Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

Sizin kaç çıktı kan sonuçlarınız gecikme oldu mu

Sizin kaç çıktı kan sonuçlarınız gecikme oldu mu
Canim Ben 1 Aralık da iğne oldum 19 günü evde test yaptım ve pozitif çıktı. Kan vermedim henüz pazartesiyi beklıyorum çünkü erken öğrenip takip etmek bekleyerek o stresi yaşamak istemedim. Pazartesi çarşamba cuma kan verip bir sonraki hafta Dr gidicem allahin izniyle

Hadi hayırlısı olsun gönlünüzce olsun

Canım benim sonucum çıktı 481 yarın tekrar kan vereceğim yükselmiş mi diye. insallah sen de güzel haberler verirsin değerim 481 olmasına rağmen gebelik testlerinde hemen koyu şekilde belli olmadı silik çıkmıştı.

Masallah kaç gün gecikmenin sonucu bu deger

Ya çok çok sevindim canım benim o zaman hemen bize detayları veriyorsun tamam mı kaç gün gecikti tam 14 günde test yaptın mı ya da diğer günlerde hangi gün kaç gün negatif gördünüz üst üste hepsini bize anlat tamam mı bel ağrın dışında ne bileyim akıntı durumun var mıydı iğne Batman var mıydı herhangi başka bir belirti var mıydı lütfen bize çok detaylı yaz bak elimiz kalbimizde bekliyoruz yazacaklarını

Umutsuz olmayın arkadaşım eşi morfoloji 2 ile doğal yoldan gebelik oldu ama uzun süre uğraştı. Siz daha şanslısınız bence çünkü tedavi ile destek alıyorsunuz. Tedavinizi birakmamayi tavsiye ederim küçük bir tedavi ile olumlu sonuçlar alabilirsiniz insallah. En önemlisi de umutsuz olmayın. Allah isteyen herkese nasip etsin

Masallah kaç gün gecikmenin sonucu bu deger
Adet döndüm 33 gün benim adet günümde kan vermiştim iğnenin de 19.günüydü ben de sizin gibi temkinli yaklaşıyorum çünkü benim de kayıplarım var malesef. Önceki hamileliğimde kalp sesini bile duyamamistik kese var ama bebek yoktu. Umarım bu sefer her şey güzel ilerler

Canım ben ovulasyon testiyle takip yaptım iğneden sonra 3 gün testim pik yaptı sonra silikleşti o günleri arka arkaya hiç boş geçmeden değerlendirdik öncesinde gebelik testi hiç yapmadım adet günümü bekledim. Kasiklarimda batma oldu adet sancısı gibi değil aniden bir ağrı giriyordu birkaç saniyelik ilk kez olan bir durumdu aklıma hamilelik olabileceği geldi ama çok heveslenmek istemedim olumsuz olursa diye. Bel ağrısı kasıklara aniden ağrı girmesi ve gece tuvalete kalkma oldu her gün kalkıyorum 1 haftadır normalde gece hiç kalkmam tuvalet için

Akıntı da ilk baslarda çok oldu günlük ped kullanıyordum evde bile ama 1 haftadır falan kesildi şu an.göğüs hassasiyeti olmadı hiç henüz o biraz daha geç oluyor bence ama herkeste ve her hamilelikte farklı oluyor belirtiler insallah buradaki herkes güzel haberler alır

Benim de akıntım ilk başta hiç olmadı şimdi çok var hatta dün ve bugün iki kere adet oldum sandım tuvalete gittim baktım

Benim de akıntım ilk başta hiç olmadı şimdi çok var hatta dün ve bugün iki kere adet oldum sandım tuvalete gittim baktım
Aslında belirtiler adetle benzer ve kişiden kişiye değişebiliyor ama en belirgin olarak söyleyebileceğim aniden kasık ağrısı girmesi ki birçok kez oldu normalde yaşadığım bir şey değil diğeri de gece hiç tuvalete kalkmazken bazı günler iki hatta üç kere kalktığım oldu. Çok şu içen biri değilim malesef akşama doğru daha da az içerim gece uyanmayim diye

Bende diyorum ki eğer bu aşılama tutmazsa eşime vitamin verilmişti onu kullandıktan sonra kaldığımız yerden işte 2 3 ncü aşılamaya devam etsek doktora desem sizce neder

Anladım canım peki 19 günden önce daha önce hiç evde test yaptın mı

Bende diyorum ki eğer bu aşılama tutmazsa eşime vitamin verilmişti onu kullandıktan sonra kaldığımız yerden işte 2 3 ncü aşılamaya devam etsek doktora desem sizce neder
Siz kendinizi daha iyi tanıyorsunuz en doğrusunu yine siz bilirsiniz ama benim fikrimi sorarsanız aşılamadansa tüp bebek daha kolay ve şansı daha yüksek. Eğer sizi zorlamazsa başarı şansı daha yüksek bir ihtimal varken düşük olanla vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim. Süreç uzun ve yorucu olabiliyor aşılama falan bunlarla kendinizi yıpratmaktansa tüp bebek daha mantıklı olur. Daha önce tüp bebekle pozitif görmüş biri olarak tavsiye ediyorum

Teşekkür ederim rabbim evladını sana sizlere bağışlasın

Ayrıca inanın tüp bebek korkulacak bir şey değil ben bebeğimi gördükten sonra ne kadar güzel bir şeymiş dedim iyiki böyle bir
Teşekkür ederim rabbim evladını sana sizlere bağışlasın
Amin ben de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Siz de en kısa zamanda güzel haberler alırsınız insallah

Tüp Bebek en son şans zaten ama dedim ilk boyle ne bilim tüp bebek olmadan olmasını çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…