perşembeye kadar olmazsam veririm ama şuan yine adet belirtilerim var büyük ihtimal kırmızıları görürüm
Hayırlısı olsun hakkında canım yarına ne kaldı zaten bekle tabi

Kızlar bende bugün iğne yaptım ovulasyon testiyapmaya başladım adete 10 gün kaldı pozitiflik göremedim doktora gittim sol yumurta çok güzel olgunlaşmış gebelik istiyorsan catlatalim dedi günü çatlayacak gibi durmuyor dedi

Vurduk ama ogleleyin 12 de vurduk hemen etki etmesi normal mi sol tarafım kasigima sancı girip çıkıyor arada bu arada dün ilişki olmstu birde 36 saatte olacak

Bugün ovulasyon testi yaptım 9. gün iğnenin etkisi azalmış ilk yaptığım gün t c den koyuydu bugün c daha koyu çıktı cuma günü test yapmayı düşünüyorum kızlar
Merhaba Ben 25 i sabahı oldum iğneyi aynı gün olmuşuz sanırım çok merak ediyorum sizde herhangi Bi belirti varmi

Merhaba Ben 25 i sabahı oldum iğneyi aynı gün olmuşuz sanırım çok merak ediyorum sizde herhangi Bi belirti varmi
Canım düne kadar ağrım vardı bugün kesildi sanırım yarın test yapıcam iğnenin etkisi geçmiş ovulasyon testim silik çıktı bugün cuma günüde tekrar edicem testi sizde varmı belirti?

o zaman kan testi yapayım ben. Senin progesteron testin yapıldı mı canım?
Yarın yaptırıcam canım ovulasyon etkisi geçmiş testte silik çıktı bugün yarın bi test yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…