Göğüs ağrım başladı dün zaten adete yakın oluyor çünkü tanıyorum bedenimi normalde 14.günü hep olurum ben adet iğneden dolayı 2 3 gün gecikebiliyormuş bildiğim için beklicem.Aynen benimde sıfır çizgi hiç bir çizgi yoktu kan tahlili de yaptirmadim Bi belirti yok diye sen yaptın mı birsey
Sanırım benimde geciciek cnku herhngi bi adet belirtimde yok dünkü testte megatfti olsaydı çıkardıGöğüs ağrım başladı dün zaten adete yakın oluyor çünkü tanıyorum bedenimi normalde 14.günü hep olurum ben adet iğneden dolayı 2 3 gün gecikebiliyormuş bildiğim için beklicem.
Hayırlısı olsun canım bu ay nasibimizde yokmuş bende bekliyorum olmayı zatenben regl oldum kızlar. Sizin pozitif olur inşallah
An itibari ile adettendir bendeGöğüs ağrım başladı dün zaten adete yakın oluyor çünkü tanıyorum bedenimi normalde 14.günü hep olurum ben adet iğneden dolayı 2 3 gün gecikebiliyormuş bildiğim için beklicem.
Hadi ya kafan rahat olur en azından canım seninde uzamasından olması daha iyi darısı banaAn itibari ile adettendir bende
Canım femarayı doktor kontrolünde kullanman gerekirdi bu ay sanırım kendin kullanmışsın kist yapmışsa böyle çıkabilirKızlar size bir sorum var femarayla ikinci ayım ama bu ay iğne olmadım doktora gitmedim geçen ay tek yumurta vardı 21 mm. 12 gün ovulasyon pikti ertesi gün çatlama ağrım da oldu sağ tarafta aslında ama pikten sonra biraz siliklesti test sonrada pek siliklesme olmadı sanki böyle olan oldu mu ilk kez oluyor bende de normal mi sizce
Benimde korktuğum buydu progesteron baktirim diyorum kist olmussa yada catlamissa bunu progesteronla anlayabiliriz dimiCanım femarayı doktor kontrolünde kullanman gerekirdi bu ay sanırım kendin kullanmışsın kist yapmışsa böyle çıkabilir
Bn dün test yptm negatfti 13.gunde olsa çıkardı 1gunluk gecikme var smdilik adeti bkliyrum sanırım kimseden olumlu haber yok buayben regl oldum kızlar. Sizin pozitif olur inşallah
Evet sağlıklı olup olmadgini anlayablrzBenimde korktuğum buydu progesteron baktirim diyorum kist olmussa yada catlamissa bunu progesteronla anlayabiliriz dimi
Belli olur evetBenimde korktuğum buydu progesteron baktirim diyorum kist olmussa yada catlamissa bunu progesteronla anlayabiliriz dimi
Çok erken iğne etkisinden görebilirsiniz biraz daha bekleyin 14. 15.gun belli olabilirKızlar benimse 8. Gün idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı
Hayırlısı olsun ins bidahaki ayda yüzümüz güler bende hala olmadım bugün 2.gunum gecikmedeBende kırmızıları gördüm kızlar az önce..
Bekleyeyim o zamanÇok erken iğne etkisinden görebilirsiniz biraz daha bekleyin 14. 15.gun belli olabilir
Aynn cnm sonra hayal kırıklığı oluyoBekleyeyim o zaman
Yarın 20.gun regl olmam lazım bakalım sende durumlar neHayırlısı olsun canım benimde yarın olmam lazım en geç 18.güne kadar bekle
Ben bugün oldum 15.günümdeYarın 20.gun regl olmam lazım bakalım sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?