Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun gebelik ihtimali var mıydı hasta oldum dediysende kusura bakma yaa çok fazla mesaj oluyor kafam karışıyor larii gibi bana tutturmustu iğne oldun diye
Estağfurullah canım ne kusuru ben zaten koronadan sonra ooo nasıl oldu da kendimi hatırlıyorum bugün eşime öyle saçma sorular soruyorum ki yani kimse benden darılmasın şu sıralar.
Adetim yeni bitti canım gebelik yok bide ben bal oğluma gebeyken hiç mide bulantısı olmamıştı

Eki Görüntüle 2752561
Buda bizim mantı geçen gün atmıştım buharda pişiyor
Ama harika görünüyor iştah açıcı
Suan acimm ve manti supermis
Aglicmmmm
Gece benim canım hep yeşil zeytin ve ekmek ister biliyomusun
@Gelbemucizem kahve hazırlamaya gidiyorum ben huuu
Afiyet olsun canım bugün bizimkiler 5 er tane kahve içtiler galiba ben 2 kahve zorlaaaanılarak içtim çay da 1 bardak . Gitgide bitireceğim bu kafeini

Ay kuzum ya ne güzel ben de kendime kota koymuşum kahvaltıda çaya hayır diyemiyorum kahve ise günlük bir fincan türk kahvesi. Yani kendimi tutmasam tabi ooo çok severim Türk kahvesini

Ne desen haklısın duysam bebek haberini ağzıma bile sürmem ama şimdiden bırakmış olmam gerekirdi bende kendime çok kızıyorum dr açık açık tek başına bu bile olmasına engel bir şey dedi
Sağlık için önemli. Ama ne ben ne eşim hiç ağzımıza sürmemişiz yine olmuyor. Ben de teşvik mi ettim kızdım mı belli değil

Ne desen haklısın duysam bebek haberini ağzıma bile sürmem ama şimdiden bırakmış olmam gerekirdi bende kendime çok kızıyorum dr açık açık tek başına bu bile olmasına engel bir şey dedi
Benim arkadaşım hamile olduğunu sigara içmeyince anladı kötü bir tat geliyormuş ağzına. Öyle de bıraktı kuzum darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…