Aa o zaman İstanbula yerleşmişsiniz ben doğma büyüme deyince ordan geldin sandımBen 2 arka sokağa gelin gttim pek gurbet sayılmaz,
Anladım :)) dollenmede belirtiler olurmu acaba çok merak ediyorum sabırsızlıklaAa
Aa o zaman İstanbula yerleşmişsiniz ben doğma büyüme deyince ordan geldin sandımBenim eşimde bursalı ama sürekli gezdiğimiz için iş gereği gurbet gelini dedim
Valla kuzum yerleşme olurken ağrı yapıyormuş kimilerinde ben daha önce 1 defa kimyasal yaşamıştım onda aşırı batma olmuştu mesela öyle belirtiler oluyor yani yada akıntı oluyormuşAnladım :)) dollenmede belirtiler olurmu acaba çok merak ediyorum sabırsızlıkla
AnladımValla kuzum yerleşme olurken ağrı yapıyormuş kimilerinde ben daha önce 1 defa kimyasal yaşamıştım onda aşırı batma olmuştu mesela öyle belirtiler oluyor yani yada akıntı oluyormuş
Bnm var rahim. Bölgemde ağrı oluştu sancı gbi baya siddetliydi 15 20dakka sürdü geçti 6gun oldu iğne olalı acaba döllenme veya yerleşme belirtisimiydiNe durumdasınız kızlar varmı ağrı sızınız?
Ben de sadece, dün temizlik yaptım kasıklarımda batma ağrı oldu. Onun dışında akıntı göğüslerde hassasiyet falan yok.Ne durumdasınız kızlar varmı ağrı sızınız?
Olabilir canımBnm var rahim. Bölgemde ağrı oluştu sancı gbi baya siddetliydi 15 20dakka sürdü geçti 6gun oldu iğne olalı acaba döllenme veya yerleşme belirtisimiydi
Seninde inşallah tutunma ağrısıdırBen de sadece, dün temizlik yaptım kasıklarımda batma ağrı oldu. Onun dışında akıntı göğüslerde hassasiyet falan yok.
Heyecanla bekliyorum bakalım. Sen de var mı bi şeylerSeninde inşallah tutunma ağrısıdır
Benmde dunkinagri gibi ağrılarım oldu az önce rahim bölgemde tam sancı gibi bı anda gelip giden agrimi desem batmami desem o bölgem çok hassas şuan tam 1 hafta bugün iğneden sonra acaba yerleşme ağrısı falanmi cnku 2 senedir hiç böyle bişey yaşamadım diğer belirtiler olsa onemsemm ama bu seferki çok farklı geldi ve 2gundur zorlaniym oturup kalkarken bile elimi asla degdiremiyrmHeyecanla bekliyorum bakalım. Sen de var mı bi şeyler
Benim kasık ağrım hiç geçmedi çatlama gününden beri son 3 gündür dahada arttı adet olucam gibi bi ağrı büyük ihtimalle kist oldu diye düşünüyorum yoksa böyle olması tuhaf gebelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum.Heyecanla bekliyorum bakalım. Sen de var mı bi şeyler
Canım inşallah bebişin seninledir benim bugün 12.gün 10.gun kasık agrilarim başladı öncesinde hiç yoktu ama üç gündür ağrılar ve batmalar var kasıklarimda doktorum yerleşme olabilir dedi çok ağrım olduğu için normal mi diye aradım bugün ve çarşamba test ver dedi birazdan sağlık ocağına gitcem öğle arasında şuan bekliyorum sonucu yarina kalcak muhtemelenBugün ovulasyon testi yaptım 9. gün iğnenin etkisi azalmış ilk yaptığım gün t c den koyuydu bugün c daha koyu çıktı cuma günü test yapmayı düşünüyorum kızlar
Aay hadi inşallah canım bebekten dolayıdır varsa belli olur zaten etkisi geçmiştir iğnenin benim azaldığına göre 9. Günü senin 12.gün kalmamış olabilir haber et bizede benim ağrılarım hiç geçmedi canım ya ama hislerim yok gibi bugünde var senin dediğin gibi hayırlısı hepimiz içinCanım inşallah bebişin seninledir benim bugün 12.gün 10.gun kasık agrilarim başladı öncesinde hiç yoktu ama üç gündür ağrılar ve batmalar var kasıklarimda doktorum yerleşme olabilir dedi çok ağrım olduğu için normal mi diye aradım bugün ve çarşamba test ver dedi birazdan sağlık ocağına gitcem öğle arasında şuan bekliyorum sonucu yarina kalcak muhtemelen
Çarşamba progesteron testi vericem doktor istemişti çatladımı diye bakıcaktı yumurtam ben kist oldu diye şüphe ediyorum çarşamba belli olucak artıkAay hadi inşallah canım bebekten dolayıdır varsa belli olur zaten etkisi geçmiştir iğnenin benim azaldığına göre 9. Günü senin 12.gün kalmamış olabilir haber et bizede benim ağrılarım hiç geçmedi canım ya ama hislerim yok gibi bugünde var senin dediğin gibi hayırlısı hepimiz için
İnşallah geçmez o ağrılarda tutunur bebeğin sana sıkıca çektiğimiz cefanın canı sağolsun sonu sefa olsundaAay hadi inşallah canım bebekten dolayıdır varsa belli olur zaten etkisi geçmiştir iğnenin benim azaldığına göre 9. Günü senin 12.gün kalmamış olabilir haber et bizede benim ağrılarım hiç geçmedi canım ya ama hislerim yok gibi bugünde var senin dediğin gibi hayırlısı hepimiz için
İnsallah kist değildir güzel sonuçlar alırsın canim benimÇarşamba progesteron testi vericem doktor istemişti çatladımı diye bakıcaktı yumurtam ben kist oldu diye şüphe ediyorum çarşamba belli olucak artık
Amin inşallah öyledirİnşallah geçmez o ağrılarda tutunur bebeğin sana sıkıca çektiğimiz cefanın canı sağolsun sonu sefa olsunda
İnşallah hep birlikte alırız güzel haberleri düne kadar testim pozifti iğne etkisi iyice silikleşmisti bugün negatif çıktı bakalım hayırlısı inşallah hepimizin göbüşler doludurda güzel sonuçlari burda hep birlikte verir hep birlikte mutlu oluruzAmin inşallah öyledirNedense sende var gibi doğdu içime hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?