- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #56.641
Herşeyde bi hayır var be kuzu demek bizimde kısmetmz böyle ne dicksn allah bi an önce nasip eder inşallah bizleredeBende bazen arkadaslarim arasında şaka yaparım bilseydim nikahtan sonra denemeye başlardım düğüne kadar olurdu diyemayısta nikah yaptık temmuzda dugun eşimin tayin işinden dolayı erken nikah olmustu
Amin inşallahHerşeyde bi hayır var be kuzu demek bizimde kısmetmz böyle ne dicksn allah bi an önce nasip eder inşallah bizlerede
Ondan da geri kalmadıkTüh bizimki eskidi
Canım benim inşallah hiç olmazsınLarimm birakin gelsinn modundayimm artik
Biz iş yeri olaraak hiç kaapatmadik şükurki yani kısıtli izole olduk ve teknik servis kismi hep evlere gieip ciktiklar
Yakin cevrem disinda kimseyle gorusmedim ama gelirse atlatmak icin elimizden geleni yapicaz
Evet canım stres yapıyor malesefCok skntili bir surec geciriyorsan panik atakta olablir canim bnde o sekilde olmustu.
Canım genelde 36. Saatte yumurtanın çatlaması bekleniyor ama 24-40 saat arasında herhangi bir sürede çatlıyor genelde.Kızlaarrr çatlatma iğnesinden sonra neden 36. Saatte ilişki öneriliyo?
Hahaha adamın yüreğine indirmişsin kız :)Bi keresinde gece yatarken ağrımaya başladı Eşim e dedim ki ssabaha cikmayabilirim kanım sıkışıyor hakkını helal et diye neyse ertesi sabah ise gitmişti benimde telefon sessizde kalmış 10 15 defa aramış duymayınca işyerinden gelmiş odaya bi dalışı vardı
Valla ben de 2 poşet attımValla çok rahat oluyo kuzu buzlukta kayınvalidem sagolsun 2 poset yapmş bana vermiş rahatm bu seneellerinize saglık
Canım bende de oluyodu daha önce ben gerçekten kalp krizi geçiriyorum sanıyordum nefes alamıyodum göğsüm sıkışıyodu beni hastaneye götürün diye ağlıyodum. Bakıldı bişey çıkmadı panik ataktan dolayı sıkışma oluyormuş. Aynı zamanda reflü sorunum varmış ama midem de yanma ekşime olmuyodu. Ağrı kesiciler yapıyormuş dr streste yapar demişti o da göğüste ağrı yapıyor. Yemeklerle ilgisi yok yani reflünün malesef. Kalpte birşey çıkmazsa diğerleri içinde bir dr a git istersenYediğime dikkat ettiğim için mide sıkıntım yok teşekkür ederim canım panik atak olarak başka belirtim yok aslinda
Kız ben napayım 37 yaşımda doğurucam18. Aya girdik bu ay yine olmazsa eşim keçi boynuzu kullanır bende tekrardan ovulasyon yaparım ya ne bilem zor yaa kuzenim 15 sene sonra normal tedavi ile ikiz hamile kaldı tüp yatırmadılar öyle olsun istemiyorum yaa ben 35 yaşına gelince çocuğum 10 yaşında olacak genç anne olmak istiyorum tabi herşey nasip rabbim hepimize nasip etsin
Bencedee bende artik bebis saglikli sihhatli dogsun hicbir sekilde hormonsal birsey kullanmak istemiyorummBende olurda korunmam gerekirse eşime derim o korunsun ben hormon almak istemiyorum ya
Yarin canim iki gun surcekmis elemeeMasterchef final var boğünn
Afiyet olsun bitanemValla ekmk yapamazdm kuzu hazır aldm ama diğerlerini evde hallettm çok güzel oldu çok şkür yüzüm kara çıkmadıtşk ederm yinede aşkm MelodiminEsi
Belki kansızlık demir eksikliği problemim var oncekisi ondan kaynaklı olabilir demişti ama uzun süre ilaç tedavisi kullandim kan aldım iğne şurup hap ne turu varsa hepsini denedim son 3 ay önce ilaç tedavim bitmişti gerçi her adetten sonra azalma olabiliyor yine mı demir eksikliği acaba gidersem ona da baktirayimCanım bende de oluyodu daha önce ben gerçekten kalp krizi geçiriyorum sanıyordum nefes alamıyodum göğsüm sıkışıyodu beni hastaneye götürün diye ağlıyodum. Bakıldı bişey çıkmadı panik ataktan dolayı sıkışma oluyormuş. Aynı zamanda reflü sorunum varmış ama midem de yanma ekşime olmuyodu. Ağrı kesiciler yapıyormuş dr streste yapar demişti o da göğüste ağrı yapıyor. Yemeklerle ilgisi yok yani reflünün malesef. Kalpte birşey çıkmazsa diğerleri içinde bir dr a git istersen
Ilk mı olacak halime dua ederimde daha olan bisi de yok benimde nasibim ne zaman olursa artık inşallah çok beklemezKız ben napayım 37 yaşımda doğurucamyat kalk dua et haline
Hiç deme şaşkınlığı çok komiktiHahaha adamın yüreğine indirmişsin kız :)
En iyisi o şekil hadi inşallah sag salim kucağına alda sonra bakarsın arkası gelir süpriz bebekBencedee bende artik bebis saglikli sihhatli dogsun hicbir sekilde hormonsal birsey kullanmak istemiyorumm
Ben de çok seviyorum mantı. Kayseri usulü yapıyorum. Olsa da yesem, tombik olsamOndan da geri kalmadık
Canım benim inşallah hiç olmazsın
Evet canım stres yapıyor malesef
Canım genelde 36. Saatte yumurtanın çatlaması bekleniyor ama 24-40 saat arasında herhangi bir sürede çatlıyor genelde.
