Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden 2 gün sonra bugün 12.günün o zaman hiç belli olmaz 14.gün tekrarla testini canım belki pozitife dönebilir vaktin var senin
Aynn ama umudumu kestim sanki bazilarinnki 13 günde bile çift çizgi cikiyo bend eo bile yok ignenn etkisi geçmiş herhlde bütün belirtilerimde gtti zaten çok yoruldm(

Aynn ama umudumu kestim sanki bazilarinnki 13 günde bile çift çizgi cikiyo bend eo bile yok ignenn etkisi geçmiş herhlde bütün belirtilerimde gtti zaten çok yoruldm(

Eklentiler

• 16337910706312735895595570049113.webp
    131,3 KB · Görüntüleme: 29
Üzülme canım rabbimden ümit kesilmez daha yaşında genç senin, bugün çatlamanın 11.günü 2 gün sonraya netleşir ümidini kesmeden tekrar yap herkesin döllenme süresi bir olmuyor canım kimisinin erken kimisinin geç sıkma canını

Evet canım göremedim şuan ama dediğim gibi 12.gün negatif görüp pozitif olanda var buda benimkiydi 13.gün çok hayali silik çıksa bile o iğne etkisi oluyormuş zaten ben boşa heves yapmıştım öylesi daha kötü

Nebilm hayırlısı olsun artık aşılama yaptırmak istiyorum bende eğer negatf kesinlesrse

Böyleydi

Eklentiler

• 20211009_175916.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
Nebilm hayırlısı olsun artık aşılama yaptırmak istiyorum bende eğer negatf kesinlesrse
Bikaç ay daha bekleyebilirsiniz ama çok acele ediyorsanız tabi canım aşılama deneyebilirsiniz.

Bikaç ay daha bekleyebilirsiniz ama çok acele ediyorsanız tabi canım aşılama deneyebilirsiniz.
Eşim çok istiyo bende yaşım fazla ilerlemeden olması i isterdim birlikte büyümek daha iyi diye düşünüyorum tabi nasip pazartesi tkrrliycamntesti

Eşim çok istiyo bende yaşım fazla ilerlemeden olması i isterdim birlikte büyümek daha iyi diye düşünüyorum tabi nasip pazartesi tkrrliycamntesti
Anladım canım öyle yap bakalım yoksa sonrasına bakarsınız.

Canım bak dün böyleydi testim kendim bakınca çook hayaletti tabi 13.gün olduğu için azda olsa hayalet değilde silik olmalıydı maleseff S Sydizar
Aynen benimde sıfır çizgi hiç bir çizgi yoktu kan tahlili de yaptirmadim Bi belirti yok diye sen yaptın mı birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…