Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet iğne vurmadan 1 gün önce degrlendrdm bide iğnesi vurduktan 36 saat sonra sonrasida gün aşırı toplam 5 6 kere oldu
Benimde öyle haberim yokken bi gün öncesi degerlendirmstk iğne vurduk 36. Saat ilişki sonra gün aşırı dedi inşallah iyi haberinizi alırım stres elde değil ben o yüzden kimseye söylemedim

Benimde öyle haberim yokken bi gün öncesi degerlendirmstk iğne vurduk 36. Saat ilişki sonra gün aşırı dedi inşallah iyi haberinizi alırım stres elde değil ben o yüzden kimseye söylemedim
Bende söylemek istemiyoeum ama bı şekilde bı olaydan dolayı konu açıldı mecbur gerisi geliyonsurekli

Sizin kaçıncı gununuz akintilariniz varmı benm bugün 8.gun gtcem akıntılarım arttı
Nereye gitceksin canım senin varmı akıntın ? Bugün 11.gün akıntım yok, ağrımda bugün yoktu akşama doğru ara ara oldu adet ağrısı gibi bence 3 gün sonra adet olucam olmadı gibi bu ayda yarın doktora gidicem progesterona bakıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…