Gebeliğe Hazırlık Ovitrella ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin canım amiin

Kuzu ben 2. 3. 6. 10. ve 11. gün yaptım kontrol için hep pozitifti az önce tekrar yaptım negatif yani iğne etkisi geçti artık pozitif görmeyi bekliycem dışardayım şuan eve geçince testleri yüklerim bakarsın

Tamam canım teşekkür ederim Umarım pozitife döner

Tamam canım teşekkür ederim Umarım pozitife döner
Benmde bugün tam 1 hafta oldu iğne olalı aşırı derecede kaşık ağrım hassasiyetim var 2gundurde rahim bolgem çok agryo batıyo sancı giriyo 7.gun için erkenmidir yerleşme olablrmi acaba bende sabirszlkla bekliyrm

Yerleşmenin tam zamanları canım batma şeklinde ağrın varsa eğer büyük ihtimalle yerleşme ağrısı olabilir umarımda öyledir

Yerleşmenin tam zamanları canım batma şeklinde ağrın varsa eğer büyük ihtimalle yerleşme ağrısı olabilir umarımda öyledir
Aynn öyle kaşık ve alt karın bölgem aşırı rahatwz ediyo 2 3 gündür yatarken bile zorlaniyorum ins oyledr 1hfta sonra test yapmayı dusunuyorum ins yanilmsm negatif gormem

Aynn öyle kaşık ve alt karın bölgem aşırı rahatwz ediyo 2 3 gündür yatarken bile zorlaniyorum ins oyledr 1hfta sonra test yapmayı dusunuyorum ins yanilmsm negatif gormem
Umarım hepimizin öyle olur canım hepimizin ağrısı var elimiz boş döndürmesin rabbim karnımız bebişlerimizle dolsun inşallah

Kızlar benim iğneden sonraki 15.günüm ve 11.günden itibaren hep ikinci çizgi çıkıyo ama silikleşerek devam ediyo bugun bile silik çizgi çıktı ama dünden beri adet sancım var büyük ihtimal adet olucam. Sizin ne güzel erkenden iğnenin etkisi geçmiş umarım hamilelik haberlerinizi alırsınız

Yaa benimde 2 gündür sağ kasığımda batma ve ağrı var bugün daha da arttı ben de kistten şüpheleniyorum çünkü yerleşme ağrısı bu kadar uzun sürmez diye düşündüm.

Bugün ovulasyon testi yaptım 9. gün iğnenin etkisi azalmış ilk yaptığım gün t c den koyuydu bugün c daha koyu çıktı cuma günü test yapmayı düşünüyorum kızlar
inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısıyla. ben adetimin geçmesini bekleyeceğim eğer test yapmadan durabilirsem:)

Yaa benimde 2 gündür sağ kasığımda batma ve ağrı var bugün daha da arttı ben de kistten şüpheleniyorum çünkü yerleşme ağrısı bu kadar uzun sürmez diye düşündüm.
Daha 2 gündür varmış ama canım yerleşme ağrısı uzun sürende var kist olduğunu sanmam benim başından beri olduğu için şüpheleniyorum ben

inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısıyla. ben adetimin geçmesini bekleyeceğim eğer test yapmadan durabilirsem:)
Amin hepimiz inşallah canım Ben duramam canım o yüzden cuma yapmayı planlıyorum

Belli olmaz benmde 2 3 gündür. Ağrılarım Batmam var kasiklarima çok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…