- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Amin inşallah canım beniminşallah hemen pozitife döner testiniz. iğne etkisi gerçekten herkeste farklı oluyor sanırım ya da testlerle ilgili bilemiyorum.
inşallah hemen pozitife döner testiniz. iğne etkisi gerçekten herkeste farklı oluyor sanırım ya da testlerle ilgili bilemiyorum.
Hiç test yapmadım ilk testim Allahim sana emanet sevindirdin kucağıma almayı nasip etBariz belirgin zaten tek kan vermek kalmış ki 19 .Gün uygun bi zaman kan için bundan önceki testlerin daha silikse zaten koyulasmasi pozitif anlamda hadi insAllah ya Rabbım hepimizi sevindirsin heyecanlı ve kafa yorucu bi süreç kendi adımada
Amiinnnn inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşalım bu sayfadan herkes hamile ciksin inşallah aminBenimki de 19.gün ve böyle silik çıktı erken gebelik testi olmasına rağmen insallah güzel sonuçlar alırız
Allahim boşa cikarmasin umutlarini umutlarimizi Sen de alacaksın güzel haberi ben sevinemiyorum bile hala kalp atışını görmeden duymadan emin olamam yaşadım çünkü Allahim korusun...Yok canım işte benim bugün negatif ya inşallah bakalım Allah'ın izniyle yarın gidip kan vereceğim hem yarın 14 günüm hayırlısı ya inşallah eşim de ben de çok umutlandık o önceki gün ona da söyledim çünkü
Bak şöyle düşün en azından tutunabileceğin bir umudun var pozitifi gördünAllahim boşa cikarmasin umutlarini umutlarimizi Sen de alacaksın güzel haberi ben sevinemiyorum bile hala kalp atışını görmeden duymadan emin olamam yaşadım çünkü Allahim korusun...
InsAllah yarın çok güzel bir sonuç alırsın Güzel Allahim hepimizi müjdelendirsin sevindirsin Amin amin aminHayır canım gitgide negatife döndü yani bugün tam olarak negatifti 13 günü inşallah bugünden sonra pozitif'i görürüm yarın kan vereceğim nasipse
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah yaaInsAllah yarın çok güzel bir sonuç alırsın Güzel Allahim hepimizi müjdelendirsin sevindirsin Amin amin amin
Yarın inşallah güzel haberleri alacağız dualarım sizinleAmiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah yaa
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğimYarın inşallah güzel haberleri alacağız dualarım sizinle
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğimHanımlar naptiniz verdinizmi kan benim ki cumaya kaldı dr ye kalırsa birhafta sonra pazartesi kan diyo sizde durumlar nedir?
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğimAllahim boşa cikarmasin umutlarini umutlarimizi Sen de alacaksın güzel haberi ben sevinemiyorum bile hala kalp atışını görmeden duymadan emin olamam yaşadım çünkü Allahim korusun...
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğimİnşallah yarın belirir çizgi
Ne yaptın canım kan sonucun ne olduBugün kan verdim ama sonucum yarın çıkacak inşallah vardır buraya da yazarım mutlaka
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğiminşallah hemen pozitife döner testiniz. iğne etkisi gerçekten herkeste farklı oluyor sanırım ya da testlerle ilgili bilemiyorum.
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğim
ama kan alınırken hayatımda ilk kez tansiyonum düştü midenim bulandı afedersin biraz çıkardım yokuş çıkıp dinlenmeden kan verdim ondan dedi hemşire hanım
Kan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğim
ama kan alınırken hayatımda ilk kez tansiyonum düştü midenim bulandı afedersin biraz çıkardım yokuş çıkıp dinlenmeden kan verdim ondan e nabiza geç düşünür sonuç dr nin ekranına daha çabuk düşüyor, bulunduğunuz yer merkeze uzaksa laboratuvar bur kere toplar kanlar işleme girmesi gun içinde sonuçlarda yarın yada en geç cuma çıkar
E nabiza geç düşünür sonuç dr nin ekranına daha çabuk düşüyor, bulunduğunuz yer merkeze uzaksa laboratuvar bir kere toplar kanları işleme girmesi gun içinde sonuçlarda yarın yada en geç cuma çıkar .stres heyecan da da tansiyonunu ve şekerini düşürmüştür. Sabır isteyen bi süreç insAllah sonuçlar hepimiz için güzel olurKan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğim
ama kan alınırken hayatımda ilk kez tansiyonum düştü midenim bulandı afedersin biraz çıkardım yokuş çıkıp dinlenmeden kan verdim ondan dedi hemşire hanım
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım benim hala tam kendimde değilim geldim kızımı uyuttum daha şimdi kahvaltı yapacağım inşallahE nabiza geç düşünür sonuç dr nin ekranına daha çabuk düşüyor, bulunduğunuz yer merkeze uzaksa laboratuvar bir kere toplar kanları işleme girmesi gun içinde sonuçlarda yarın yada en geç cuma çıkar .stres heyecan da da tansiyonunu ve şekerini düşürmüştür. Sabır isteyen bi süreç insAllah sonuçlar hepimiz için güzel olur
Olumlu olacak Allahin izniyle. Stres yapmamaya çalış. Bugun de test yaptin mi ben de pazartesi vericem direkt yüksek değer görmek istiyorum inşallah yoksa bu sefer de neden düşük değer sunjadarvhecti niye bu kadar değil başkasının ki benden yüksek vs kurtlanicam çünkü kendimi biliyorumKan verdim bakalım hemşire hanım bugün çıkmaz dedi ama sürekli kontrol edeceğim
Valla en iyisini yaptın yaa sabırlı davrandın olumlu sonuçlar görücez inşallah dua ediyorum hep inşallah Allah'ım sevincimizi heyecanımızı yarım bırakmasın inşallah amin amin aminOlumlu olacak Allahin izniyle. Stres yapmamaya çalış. Bugun de test yaptin mi ben de pazartesi vericem direkt yüksek değer görmek istiyorum inşallah yoksa bu sefer de neden düşük değer sunjadarvhecti niye bu kadar değil başkasının ki benden yüksek vs kurtlanicam çünkü kendimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?