Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan testi neden yapmıyorsun
Bazen iğneden sonra böyle gecikmeler olabiliyormuş olsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum kan verebilirsiniz en garantisi.
Bi kaç saat sonra kan vermeye gidicem zaten en azından aşıdan önce garantiye almak istiyorum ama negatif çıkacağından da emin gibiyim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum o yüzden 2 gündür kan testine gitmedim. Pozitif çıkarsa şok olurum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inşaAllah yakında sizlerden güzel haberler alırız

İns bizide haberdar et

Hayırlısı olsun canım üzülme rabbim diğer ay nasip etsin inşallah
Sağol canım inşaAllah önümüzdeki aylarda nasip olur. Bu ay çok üzülmedim zaten aşı olmamıştım hemen aşılarımı olucam öyle tekrar denemeye başlıcam. İnşaAllah bu ay sizlerden güzel haberler alırız

Canım düne kadar ağrım vardı bugün kesildi sanırım yarın test yapıcam iğnenin etkisi geçmiş ovulasyon testim silik çıktı bugün cuma günüde tekrar edicem testi sizde varmı belirti?
Ben bugün erken test yaptım ama negatif çıktı bel ağrım devam ediyor halan ama başka da hiç bir belirti yok ne yazikki

Ben bugün erken test yaptım ama negatif çıktı bel ağrım devam ediyor halan ama başka da hiç bir belirti yok ne yazikki
Bnmde bugün 11 günüm bitiyo belirtilerim gün geçtikçe azaliyo bitiyo sanırım benmde negatif olcak bişey hissetmiyorum

Ben bugün yine test yaptım negatif çıktı yani bu ayda hayaller çöp malesef sen ne yaptın vericekmisin kan? L Lulu90

Ben bugün yine test yaptım negatif çıktı yani bu ayda hayaller çöp malesef sen ne yaptın vericekmisin kan? L Lulu90
sabah verdim kan. ben öğleden sonra çıkar diye planlamıştım ama pazartesi çıkarmış sonuç e o zaman kadar ben adet olurum zaten=)
Senin de hayırlısı olsun en doğru zamanda gelecektir inşallah güzel haber.

Hiçbelli olmaz umarım olmazsın Ben olucak gibiyim adet ağrılarım başladı bugün hayırlısı

Hiçbelli olmaz umarım olmazsın Ben olucak gibiyim adet ağrılarım başladı bugün hayırlısı
benim de öyle hiç umudum yok. Ama rahatım ya 1 yılım dolmadan telaşına düşmek istemiyorum.

benim de öyle hiç umudum yok. Ama rahatım ya 1 yılım dolmadan telaşına düşmek istemiyorum.
Doğru daha erken senin için 1 yıldan önce kolay kolay tedaviye bile başlamıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…