Yaptım malesef yokYok canım akıntı falan yarın adet günüm ağrım var adet olmayı bekliyorum en son testim negatifti sende yap varsa silikte olsa çıkar artık
İğnenin etkisi geçmiş demekkiYaptım malesef yok
İğneyi hangi gün olmuştun?Yaptım malesef yok
Aynen bikaç gün daha bekle sonra tekrarlarsın canımİğnenin etkisi geçmiş demekki
27sndeİğneyi hangi gün olmuştun?
Benden 2 gün sonra bugün 12.günün o zaman hiç belli olmaz 14.gün tekrarla testini canım belki pozitife dönebilir vaktin var senin27snde
Aynn ama umudumu kestim sanki bazilarinnki 13 günde bile çift çizgi cikiyo bend eo bile yok ignenn etkisi geçmiş herhlde bütün belirtilerimde gtti zaten çok yoruldmBenden 2 gün sonra bugün 12.günün o zaman hiç belli olmaz 14.gün tekrarla testini canım belki pozitife dönebilir vaktin var senin
Aynn ama umudumu kestim sanki bazilarinnki 13 günde bile çift çizgi cikiyo bend eo bile yok ignenn etkisi geçmiş herhlde bütün belirtilerimde gtti zaten çok yoruldm(
Üzülme canım rabbimden ümit kesilmez daha yaşında genç senin, bugün çatlamanın 11.günü 2 gün sonraya netleşir ümidini kesmeden tekrar yap herkesin döllenme süresi bir olmuyor canım kimisinin erken kimisinin geç sıkma canınıAynn ama umudumu kestim sanki bazilarinnki 13 günde bile çift çizgi cikiyo bend eo bile yok ignenn etkisi geçmiş herhlde bütün belirtilerimde gtti zaten çok yoruldm(
Nebilm hayırlısı olsun artık aşılama yaptırmak istiyorum bende eğer negatf kesinlesrseEvet canım göremedim şuan ama dediğim gibi 12.gün negatif görüp pozitif olanda var buda benimkiydi 13.gün çok hayali silik çıksa bile o iğne etkisi oluyormuş zaten ben boşa heves yapmıştım öylesi daha kötü
Bikaç ay daha bekleyebilirsiniz ama çok acele ediyorsanız tabi canım aşılama deneyebilirsiniz.Nebilm hayırlısı olsun artık aşılama yaptırmak istiyorum bende eğer negatf kesinlesrse
Eşim çok istiyo bende yaşım fazla ilerlemeden olması i isterdim birlikte büyümek daha iyi diye düşünüyorum tabi nasip pazartesi tkrrliycamntestiBikaç ay daha bekleyebilirsiniz ama çok acele ediyorsanız tabi canım aşılama deneyebilirsiniz.
Anladım canım öyle yap bakalım yoksa sonrasına bakarsınız.Eşim çok istiyo bende yaşım fazla ilerlemeden olması i isterdim birlikte büyümek daha iyi diye düşünüyorum tabi nasip pazartesi tkrrliycamntesti
AynnAnladım canım öyle yap bakalım yoksa sonrasına bakarsınız.
evet çok şükür Rabbime tutttuGebemisnz
Yaptırmadım canım ya olurum 1 2 güne zaten gerek yokAynen benimde sıfır çizgi hiç bir çizgi yoktu kan tahlili de yaptirmadim Bi belirti yok diye sen yaptın mı birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?