- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
kan testi neden yapmıyorsun
Bazen iğneden sonra böyle gecikmeler olabiliyormuş olsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum kan verebilirsiniz en garantisi.
Bi kaç saat sonra kan vermeye gidicem zaten en azından aşıdan önce garantiye almak istiyorum ama negatif çıkacağından da emin gibiyim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden 2 gündür kan testine gitmedim. Pozitif çıkarsa şok olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inşaAllah yakında sizlerden güzel haberler alırız18.gunde olsa çıkardı diye düşünüyorum ama adette olmamissin belki geç döllenme vardr aşının bı skntisi olcagini sanmıyorum hatta aşıdan sonra gebe kalanlarda oluyo sknti olsa gebe lalmazdi diye düşünüyorum ama iyi bilen birine sorman daha iyi olur bence
İns bizide haberdar etBi kaç saat sonra kan vermeye gidicem zaten en azından aşıdan önce garantiye almak istiyorum ama negatif çıkacağından da emin gibiyim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden 2 gündür kan testine gitmedim. Pozitif çıkarsa şok olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inşaAllah yakında sizlerden güzel haberler alırız
Tamam canımİns bizide haberdar et
Sonucum 1.8 çıktı iğne gecikme yaptı demekki umutlar kasım aralık artıkİns bizide haberdar et
Hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda insSonucum 1.8 çıktı iğne gecikme yaptı demekki umutlar kasım aralık artık
Hayırlısı olsun canım üzülme rabbim diğer ay nasip etsin inşallahSonucum 1.8 çıktı iğne gecikme yaptı demekki umutlar kasım aralık artık
Sağol canım inşaAllah önümüzdeki aylarda nasip olur. Bu ay çok üzülmedim zaten aşı olmamıştım hemen aşılarımı olucam öyle tekrar denemeye başlıcam. İnşaAllah bu ay sizlerden güzel haberler alırızHayırlısı olsun canım üzülme rabbim diğer ay nasip etsin inşallah
Ben bugün erken test yaptım ama negatif çıktı bel ağrım devam ediyor halan ama başka da hiç bir belirti yok ne yazikkiCanım düne kadar ağrım vardı bugün kesildi sanırım yarın test yapıcam iğnenin etkisi geçmiş ovulasyon testim silik çıktı bugün cuma günüde tekrar edicem testi sizde varmı belirti?
Kaçıncı gününüz?Ben bugün erken test yaptım ama negatif çıktı bel ağrım devam ediyor halan ama başka da hiç bir belirti yok ne yazikki
Bnmde bugün 11 günüm bitiyo belirtilerim gün geçtikçe azaliyo bitiyo sanırım benmde negatif olcak bişey hissetmiyorumBen bugün erken test yaptım ama negatif çıktı bel ağrım devam ediyor halan ama başka da hiç bir belirti yok ne yazikki
sabah verdim kan. ben öğleden sonra çıkar diye planlamıştım ama pazartesi çıkarmış sonuç e o zaman kadar ben adet olurum zaten=)
Hiçbelli olmaz umarım olmazsınsabah verdim kan. ben öğleden sonra çıkar diye planlamıştım ama pazartesi çıkarmış sonuç e o zaman kadar ben adet olurum zaten=)
Senin de hayırlısı olsun en doğru zamanda gelecektir inşallah güzel haber.
benim de öyle hiç umudum yok. Ama rahatım ya 1 yılım dolmadan telaşına düşmek istemiyorum.Hiçbelli olmaz umarım olmazsınBen olucak gibiyim adet ağrılarım başladı bugün hayırlısı
Doğru daha erken senin için 1 yıldan önce kolay kolay tedaviye bile başlamıyorlar zaten.benim de öyle hiç umudum yok. Ama rahatım ya 1 yılım dolmadan telaşına düşmek istemiyorum.
Doğru daha erken senin için 1 yıldan önce kolay kolay tedaviye bile başlamıyorlar zaten.
Olsun cnm stres ypms ins doğru zamnda kucağında olurbenim de öyle hiç umudum yok. Ama rahatım ya 1 yılım dolmadan telaşına düşmek istemiyorum.
Bekle biraz daha bakalım canım umarım sizlerde vardırOlsun cnm stres ypms ins doğru zamnda kucağında olurbnmde 12.gunum hicbi belirtim kalmadı sanırım yok
Sanmıyorum hyrlisi olsun . Olmazsa asilams yapilckBekle biraz daha bakalım canım umarım sizlerde vardır
Banada aşılama dedi doktorum ama şans çok az onda o yüzden ben artık tüp bebek doktoru araştırıyorum hiç umudum kalmadı artık..Sanmıyorum hyrlisi olsun . Olmazsa asilams yapilck
Bnm yaş 22 bna önermedi tüp bebk sizin kcBanada aşılama dedi doktorum ama şans çok az onda o yüzden ben artık tüp bebek doktoru araştırıyorum hiç umudum kalmadı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?