Ovitrelle 7. Gün olacak yarın testedevam edeyimmi

13. Gün negatif iğne etkisi imiş 12 gün sürdü demek
(üstteki ovülasyon testi)(ovulasyon testi düne göre silik) umdum yarına kaldı inşallah yarın hem evde hemde sağlık ocağında kan vericem ne olur Allah'ım pozitif olsun ne olur amiiinnn amin amin

YA MORALİM BOZULMADI DA DEĞİL VAR YA
YANİİ POZİTİFLERİ GÖRMEK ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU

Eklentiler

• IMG_20231219_102541.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 81
İnşallah yarın belirir çizgi

Kızlar merhaba famera ve catlatma ignesi kullandım 30 kasımda iğne oldum bugün 19.gün daha önceki denemelerde iğneden sonra 15 ve 18.günlerde adet olmuştum bu seferkinde 19.gündeyim ayrıca tam adet günüm bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan da verdim ama sonuçlar yarın çıkacak. İğneden sonra 19 gün geçtiği ve adet günüm olduğu için gebelik testinde daha koyu çıkması gerekirdi diye düşündüm.ayrica 3 gündür belim çok ağrıyor bu yüzden de adet olacağım sanıyordum. Testime bakabilir misiniz normal mi böyle olması gebelik vardır insallah

Eklentiler

• IMG-20231219-WA0002.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 77
Hiç moralini bozma benim de idrar testerim ince silik çizgi şeklinde tam pozitif değil kan da net belli oluyor hatta ikinci kanda bile moralini yüksek tut. Peki bu güne kadar hep pozitifmiydi testlerin arada negatife dönüp sonra siliklesme oldumu

Bence var belirgin pozitif yinede kan ver netleştir derim ben

Bugün 19. Gün dayanamadim yaptim az önce kameram çok iyi calismadigindan oynadım. Ayrıca ben gece 4 5 gibi lavaboya gittim sonra gitmedim biraz ince yaptim bu ilk idrar sayılır mı ki sanki daha koyu olmalıydı böyle çıktı ki iste bu yüzden yapmak istemiyordum kafam da deli sorular gaza geldim yaptim

Eklentiler

• 20231219_113915.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 20231219_113847.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 62
Bariz belirgin zaten tek kan vermek kalmış ki 19 .Gün uygun bi zaman kan için bundan önceki testlerin daha silikse zaten koyulasmasi pozitif anlamda hadi insAllah ya Rabbım hepimizi sevindirsin heyecanlı ve kafa yorucu bi süreç kendi adımada

Benimki de 19.gün ve böyle silik çıktı erken gebelik testi olmasına rağmen insallah güzel sonuçlar alırız

Canım sonradan sonraya döllenmiş olabilir yani illaki iğnenin ilk 36 saatini baz alma kendini yani 36 saatte çatlayıp sonraki gün de döllenmiş olabilir ki Ne bileyim yani bana pozitif geldi sen de umudunu kaybetme umutlu bir şekilde bence kan vermelisin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bugün kan verdim ama sonucum yarın çıkacak inşallah vardır buraya da yazarım mutlaka
Muhakkak yaz olur mu burada ben dahil bekleyenlerin ya 15 günü ya 13 günü falan yani Umut olursun hepimize unutma bize haber ver ne olur ben de yarın 14 günüm İnşallah nasip olursa Allah'ın izniyle kan vereceğim umutlarımızı boşa çıkmasın inşallah

Hayır canım gitgide negatife döndü yani bugün tam olarak negatifti 13 günü inşallah bugünden sonra pozitif'i görürüm yarın kan vereceğim nasipse

Yazarım canım mutlaka ben de günlerce burada yorum okudum beklemek çok zor gerçekten. Ama süreç çok uzun pozitif görmek sonra kese sonra kalp atışı derken yorucu ve uzun bir süreç. Allah isteyen herkese ve bize nasip etsin. Insallah güzel haberler verir ve sizden de güzel haberler alırım

İnşallah canım yaa amiin yüzdük yüzdük sonuna geldik artık ya var ya yok çıkacak ortaya olumlu olumsuz bi sonuca varcak ama olumlu olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam eşimede söyledim ya sanki onunda (eğer Allah korusun negatifse) üzüntüsünün sorumluluğu bindi üstüme halbuki bu stresi tek başıma yaşamak istemiyorum birlikte bekleyelim demiştim güyaa

Dün bugün çok minik iğne batması oldu gibi yada ben sıyırıyorum

inşallah hemen pozitife döner testiniz. iğne etkisi gerçekten herkeste farklı oluyor sanırım ya da testlerle ilgili bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…