Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun cnm stres ypms ins doğru zamnda kucağında olur bnmde 12.gunum hicbi belirtim kalmadı sanırım yok
Benimde bugün 12.gun catlatmada vuruldugum günden beri bı bel ağrım var hiç gecmedi ve ara ara alt kısımda kasılmalar var idrar yaparken bazen canım yanıyor göğüsler de hafif hafif bazen şişip iniyor ve çok tuvalete gidiyorum kasıklarımda bazen yokluyor agrida ve bugünde dişim kirildi napicam bilmiyorum 4ekimde test yapmıştım silik çıkmıştı hemen ve hala bakiyorum o arada hiç kaybolmamis bazen acaba diyorum ama ilaç etkisidir diyip gevistirdim yarın mecbur test yapicam..

Olabilir benmde vardı bu belirtilerin aynisinama geçti sanki adet olcakmis gbi hassasiyet var kasıklarımda bende yarın test yapmayı dusunuyorum

Olabilir benmde vardı bu belirtilerin aynisinama geçti sanki adet olcakmis gbi hassasiyet var kasıklarımda bende yarın test yapmayı dusunuyorum
Dayanamıyorum gerekteb çok zor bı surec 1aydir temizlik adam givi yapamıyorum bel ağrım dan ağır kaldırmayım yormayım birşey vardır diye korkuyorum bakalım yarında silik çıkarsa napicam hiç bir bilgim yok heralde direk kan vermeye giderim .

Aynn kandada çıkar artık sonuca göre karar verirsiniz en azından arada kalmaktan da 1 kerede doğru sonucu görmek daha mantıklı olur benmde sanki adet belirtilerim başladı bugün hassasiyt var karın kaşık bölgemde nazende belirtileri adet ağrısına bnzetenlerde var bende bilmiyorum hangi durumdayım yarın test yapcak sabirszlkla bekliyorum

Ben adet olcakmisim gibi hissetmiyorum nedense 9gun var adetimede nasıl bı durumdayım hiç bilmiyorum sadece su bel ve sırt bölgenin ağrısının geçmesini istiyorum artık çok zorlanıyorum

Ben adet olcakmisim gibi hissetmiyorum nedense 9gun var adetimede nasıl bı durumdayım hiç bilmiyorum sadece su bel ve sırt bölgenin ağrısının geçmesini istiyorum artık çok zorlanıyorum
Sanırım o iğneden ve birazda degerlndrdten sonra oluyo cnku ben iğne vurulmadan önceki günlerimde degrlendrdkten sonraki zamanlarda çok oluyodu sırt bel ağrısı sabaha zor kalkiyodum hayırlısı olsun ins hakknda

Vllha anlamadım hiç geçmiyor usuttun diyorlar ama kendime çok dikkt ediyorum evden hiç cikmiyorum bide yatıyorum hep uyku modu falan hayırlısı bakalım

Ben bugün yine test yaptım dünki ile aynı çıktı çook aşırı silik iğne etkisi geçmemiş belliki geçmiş olsa test koyulurdu yarın tekrar yapıcam silikse pazar adet günüm o günü beklicem.
Canım kan sonucumda negatif <1,20 çıktı doktorumu aradım adetini bekle gecikirse tekrar kan ver adet olursan gel yanıma tekrar dedi bakalım hayırlısı adet olcam zaten ağrım çok igneninde 17.gunu

Bugün öğlen 12 de iğnesi vurdum ne zaman ilişki olması gerekiyo kizlar bilgisi anlar yazarsa sevinirim
kendim yaptığımı söylüyorum pazar günü sabah 10da vuruldum pazartesi günü akşam 10da ilişki oldu ve bebiş bekliyoruz
hayırlısıyla

Canım kan sonucumda negatif <1,20 çıktı doktorumu aradım adetini bekle gecikirse tekrar kan ver adet olursan gel yanıma tekrar dedi bakalım hayırlısı adet olcam zaten ağrım çok igneninde 17.gunu
Hayırlısı olsun canım benimde yarın olmam lazım en geç 18.güne kadar bekle

Hayırlısı olsun canım benimde yarın olmam lazım en geç 18.güne kadar bekle
İkimizin aynı güne denk geliyo akintilariniz varmı sizin benm az önce katı kıvamlı kremsi yoğun bı akıntım geldi test yapmayı düşünüyorum bugun

İkimizin aynı güne denk geliyo akintilariniz varmı sizin benm az önce katı kıvamlı kremsi yoğun bı akıntım geldi test yapmayı düşünüyorum bugun
Yok canım akıntı falan yarın adet günüm ağrım var adet olmayı bekliyorum en son testim negatifti sende yap varsa silikte olsa çıkar artık

kendim yaptığımı söylüyorum pazar günü sabah 10da vuruldum pazartesi günü akşam 10da ilişki oldu ve bebiş bekliyoruz
hayırlısıyla
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Umarım bigün bende bu güzel haberi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…