Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karsi komsum ayni zamansa akraba 3 aylik evliler . 2 aylik hamileymis. gel de psikolojini bozma. Allahim herkese versin gozum yok ama isteyenlerinde kucağınıbos birakmasin
Yaa burda sürekli bahsettiğim arkadaşım annesinin rızası yoktu istemeye gidince annesi uzağa kız vermem diy3 istememiş sonra kız 1 Haftalık izne gelince resmi nikah ve imam nikahı kıymıştı geri memleketine gidip ailesini ikna ederse dugun yapacaklardı memlekete gidince gecikmiş ve hamilr olduğunu öğrenince sadece erkek tarafında dugun yaptılar kız tarafından kimse gelmedi kimse de bilmiyordu hamile olduğunu . düğünü olduğu zaman 2 haftalık hamileydi doğum yaptı kızı 7 aylık şimdi 5 aylık hamle

Maşallah

Sizi üzmek istemem ama bir süre geçince artık rüyada bile göremiyor insan
18. Aya girdik bu ay yine olmazsa eşim keçi boynuzu kullanır bende tekrardan ovulasyon yaparım ya ne bilem zor yaa kuzenim 15 sene sonra normal tedavi ile ikiz hamile kaldı tüp yatırmadılar öyle olsun istemiyorum yaa ben 35 yaşına gelince çocuğum 10 yaşında olacak genç anne olmak istiyorum tabi herşey nasip rabbim hepimize nasip etsin

Teşekkür ederim dileğin için. Bizde İğneden sonraki 12.saat ve 37.saatte ilişki oldu. Başka olmadı. 36.saat önemliyse umarım tutturmuşuzdur

Teşekkür ederim dileğin için. Bizde İğneden sonraki 12.saat ve 37.saatte ilişki oldu. Başka olmadı. 36.saat önemliyse umarım tutturmuşuzdur
Ben ilk klomen de saate çok fazla aldırış etmedim 2.klomende saat gece 12 ye falan denk geliyordu onun stresiyle o kadar çok uğraştık ki yapamadik en son bıraktık sabah 6da kalktık bi daha uğraştık o zaman ilişki olmuştu o zamanda tutmadı velhasıl 36 saat sonrası bize böyle bi ani bırakmış oldu

Ben hiç bilmiyorum canım ama ben artık dr ne derse uygulama taraftarıyım kendi fikirlerimle bi sonuç elde edemedim

bende aynı durumdaydım canım kaslarla alakalı çıktı benimki
Bnde öyle canm bu sfer hatta kendi doktoruma dahi gitmedm ilk takibimi fln o yapıyordu transfer için gidiyordum antep'e bu sfer kendi doktoruma hiç gitmedm gitmiycm dedm cnkü olmuyor öyle. BİRde kndi doktorum hiç istemedi bna aşılama yaptır dedi onu deneme bir tane oldugu için sııfrdan başla yada tkrr 2 tane transfer olsn dedi hayır dedm bn tkrr başlamıcm aşılama yapacagıma o embriyo yu denerm hem şansım daha çok hemde hazır dedm ilk defa dinlemedm doktorumu. Tüp bebek doktorumada söledm oda cok ii yapmışsn şans vermekle dedi.

Aminnn. Bizim kuşak evlensek de biraz yaşayalım sonra çocuk düşünürüz diyordu şimdi evlenenler anında bebek düşünüyor maşallah. Hemen de oluyor
Ayyy hiç sormaaaaaaaa gerçekten öyleydi bn diodm 2 sene yapmıcm die glba çok büyük konuşmusum gerçekten de olmuyor 2 seneyide geçti anam

Bende oyle sanip evlenmeden dogum kontrole basladim 1.5 sene sonra ilaci biraktim bu sefer bebis olmadi
Bende olurda korunmam gerekirse eşime derim o korunsun ben hormon almak istemiyorum ya

Ben zannederdim ki evlenince hemen hamile kalırım anlamların hepsinin hemen çocukları olDu öyle olur zannettim
Ayy bnde eşime derdm dkkt et aman söle yap aman böyle yap die die olay çıkarırdm çocuga ne biliym olmayacagını böle oldugunu bilsem ilk günden denerdm

Ayy bnde eşime derdm dkkt et aman söle yap aman böyle yap die die olay çıkarırdm çocuga ne biliym olmayacagını böle oldugunu bilsem ilk günden denerdm
Bende bazen arkadaslarim arasında şaka yaparım bilseydim nikahtan sonra denemeye başlardım düğüne kadar olurdu diye mayısta nikah yaptık temmuzda dugun eşimin tayin işinden dolayı erken nikah olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…