Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bazen arkadaslarim arasında şaka yaparım bilseydim nikahtan sonra denemeye başlardım düğüne kadar olurdu diye mayısta nikah yaptık temmuzda dugun eşimin tayin işinden dolayı erken nikah olmustu
Herşeyde bi hayır var be kuzu demek bizimde kısmetmz böyle ne dicksn allah bi an önce nasip eder inşallah bizlerede

Tüh bizimki eskidi
Ondan da geri kalmadık
Canım benim inşallah hiç olmazsın
Cok skntili bir surec geciriyorsan panik atakta olablir canim bnde o sekilde olmustu.
Evet canım stres yapıyor malesef
Kızlaarrr çatlatma iğnesinden sonra neden 36. Saatte ilişki öneriliyo?
Canım genelde 36. Saatte yumurtanın çatlaması bekleniyor ama 24-40 saat arasında herhangi bir sürede çatlıyor genelde.
Hahaha adamın yüreğine indirmişsin kız :)
Valla çok rahat oluyo kuzu buzlukta kayınvalidem sagolsun 2 poset yapmş bana vermiş rahatm bu sene ellerinize saglık
Valla ben de 2 poşet attım eşim seviyo benim aklıma bile gelmez

Yediğime dikkat ettiğim için mide sıkıntım yok teşekkür ederim canım panik atak olarak başka belirtim yok aslinda
Canım bende de oluyodu daha önce ben gerçekten kalp krizi geçiriyorum sanıyordum nefes alamıyodum göğsüm sıkışıyodu beni hastaneye götürün diye ağlıyodum. Bakıldı bişey çıkmadı panik ataktan dolayı sıkışma oluyormuş. Aynı zamanda reflü sorunum varmış ama midem de yanma ekşime olmuyodu. Ağrı kesiciler yapıyormuş dr streste yapar demişti o da göğüste ağrı yapıyor. Yemeklerle ilgisi yok yani reflünün malesef. Kalpte birşey çıkmazsa diğerleri içinde bir dr a git istersen

Kız ben napayım 37 yaşımda doğurucam yat kalk dua et haline

Belki kansızlık demir eksikliği problemim var oncekisi ondan kaynaklı olabilir demişti ama uzun süre ilaç tedavisi kullandim kan aldım iğne şurup hap ne turu varsa hepsini denedim son 3 ay önce ilaç tedavim bitmişti gerçi her adetten sonra azalma olabiliyor yine mı demir eksikliği acaba gidersem ona da baktirayim
Kız ben napayım 37 yaşımda doğurucam yat kalk dua et haline
Ilk mı olacak halime dua ederimde daha olan bisi de yok benimde nasibim ne zaman olursa artık inşallah çok beklemez
Hahaha adamın yüreğine indirmişsin kız :)
Hiç deme şaşkınlığı çok komikti
Bencedee bende artik bebis saglikli sihhatli dogsun hicbir sekilde hormonsal birsey kullanmak istemiyorumm
En iyisi o şekil hadi inşallah sag salim kucağına alda sonra bakarsın arkası gelir süpriz bebek

Ben de çok seviyorum mantı. Kayseri usulü yapıyorum. Olsa da yesem, tombik olsam

Evet maalesef görev verilince olmuyor. Gülüyorsun komik geliyor o an dikkat dağılıyor,bizde gülmekten 36.saat yapamadık, 37. Saate kısmet oldu. Ama sonrası daha olmadı, yani sıkıştırmadım daha fazla.erkekler biraz daha kırılgan hassas oluyorlar böyle durumlarda. Seni kırmak istemiyorlar emekten ötürü ama kasvet de yaşıyorlar, bu kadın o kadar ilaç kontrol uğraştı diye daha fazla stresten hiç olmuyor bu sefer. Onu da anlıyorum aslında.

İlk olucak canım

Ben de çok seviyorum mantı. Kayseri usulü yapıyorum. Olsa da yesem, tombik olsam
Bende severim gayseri mantı
Iki aydır eşim benden daha çok takıyor hasta oldum diyince inanmak bile istemiyor şaka yapiyosun seni gidi seni bana süpriz yapacaksın diye sonra modu düşüyor daha cok sorguluyor kendi kendine neden olmuyor doktor bilmiyor mu sorun yoksa sebebi yoksa neden diye bakalım.bu ayda çok umutlu iki gündür gelip gidip göbeğime dokunuyor bebiş ne yapıyor diye bu sefer oldu diyor iki canlisina takmış işin kötü tarafı beni de alıştırıyor arada bende şaka yapıyorum ama ona dedim hele bi hasta olayım teselli edeceksin diye

Kendim yapmıyorum ama bir akraba yapıyor, ben de ondan satın alıyorum canım. Muhakkak buzlukta bulunduruyorum

Buda bizim mantı geçen gün atmıştım buharda pişiyor

Herkeste farklı bir durum var tabi. Biz hiç konuşmayız, o kendi halinde ben kendi halimde günlük işlerimizdeyiz.sorgulayıp dillendirme olmuyor. Hamile kaldım sonra düştü ve inan onun sonrasında bile sorgulayıp konuşmadık. Günü geldiyse olacak diyoruz.

Tabi günü geldiyse olur hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…