Amiin canım amiinİnşallah hep birlikte alırız güzel haberleri düne kadar testim pozifti iğne etkisi iyice silikleşmisti bugün negatif çıktı bakalım hayırlısı inşallah hepimizin göbüşler doludurda güzel sonuçlari burda hep birlikte verir hep birlikte mutlu oluruz
9.gun sanırım senin çok yok aramızdaAmiin canım amiin
Evet canım 3 gün varmış sen 10.günmü ilk gebelik testini yaptın nasıl çıkmıştı silikmiydi koyumuydu ?9.gun sanırım senin çok yok aramızda
Evet canım 3 gün varmış sen 10.günmü ilk gebelik testini yaptın nasıl çıkmıştı silikmiydi koyumuydu ?
Tamam canım teşekkür ederimKuzu ben 2. 3. 6. 10. ve 11. gün yaptım kontrol için hep pozitifti az önce tekrar yaptım negatif yani iğne etkisi geçti artık pozitif görmeyi bekliycem dışardayım şuan eve geçince testleri yüklerim bakarsın
İnşallah bekleyen herkesle birlikteTamam canım teşekkür ederimUmarım pozitife döner
Benmde bugün tam 1 hafta oldu iğne olalı aşırı derecede kaşık ağrım hassasiyetim var 2gundurde rahim bolgem çok agryo batıyo sancı giriyo 7.gun için erkenmidir yerleşme olablrmi acaba bende sabirszlkla bekliyrmTamam canım teşekkür ederimUmarım pozitife döner
Yerleşmenin tam zamanları canım batma şeklinde ağrın varsa eğer büyük ihtimalle yerleşme ağrısı olabilir umarımda öyledirBenmde bugün tam 1 hafta oldu iğne olalı aşırı derecede kaşık ağrım hassasiyetim var 2gundurde rahim bolgem çok agryo batıyo sancı giriyo 7.gun için erkenmidir yerleşme olablrmi acaba bende sabirszlkla bekliyrm
Aynn öyle kaşık ve alt karın bölgem aşırı rahatwz ediyo 2 3 gündür yatarken bile zorlaniyorum ins oyledr 1hfta sonra test yapmayı dusunuyorum ins yanilmsm negatif gormemYerleşmenin tam zamanları canım batma şeklinde ağrın varsa eğer büyük ihtimalle yerleşme ağrısı olabilir umarımda öyledir
Umarım hepimizin öyle olur canım hepimizin ağrısı var elimiz boş döndürmesin rabbim karnımız bebişlerimizle dolsun inşallahAynn öyle kaşık ve alt karın bölgem aşırı rahatwz ediyo 2 3 gündür yatarken bile zorlaniyorum ins oyledr 1hfta sonra test yapmayı dusunuyorum ins yanilmsm negatif gormem
Amin hayırlısı olsun sizin kaçıncı gününüzü iğne olaliUmarım hepimizin öyle olur canım hepimizin ağrısı var elimiz boş döndürmesin rabbim karnımız bebişlerimizle dolsun inşallah
Geçen hafta cumartesi oldum iğneyi bugün 9.günüAmin hayırlısı olsun sizin kaçıncı gününüzü iğne olali
Çatlamanın 7.günüGeçen hafta cumartesi oldum iğneyi bugün 9.günü
Yaa benimde 2 gündür sağ kasığımda batma ve ağrı var bugün daha da arttı ben de kistten şüpheleniyorum çünkü yerleşme ağrısı bu kadar uzun sürmez diye düşündüm.Benim kasık ağrım hiç geçmedi çatlama gününden beri son 3 gündür dahada arttı adet olucam gibi bi ağrı büyük ihtimalle kist oldu diye düşünüyorum yoksa böyle olması tuhaf gebelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum.
inşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısıyla. ben adetimin geçmesini bekleyeceğim eğer test yapmadan durabilirsem:)Bugün ovulasyon testi yaptım 9. gün iğnenin etkisi azalmış ilk yaptığım gün t c den koyuydu bugün c daha koyu çıktı cuma günü test yapmayı düşünüyorum kızlar
Daha 2 gündür varmış ama canım yerleşme ağrısı uzun sürende var kist olduğunu sanmam benim başından beri olduğu için şüpheleniyorum benYaa benimde 2 gündür sağ kasığımda batma ve ağrı var bugün daha da arttı ben de kistten şüpheleniyorum çünkü yerleşme ağrısı bu kadar uzun sürmez diye düşündüm.
Amin hepimiz inşallah canıminşallah güzel haberler alırsın canım hayırlısıyla. ben adetimin geçmesini bekleyeceğim eğer test yapmadan durabilirsem:)
Belli olmaz benmde 2 3 gündür. Ağrılarım Batmam var kasiklarima çok hassasYaa benimde 2 gündür sağ kasığımda batma ve ağrı var bugün daha da arttı ben de kistten şüpheleniyorum çünkü yerleşme ağrısı bu kadar uzun sürmez diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?