Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benimde sıfır çizgi hiç bir çizgi yoktu kan tahlili de yaptirmadim Bi belirti yok diye sen yaptın mı birsey
Göğüs ağrım başladı dün zaten adete yakın oluyor çünkü tanıyorum bedenimi normalde 14.günü hep olurum ben adet iğneden dolayı 2 3 gün gecikebiliyormuş bildiğim için beklicem.

Göğüs ağrım başladı dün zaten adete yakın oluyor çünkü tanıyorum bedenimi normalde 14.günü hep olurum ben adet iğneden dolayı 2 3 gün gecikebiliyormuş bildiğim için beklicem.
Sanırım benimde geciciek cnku herhngi bi adet belirtimde yok dünkü testte megatfti olsaydı çıkardı

ben regl oldum kızlar. Sizin pozitif olur inşallah

An itibari ile adettendir bende

Kızlar size bir sorum var femarayla ikinci ayım ama bu ay iğne olmadım doktora gitmedim geçen ay tek yumurta vardı 21 mm. 12 gün ovulasyon pikti ertesi gün çatlama ağrım da oldu sağ tarafta aslında ama pikten sonra biraz siliklesti test sonrada pek siliklesme olmadı sanki böyle olan oldu mu ilk kez oluyor bende de normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_20211010_230918.webp
    39 KB · Görüntüleme: 28
Canım femarayı doktor kontrolünde kullanman gerekirdi bu ay sanırım kendin kullanmışsın kist yapmışsa böyle çıkabilir

Canım femarayı doktor kontrolünde kullanman gerekirdi bu ay sanırım kendin kullanmışsın kist yapmışsa böyle çıkabilir
Benimde korktuğum buydu progesteron baktirim diyorum kist olmussa yada catlamissa bunu progesteronla anlayabiliriz dimi

Bende kırmızıları gördüm kızlar az önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…