Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 25 i akşam 6 da sen iğne gününü saymıyorsun sanırım canım ben o günüde sayıyorum
Ben o günü saymadım yarında 1. Gün olarak düşündüm senin dediğin gibi sayarsak bugün 14. Günü oluyor. O zaman ben 13. Günü negatif görmüş oluyorum

Ben o günü saymadım yarında 1. Gün olarak düşündüm senin dediğin gibi sayarsak bugün 14. Günü oluyor. O zaman ben 13. Günü negatif görmüş oluyorum
Bende senin dediğin gibi hesaplarsam aynen bugün 13.gün negatif olmuş oluyor

Benim sancım var bugün 13 olursa yarına adet olabilme ihtimalim yüksek ben gerçi adet tarihimi pazar günü olarak hesaplıyorum çünkü çatlama 27si oldu pazara denk geliyor adet

Benim sancım var bugün 13 olursa yarına adet olabilme ihtimalim yüksek ben gerçi adet tarihimi pazar günü olarak hesaplıyorum çünkü çatlama 27si oldu pazara denk geliyor adet
Çatlamayı baz alıyorum çünkü çatlamanın bugün 12.günü

Benimde pazartesi ye denk geliyor adet günüm

Yaaa canım daha çooook gençsin aşılama tüp bebek vs için
Evet öyleyim doktorda önermedi zaten aşılama daha uygun dedi ondada tek yumurtam olunca yapmadı iğne verdi iste çatlaması için bugünde 12.gunum bekliyorum bakalm belirtilerimde yok gibi azaldı . Heran herşey olabilir Allah'a kalmis işimiz bakalm

Herhangi bir sıkıntı var mı neden doktor aşılama önerdi ?

Herhangi bir sıkıntı var mı neden doktor aşılama önerdi ?
Yok skntimiz olmuyodu sebepsz doktora kalsa bikac ay daha bekleyin deneyn dedi ama biz istedgmz için en kısa tedaviden başlamak istedik 2 senedir istiyoduk. Sadece çikolata kistim var 3'cm onunda bı skntisi olmadgini söyledi kucukms

Yok skntimiz olmuyodu sebepsz doktora kalsa bikac ay daha bekleyin deneyn dedi ama biz istedgmz için en kısa tedaviden başlamak istedik 2 senedir istiyoduk. Sadece çikolata kistim var 3'cm onunda bı skntisi olmadgini söyledi kucukms
Anladım canım çok komlike bir durum bu gebe kalma işi ne olcağı belli olmuyor tamamen kısmet gibi bir şey.
Benim amh 1 sene içerisinde 0,75 e düştü doktorum geçirdiğim stresli bir döneme bağladı bu düşüşü.
Bu sebeple kesinlikle stres yapmadan akışına bırakmak lazım. Zamanı gelince olacaktır

Aynn öyle ama bazen hakim olamıyoruz stressiz bir hayatta ne mümkün tam unuttun herşey iyi derken cevredkilerin haddine kalmayan konuşmalar insanı sinir strese sokuyo.

Aynn öyle ama bazen hakim olamıyoruz stressiz bir hayatta ne mümkün tam unuttun herşey iyi derken cevredkilerin haddine kalmayan konuşmalar insanı sinir strese sokuyo.
Çevreyi dinlersek 30 yaşında stresten menapoza gireriz

Çevreyi dinlersek 30 yaşında stresten menapoza gireriz
Aynn öyle dinlemektn ziyade bazen gecisteyorum bazen duymmazlktan geliyorum ama malesef ısrarla aynı şeyi 100 kişi sorunca ister istemez laf anlatmaktan stres oluyorum eşimin ailesi tarafına sanki benm derdim onlara kalmış

Aynn öyle dinlemektn ziyade bazen gecisteyorum bazen duymmazlktan geliyorum ama malesef ısrarla aynı şeyi 100 kişi sorunca ister istemez laf anlatmaktan stres oluyorum eşimin ailesi tarafına sanki benm derdim onlara kalmış
Ya onlara konuşacak konu lazım işte boşver sen. Siz yapın bebek ben sevmeye gelirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…