Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim arkadaşım hamile olduğunu sigara içmeyince anladı kötü bir tat geliyormuş ağzına. Öyle de bıraktı kuzum darısı başına
Ben içiyodum valla hamile olunca bıraktım ama iyi ki bırakmışım eşim günde 2 tane falan anca içiyo dumanı gelince öksürmekten öğürmekten yerlere yatıyorum ölsem içemem heralde

Benim arkadaşım hamile olduğunu sigara içmeyince anladı kötü bir tat geliyormuş ağzına. Öyle de bıraktı kuzum darısı başına
Amiin canım bende sigaranın tadından adet olacağım günümün geldiğini anlıyorum ama şaka bir yana inşallah bırakcam çok kararlı olmam lazım
Ben bıraktım evlenince ççocukyaparım. Diye bırakmaya bak
inşallah canım İnşallah

Amiin canım bende sigaranın tadından adet olacağım günümün geldiğini anlıyorum ama şaka bir yana inşallah bırakcam çok kararlı olmam lazım

inşallah canım İnşallah
Benim yengemde sigara içiyor ama hamilelik boyunca bırakıyor

Ben de yiyemiyorum canım. Eşim de grip olsa hemen kabuğuyla yer. Ama bana acı geliyor.
Ay valla bu aralar benim midem çok kötü pik yaptı heralde çıkarıyorum sürekli. Limonda olmasa naparım bilmem yemek önemli değil bir defa ısırıp kabuğunun tadı dilime bulaşsa yetiyo bana

Yaa bende domates.ekmek yerim
Ama az once tavuklu pilav yidim

Ben içiyodum valla hamile olunca bıraktım ama iyi ki bırakmışım eşim günde 2 tane falan anca içiyo dumanı gelince öksürmekten öğürmekten yerlere yatıyorum ölsem içemem heralde
Yaa bebiş ne güzel şeye vesile olmuş

Bunu denemek isterim. Ama ne zaman tartışılır
Vazgeç sen vazgeç bundan
Kızlar yaa adet haftamdayım ya oram ağrıdı hamile miyim buram seyirdi hamile miyim diye araştıramıyorum ya çok aşırı sıkıldım ihtimalli haftalar gelse de klasik moduma geçsem
Ahahaha :))) hobiii şart sana
Ay kuzum ya ne güzel ben de kendime kota koymuşum kahvaltıda çaya hayır diyemiyorum kahve ise günlük bir fincan türk kahvesi. Yani kendimi tutmasam tabi ooo çok severim Türk kahvesini
Yok canım bitti artık pazartesi sıfırlamış olacam yeni yıla bomba gibi hazırlanıyorum
Kızdım sanaa, cızzzzz
Yapmann döğüşmen guzzum

Vazgeç sen vazgeç bundan

Ahahaha :))) hobiii şart sana

Yok canım bitti artık pazartesi sıfırlamış olacam yeni yıla bomba gibi hazırlanıyorum

Yapmann döğüşmen guzzum
Bir sonraki ay soğan kürü yapacağım ben de Larişim sana sorar durumum artık

Bir sonraki ay soğan kürü yapacağım ben de Larişim sana sorar durumum artık
Ya bunu yazınca ben 2-3 kişi dm atmış bana soğan kürüyle hamile kalmışlar filan.. umut yeşertmeye çalıştılar bende sağolsunlar ama tek amacım tüpe hazırlık bu ay yine ovü takibi yapmicam

Ya bunu yazınca ben 2-3 kişi dm atmış bana soğan kürüyle hamile kalmışlar filan.. umut yeşertmeye çalıştılar bende sağolsunlar ama tek amacım tüpe hazırlık bu ay yine ovü takibi yapmicam
Ben de şimdi eşimle konuşuyordum canım bu ay olmazsa amh testi yaptıracam sonra direk aşılamaya geçelim dedim de ancak izinde yapabiliriz dedi bende sinirlendim dedim o zaman ben temmuza kadar doktora gitmeyecem sende cocuk konusunu açma diye

Nasil yapiliyormuş tatlim
Gunleriii

Ya kuzum geçen sene ben Aralık ayında soğan kürü yaptım tabi adet ocak ayına sarkıyor. Yaptığım ay değil de sonraki ay gebe kaldım ama tedavi alıyordum ya direkt ona yoramıyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan sende etkisini görürüz bitanem

izin ne zaman canım
Nasil yapiliyormuş tatlim
Gunleriii

Kuzular adetten 2 gün sonra başlayıp kesintisiz 15 gün sabah akşam aç karna yapıyosunuz yumurtlamaya denk gelmesi problem değil. Bu şekilde.. inşallah dediğin gibi olur MelodiminEsi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…