Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç sene sonra peki
Biz aralık 2019 da düğünü yaptık nikah 4 ay önce oldu. Bende bir sorun yokmuş dr normal herşey dedi hatta düğün oldu şubatta hamile kaldım düşük oldu. Sonra haziranda deneme başladık ağustosta tedaviye başladık. İlk gebeliğimin mucize olduğunu söyledi drum spermiogram testi baya kötüydü. En son aşılama yapıldı bunda tutmazsa bidaha yapmam direk tüp bebek yapmamız lazım sadece denemek için aşılama yapıyoruz ama zor dedi drum ama tuttu çok şükür.

Çok şükür yeter ki nasibi olsun

Bu ara midemde bir gariplik var. Bulanıyor bulanmıyor arası bir şey kahve içtim midem kötü oldu, sabah da kahvaltıda reçel yemiştim yine kötü oldu epey sürdü. Üşüttüm mü acaba
Geçmiş olsun gebelik ihtimali var mıydı hasta oldum dediysende kusura bakma yaa çok fazla mesaj oluyor kafam karışıyor larii gibi bana tutturmustu iğne oldun diye

Ben de akşam az yedim canım. Seni anlıyorum
Açım bacımmmm aç
Anneme geldimm yürüme mesafesindee oturuyor balik varmis pek sevmem yiyemedimm
Sonraa ablamm yanda oturuyo sey etmis tavuklu pilav gel diyooo enisten ise gitcek diyo
Aklimi çeliyoolllaa

Açım bacımmmm aç
Anneme geldimm yürüme mesafesindee oturuyor balik varmis pek sevmem yiyemedimm
Sonraa ablamm yanda oturuyo sey etmis tavuklu pilav gel diyooo enisten ise gitcek diyo
Aklimi çeliyoolllaa
Açken uyuyamıyor da insan oynamaz sözü burdan çıkmış sanırım

Tamam vazgeçtim hemen yapacak birini bulsam daha iyi

Bak böyle kat kat delikli en alta su dolduruyor su kaynadıkça yukarıya buharını vererek pişiyor sadece buharla 15 dk bir alt üst değişim.oluyor

Çok şükür yeter ki nasibi olsun
İnşallah canım son aşılamanın yapıldığı ay hiç düşünmedim olucak mı olmıcak mı diye. Çok takıntı yapıyodum aslında ama isg sınavım vardı kendimi sınava verdim sürekli soru çözüyodum belki stres olmamasıda olumlu etkilemiş olabilir. Darısı sizlerin başına inşallah sağlıklı sıhhatli çocuklarımıza kavuşalım

Amin inşallah meşhur laf varya hamilelerin duası kabul oluyor diye dua et biz rabbim nasip etsin bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…