Bnm gonalf ovitrella evet ilk defasenin ilk mi peki femara ovitrelle
anladım canım bekliycez artıkBnm gonalf ovitrella evet ilk defa
Femara 2.kullanımım ama çatlatma iğnesi ilk canımsenin ilk mi peki femara ovitrelle
Canım iğneden sonra kaçıncı günde verdin progesteronu? Ben 3 ekimde iğne oldum 12 ekimde progesteron baktır dedi doktorumBende öyleyim progesteron testi verdim şimdi hayırlısı artık
Yaptır canım bende bugün gebelik yapıcam yoksa cuma tekrarlarımben de cuma ya aile hekimliğine randevu almıştım adet olmazsam yaptırcam kan testi.
19 demişti bana ama bugün 20si verdim canım aslında genelde 17si 21 i arası olurmuş diye biliyordumCanım iğneden sonra kaçıncı günde verdin progesteronu? Ben 3 ekimde iğne oldum 12 ekimde progesteron baktır dedi doktorum
Kaçıncı gunKızlar test yaptım iğne etkisi sanırım daha geçmemiş çok çok silik bi çizgi çıktı
Bugün 12 olduKaçıncı gun
Bence erken en az 16 17.gunde dene cnku 14 15 güne anca geciyomus ignenn etkisiBugün 12 oldu
Belli olmuyor o kişiden kişiye değişiyor canım ama 14.gün kan vericemBence erken en az 16 17.gunde dene cnku 14 15 güne anca geciyomus ignenn etkisi
İns güzel haberlerle gelirsiniz:) belirtileriniz varmıBelli olmuyor o kişiden kişiye değişiyor canım ama 14.gün kan vericem
Canım ne durumdasın merak ettim tekrar test ysptınmı bugün senin 14. Günün sanırım. Ben gebelik testi yaptım 12.gün silik çizgi vardı iğne etkisi geçmedi daha herhalde..Kuzu ben 2. 3. 6. 10. ve 11. gün yaptım kontrol için hep pozitifti az önce tekrar yaptım negatif yani iğne etkisi geçti artık pozitif görmeyi bekliycem dışardayım şuan eve geçince testleri yüklerim bakarsın
Ağrım dün gece çok oldu batma gibi zaten iğneden beri hiç ağrım geçmedi canım geçti sanıyorum akşama yenileniyor.. Amin hepimiz güzel haberler alalımİns güzel haberlerle gelirsiniz:) belirtileriniz varmı
Batmalar bendede oluyo adet sancısı gibi 10 15saniye kivramm oluyodu rahim. Bölgemde kasıklarda hafifte akıntılar eşlik ediyodu sivilce basmasida var yüzümde onn disinda bişey yok pekte umutlanmak istemiyorum ins güzel haberler alırız bilgilendirmeniz memnun olurum:)Ağrım dün gece çok oldu batma gibi zaten iğneden beri hiç ağrım geçmedi canım geçti sanıyorum akşama yenileniyor.. Amin hepimiz güzel haberler alalıminşallah
Benimde öyle işte canım bekleyelim bakalımBatmalar bendede oluyo adet sancısı gibi 10 15saniye kivramm oluyodu rahim. Bölgemde kasıklarda hafifte akıntılar eşlik ediyodu sivilce basmasida var yüzümde onn disinda bişey yok pekte umutlanmak istemiyorum ins güzel haberler alırız bilgilendirmeniz memnun olurum:)
bu hafif silik çizgi pozitif gebelik olabilir mi canım.Kızlar test yaptım iğne etkisi sanırım daha geçmemiş çok çok silik bi çizgi çıktı
İğnenin etkisi geçtiyse olabilir canım çok silik olsa bile zor görülse bile çizgi varsa olabiliyor çünkübu hafif silik çizgi pozitif gebelik olabilir mi canım.
Gebelik testin varsa sende yapabilirsin benceebu hafif silik çizgi pozitif gebelik olabilir mi canım.
anladım canım inşallah gebeliktir diyelim o zaman :)İğnenin etkisi geçtiyse olabilir canım çok silik olsa bile zor görülse bile çizgi varsa olabiliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?