Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iğneden sonra kaçıncı günde verdin progesteronu? Ben 3 ekimde iğne oldum 12 ekimde progesteron baktır dedi doktorum
19 demişti bana ama bugün 20si verdim canım aslında genelde 17si 21 i arası olurmuş diye biliyordum

Kızlar test yaptım iğne etkisi sanırım daha geçmemiş çok çok silik bi çizgi çıktı

Canım ne durumdasın merak ettim tekrar test ysptınmı bugün senin 14. Günün sanırım. Ben gebelik testi yaptım 12.gün silik çizgi vardı iğne etkisi geçmedi daha herhalde..

İns güzel haberlerle gelirsiniz:) belirtileriniz varmı
Ağrım dün gece çok oldu batma gibi zaten iğneden beri hiç ağrım geçmedi canım geçti sanıyorum akşama yenileniyor.. Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Ağrım dün gece çok oldu batma gibi zaten iğneden beri hiç ağrım geçmedi canım geçti sanıyorum akşama yenileniyor.. Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Batmalar bendede oluyo adet sancısı gibi 10 15saniye kivramm oluyodu rahim. Bölgemde kasıklarda hafifte akıntılar eşlik ediyodu sivilce basmasida var yüzümde onn disinda bişey yok pekte umutlanmak istemiyorum ins güzel haberler alırız bilgilendirmeniz memnun olurum:)

Benimde öyle işte canım bekleyelim bakalım Haber ederim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…