ya aslında yapmak isterim ama cuma kan vercem zaten =) bir de gebelik idrar da 9-10 günde çıkar mı bilmiyorum ilişki tarihlerini baz alınca.Gebelik testin varsa sende yapabilirsin bencee
Bende senn gibi düşünüyorum bazen idrarda geç cikabiliyomus 15 16gun sonra test yap dedi doktorum ignenn etkisi anca geçer igkeden dolayı piztflik görüp umutlanmak istemm bende pazartesi yapmayı dusunuyorumya aslında yapmak isterim ama cuma kan vercem zaten =) bir de gebelik idrar da 9-10 günde çıkar mı bilmiyorum ilişki tarihlerini baz alınca.
Çabuk döllenme olursa çıkar canımya aslında yapmak isterim ama cuma kan vercem zaten =) bir de gebelik idrar da 9-10 günde çıkar mı bilmiyorum ilişki tarihlerini baz alınca.
Yani umarımanladım canım inşallah gebeliktir diyelim o zaman :)
Bizimle aynı gün iğne olmuşsun sende. Ağrı ve batmalar tamamen iğne etkisi 11. Güne kadar az da olsa bende de oldu.Merhaba ben de 25 Eylül de ovitrelle kullandım yumurta kaç mm iken vuruldu bilmiyorum sormadım. Göğüs uçlarımda hassasiyet var. Bir de namaz kılarken secdede ve yatakta düm düz yattığımda sağ tarafım bir ağrı oluyor.
İlk kez klomen ve ovitrelle kullandım doktorum klomen ile birlikte estrofem de başladı hepimiz için hayırlısı olsun insallah 3 yıldır evliyiz ve son 1 yıldır deniyoruz.
Hayır canım öyle bir genelleme yapılamaz kaliteli 1 yumurta yeterli. Çok yumurtlama olunca da çoğul gebelik riski oluyor .Kizlar merhaba Bende bugün iğne oldum 20mm bitane gelişmiş dedi doktor acaba tek de şans daha mı az oluyor ,sizin kaçtı boyutlar
Hayırlısı insallah beklemek çok zorBizimle aynı gün iğne olmuşsun sende. Ağrı ve batmalar tamamen iğne etkisi 11. Güne kadar az da olsa bende de oldu.
Estrofemi bende kullandım bitti bir kutu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Benmde 20mmdydi tek yumurtam olmustu aslında amaç zaten bitane olması bile yetiyo bazı doktorların tercihiyle kabul edilmiyo aşılama tek yumurtaylaKizlar merhaba Bende bugün iğne oldum 20mm bitane gelişmiş dedi doktor acaba tek de şans daha mı az oluyor ,sizin kaçtı boyutlar
Ayn gayet iyiProgesteronum 10 üstü çıkmış doktor yumurtan çatlamış güzel dedi
Canım dün sağlık ocağına kan verdim sonucu bekliyorum kaset test negatifCanım ne durumdasın merak ettim tekrar test ysptınmı bugün senin 14. Günün sanırım. Ben gebelik testi yaptım 12.gün silik çizgi vardı iğne etkisi geçmedi daha herhalde..
İnşallah vardır canım hayırlısı olsun hakkında inşallahCanım dün sağlık ocağına kan verdim sonucu bekliyorum kaset test negatif
Ben bugün yine test yaptım dünki ile aynı çıktı çook aşırı silik iğne etkisi geçmemiş belliki geçmiş olsa test koyulurdu yarın tekrar yapıcam silikse pazar adet günüm o günü beklicem.Canım dün sağlık ocağına kan verdim sonucu bekliyorum kaset test negatif
Aynn 16 17.gunlerde yapcan bende benmde pazar adet günümBen bugün yine test yaptım dünki ile aynı çıktı çook aşırı silik iğne etkisi geçmemiş belliki geçmiş olsa test koyulurdu yarın tekrar yapıcam silikse pazar adet günüm o günü beklicem.
18.gunde olsa çıkardı diye düşünüyorum ama adette olmamissin belki geç döllenme vardr aşının bı skntisi olcagini sanmıyorum hatta aşıdan sonra gebe kalanlarda oluyo sknti olsa gebe lalmazdi diye düşünüyorum ama iyi bilen birine sorman daha iyi olur benceKızlar benimde iğneden sonraki 18.günüm hala adet olmadım. 11.günden beri erken gebelik testlerim hep silik çizgi çıkmıştı en sonunda salı günü yine çok silik bi çizgi çıktı kesin bu hatalı dedim dün de normal kaset test yaptım negatif çıktı4 gün gecikmem var her gün adet sancıma yakın ağrılar oluyo ama adet olamıyorum. Akşamada aşı randevum vardı çok arada kaldım. Benden size tavsiye sakın erken gebelik testlerinden yapmayın benim gibi olup kafanız karışmasın
kan testi neden yapmıyorsunKızlar benimde iğneden sonraki 18.günüm hala adet olmadım. 11.günden beri erken gebelik testlerim hep silik çizgi çıkmıştı en sonunda salı günü yine çok silik bi çizgi çıktı kesin bu hatalı dedim dün de normal kaset test yaptım negatif çıktı4 gün gecikmem var her gün adet sancıma yakın ağrılar oluyo ama adet olamıyorum. Akşamada aşı randevum vardı çok arada kaldım. Benden size tavsiye sakın erken gebelik testlerinden yapmayın benim gibi olup kafanız karışmasın
Bazen iğneden sonra böyle gecikmeler olabiliyormuş olsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum kan verebilirsiniz en garantisi.Kızlar benimde iğneden sonraki 18.günüm hala adet olmadım. 11.günden beri erken gebelik testlerim hep silik çizgi çıkmıştı en sonunda salı günü yine çok silik bi çizgi çıktı kesin bu hatalı dedim dün de normal kaset test yaptım negatif çıktı4 gün gecikmem var her gün adet sancıma yakın ağrılar oluyo ama adet olamıyorum. Akşamada aşı randevum vardı çok arada kaldım. Benden size tavsiye sakın erken gebelik testlerinden yapmayın benim gibi olup kafanız karışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?