Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada önermedi aşılama dedi ama ben tüp istiyorum aşılamadan umudum yok 26 yaşındayım canım
Tüpte daha fazla şans oluyomus evet bende tüp trdavisinden korkuyorum açıkçası kuzenimd doldu baya zor dönem geçirdi ama tuttu sağlıklı. 1kerede aşilama denemek istiyor şansım tutar belki belki olmazsa ileriki zamanlara kadar mecbur bende tüpe yonelirim

Yaşın genç daha canım en az 1 sene daha denemeni tavsiye ederim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Dün negatif i görünce hayallerim suya düştü pazartesi den sonra gecikmeyi beklemem sen test faln yaptın mi
Evet yaptım dün çok hayaliydi bugün 14.günde negatifti bencede bekle en iyisi beklemek sanırım üzülüyoruz sonra

14 gün negatif çıkınca adet gecikince pozitife dönme ihtimali varmı ona gore hareket edeym bende
Çok baktım canım umut işte öyle bişey yaşayan varmı diye tek birini buldum oda 13.gün negatifmiş 18.gün pozitife dönmüş ama yine çok umutlanmayalım..

14 gün negatif çıkınca adet gecikince pozitife dönme ihtimali varmı ona gore hareket edeym bende
Olabilir r belki geç dollenmede oluşabilir bazen idrara yansimasida zaman aliiyomus herkesin vücut yapısı farklı sonuçta 2turlusunede hazırlıklı olman daha iyi bnce Allah'tan ümit kesilmez

Evet canım o yüzden ben kabullendim adetimi bekliyorum bakalım
Bende kabullendim sayılır belirtilerimde azaldı 2gun kaldı umutlenip hayal kırıklığı yaşamaktansa olmadığını kabullenmek daha doğru olur pozitif sonuç olunca uzulcek bişey olmaz nede olsa ama negatfte öyle değil malesef herşeyin bı vakti zamanı var onu anladım ne kdr cabalasak dikkatte etsek bizim elimizde olan bişey değil Allah en yakın zamanda burdaki herkese hayırlı evlatlar versin bizde o duyguyu tadalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…