- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
Allah büyüktür canım nasip eder inşallah hepimizeÇok baktım canım umut işte öyle bişey yaşayan varmı diye tek birini buldum oda 13.gün negatifmiş 18.gün pozitife dönmüş ama yine çok umutlanmayalım..
25 Eylül sabah 10 da vuruldum senSen iğneyi hangi gün vuruldun?
Bende 25 i akşam 6 da sen iğne gününü saymıyorsun sanırım canım ben o günüde sayıyorum25 Eylül sabah 10 da vuruldum sen
Amin canımAllah büyüktür canım nasip eder inşallah hepimize
Ben o günü saymadım yarında 1. Gün olarak düşündüm senin dediğin gibi sayarsak bugün 14. Günü oluyor. O zaman ben 13. Günü negatif görmüş oluyorumBende 25 i akşam 6 da sen iğne gününü saymıyorsun sanırım canım ben o günüde sayıyorum
Bende senin dediğin gibi hesaplarsam aynen bugün 13.gün negatif olmuş oluyorBen o günü saymadım yarında 1. Gün olarak düşündüm senin dediğin gibi sayarsak bugün 14. Günü oluyor. O zaman ben 13. Günü negatif görmüş oluyorum
Benim sancım var bugün 13 olursa yarına adet olabilme ihtimalim yüksek ben gerçi adet tarihimi pazar günü olarak hesaplıyorum çünkü çatlama 27si oldu pazara denk geliyor adetBen o günü saymadım yarında 1. Gün olarak düşündüm senin dediğin gibi sayarsak bugün 14. Günü oluyor. O zaman ben 13. Günü negatif görmüş oluyorum
Çatlamayı baz alıyorum çünkü çatlamanın bugün 12.günüBenim sancım var bugün 13 olursa yarına adet olabilme ihtimalim yüksek ben gerçi adet tarihimi pazar günü olarak hesaplıyorum çünkü çatlama 27si oldu pazara denk geliyor adet
Aynen ama benim de adet olacak gibi kazıkların ağrıyor bu ay pas geçecek anlaşılanÇatlamayı baz alıyorum çünkü çatlamanın bugün 12.günü
Benimde pazartesi ye denk geliyor adet günümBenim sancım var bugün 13 olursa yarına adet olabilme ihtimalim yüksek ben gerçi adet tarihimi pazar günü olarak hesaplıyorum çünkü çatlama 27si oldu pazara denk geliyor adet
Evet öyleyim doktorda önermedi zaten aşılama daha uygun dedi ondada tek yumurtam olunca yapmadı iğne verdi iste çatlaması için bugünde 12.gunum bekliyorum bakalm belirtilerimde yok gibi azaldı . Heran herşey olabilir Allah'a kalmis işimiz bakalmYaaa canım daha çooook gençsin aşılama tüp bebek vs için
Herhangi bir sıkıntı var mı neden doktor aşılama önerdi ?Evet öyleyim doktorda önermedi zaten aşılama daha uygun dedi ondada tek yumurtam olunca yapmadı iğne verdi iste çatlaması için bugünde 12.gunum bekliyorum bakalm belirtilerimde yok gibi azaldı . Heran herşey olabilir Allah'a kalmis işimiz bakalm
Yok skntimiz olmuyodu sebepsz doktora kalsa bikac ay daha bekleyin deneyn dedi ama biz istedgmz için en kısa tedaviden başlamak istedik 2 senedir istiyoduk. Sadece çikolata kistim var 3'cm onunda bı skntisi olmadgini söyledi kucukmsHerhangi bir sıkıntı var mı neden doktor aşılama önerdi ?
Anladım canım çok komlike bir durum bu gebe kalma işi ne olcağı belli olmuyor tamamen kısmet gibi bir şey.Yok skntimiz olmuyodu sebepsz doktora kalsa bikac ay daha bekleyin deneyn dedi ama biz istedgmz için en kısa tedaviden başlamak istedik 2 senedir istiyoduk. Sadece çikolata kistim var 3'cm onunda bı skntisi olmadgini söyledi kucukms
Aynn öyle ama bazen hakim olamıyoruz stressiz bir hayatta ne mümkünAnladım canım çok komlike bir durum bu gebe kalma işi ne olcağı belli olmuyor tamamen kısmet gibi bir şey.
Benim amh 1 sene içerisinde 0,75 e düştü doktorum geçirdiğim stresli bir döneme bağladı bu düşüşü.
Bu sebeple kesinlikle stres yapmadan akışına bırakmak lazım. Zamanı gelince olacaktır
Çevreyi dinlersek 30 yaşında stresten menapoza girerizAynn öyle ama bazen hakim olamıyoruz stressiz bir hayatta ne mümküntam unuttun herşey iyi derken cevredkilerin haddine kalmayan konuşmalar insanı sinir strese sokuyo.
Çevreyi dinlersek 30 yaşında stresten menapoza gireriz
Ya onlara konuşacak konu lazım işte boşver sen. Siz yapın bebek ben sevmeye gelirim deAynn öyle dinlemektn ziyade bazen gecisteyorum bazen duymmazlktan geliyorum ama malesef ısrarla aynı şeyi 100 kişi sorunca ister istemez laf anlatmaktan stres oluyorum eşimin ailesi tarafına sanki benm derdim onlara kalmış
Ya onlara konuşacak konu lazım işte boşver sen. Siz yapın bebek ben sevmeye gelirim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?