Hahaha adamın yüreğine indirmişsin kız :)
Valla ben de 2 poşet attımeşim seviyo benim aklıma bile gelmez
Ben ilk klomen de saate çok fazla aldırış etmedim 2.klomende saat gece 12 ye falan denk geliyordu onun stresiyle o kadar çok uğraştık ki yapamadiken son bıraktık sabah 6da kalktık bi daha uğraştık o zaman ilişki olmuştu o zamanda tutmadı velhasıl 36 saat sonrası bize böyle bi ani bırakmış oldu
İlk olucak canımBelki kansızlık demir eksikliği problemim var oncekisi ondan kaynaklı olabilir demişti ama uzun süre ilaç tedavisi kullandim kan aldım iğne şurup hap ne turu varsa hepsini denedim son 3 ay önce ilaç tedavim bitmişti gerçi her adetten sonra azalma olabiliyor yine mı demir eksikliği acaba gidersem ona da baktirayim
Ilk mı olacak halime dua ederimde daha olan bisi de yok benimde nasibim ne zaman olursa artık inşallah çok beklemez
Hiç deme şaşkınlığı çok komikti
En iyisi o şekil hadi inşallah sag salim kucağına alda sonra bakarsın arkası gelir süpriz bebek
Bende severim gayseri mantıBen de çok seviyorum mantı. Kayseri usulü yapıyorum. Olsa da yesem, tombik olsam
Iki aydır eşim benden daha çok takıyor hasta oldum diyince inanmak bile istemiyor şaka yapiyosun seni gidi seni bana süpriz yapacaksın diyeEvet maalesef görev verilince olmuyor. Gülüyorsun komik geliyor o an dikkat dağılıyor,bizde gülmekten 36.saat yapamadık, 37. Saate kısmet oldu. Ama sonrası daha olmadı, yani sıkıştırmadım daha fazla.erkekler biraz daha kırılgan hassas oluyorlar böyle durumlarda. Seni kırmak istemiyorlar emekten ötürü ama kasvet de yaşıyorlar, bu kadın o kadar ilaç kontrol uğraştı diye daha fazla stresten hiç olmuyor bu sefer. Onu da anlıyorum aslında.
Kaç sene sonra pekiİlk olucak canım
Gel ye kızBen de çok seviyorum mantı. Kayseri usulü yapıyorum. Olsa da yesem, tombik olsam
Kendim yapmıyorum ama bir akraba yapıyor, ben de ondan satın alıyorum canım. Muhakkak buzlukta bulunduruyorumGel ye kız
Kendim yapmıyorum ama bir akraba yapıyor, ben de ondan satın alıyorum canım. Muhakkak buzlukta bulunduruyorum
Herkeste farklı bir durum var tabi. Biz hiç konuşmayız, o kendi halinde ben kendi halimde günlük işlerimizdeyiz.sorgulayıp dillendirme olmuyor. Hamile kaldım sonra düştü ve inan onun sonrasında bile sorgulayıp konuşmadık. Günü geldiyse olacak diyoruz.Bende severim gayseri mantı
Iki aydır eşim benden daha çok takıyor hasta oldum diyince inanmak bile istemiyor şaka yapiyosun seni gidi seni bana süpriz yapacaksın diyesonra modu düşüyor daha cok sorguluyor kendi kendine neden olmuyor doktor bilmiyor mu sorun yoksa sebebi yoksa neden diye bakalım.bu ayda çok umutlu iki gündür gelip gidip göbeğime dokunuyor bebiş ne yapıyor diye bu sefer oldu diyor iki canlisina takmış işin kötü tarafı beni de alıştırıyor arada bende şaka yapıyorum ama ona dedim hele bi hasta olayım teselli edeceksin diye
Tabi günü geldiyse olur hayırlısıHerkeste farklı bir durum var tabi. Biz hiç konuşmayız, o kendi halinde ben kendi halimde günlük işlerimizdeyiz.sorgulayıp dillendirme olmuyor. Hamile kaldım sonra düştü ve inan onun sonrasında bile sorgulayıp konuşmadık. Günü geldiyse olacak diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?