2 gün önce ağrılarım vardı ama bugün normalim 8.gunum bklemedeymE be durumdasın şimdi
Kacinci gün test yapmamız gerekiyor inşallah olmuştur2 gün önce ağrılarım vardı ama bugün normalim 8.gunum bklemedeym
Söylemedi doktorum ama 16 17olblrKacinci gün test yapmamız gerekiyor inşallah olmuştur
İgnenn etkisi geçince sanki belirtilerde gtmis gbiSöylemedi doktorum ama 16 17olblr
Benimde 2 . Gün yapalı ama cok etki görmedim sadece yumurtanın olduğu yer ağrıyor kasklr falanİgnenn etkisi geçince sanki belirtilerde gtmis gbi
İgnenn etkisi geçince sanki belirtilerde gtmis gbi
Dogrudr daha yeni senn hayırlısı olsun insBenimde 2 . Gün yapalı ama cok etki görmedim sadece yumurtanın olduğu yer ağrıyor kasklr falan
Amin cumlemiz icin inşallahDogrudr daha yeni senn hayırlısı olsun ins
Aynn bnmde vardı ama fazla degildiBirde seffaf akinti cok fazla
Sanki yok gibi hissediyorum bilmiyorum amaAmin cumlemiz icin inşallah
Öyle düşünme psikolojik olarak takmıyoruz desek de elimizde degilSanki yok gibi hissediyorum bilmiyorum ama
Inşallah iyi haberini alirizSanki yok gibi hissediyorum bilmiyorum ama
Evet malesef nazende tam unutmuş derken cevremdekiler sağolsun strese sokuyolar bidaha sil bastanÖyle düşünme psikolojik olarak takmıyoruz desek de elimizde degil
Evet iğne vurmadan 1 gün önce degrlendrdm bide iğnesi vurduktan 36 saat sonra sonrasida gün aşırı toplam 5 6 kere oldu36. Saatte mi birliktelik yaşadınız ayıptır sorması
Benimde öyle haberim yokken bi gün öncesi degerlendirmstk iğne vurduk 36. Saat ilişki sonra gün aşırı dedi inşallah iyi haberinizi alırım stres elde değil ben o yüzden kimseye söylemedimEvet iğne vurmadan 1 gün önce degrlendrdm bide iğnesi vurduktan 36 saat sonra sonrasida gün aşırı toplam 5 6 kere oldu
Bende söylemek istemiyoeum ama bı şekilde bı olaydan dolayı konu açıldı mecbur gerisi geliyonsurekliBenimde öyle haberim yokken bi gün öncesi degerlendirmstk iğne vurduk 36. Saat ilişki sonra gün aşırı dedi inşallah iyi haberinizi alırım stres elde değil ben o yüzden kimseye söylemedim
Yap canım sen ne durumdasın devam mı ağrıların?o zaman kan testi yapayım ben. Senin progesteron testin yapıldı mı canım?
Sizin kaçıncı gununuz akintilariniz varmı benm bugün 8.gun gtcem akıntılarım arttıYap canım sen ne durumdasın devam mı ağrıların?
Nereye gitceksin canım senin varmı akıntın ? Bugün 11.gün akıntım yok, ağrımda bugün yoktu akşama doğru ara ara oldu adet ağrısı gibi bence 3 gün sonra adet olucam olmadı gibi bu ayda yarın doktora gidicem progesterona bakıcak.Sizin kaçıncı gununuz akintilariniz varmı benm bugün 8.gun gtcem akıntılarım arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?