Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
izin ne zaman canım

Kuzular adetten 2 gün sonra başlayıp kesintisiz 15 gün sabah akşam aç karna yapıyosunuz yumurtlamaya denk gelmesi problem değil. Bu şekilde.. inşallah dediğin gibi olur @MelodiminEsi kuzum
Direk soğanı kaynatip mı içiyoruz tadı nasıl acaba bu arada eşimin izni temmuzda ya tedaviye başladığımız zaman eşimin gelmesi gerekse gelemez ondan diyor izin alamam senin tedavin boşa gider diye bende tamam bebek konusunu kapatacam dedim ne diyim

izin ne zaman canım

Kuzular adetten 2 gün sonra başlayıp kesintisiz 15 gün sabah akşam aç karna yapıyosunuz yumurtlamaya denk gelmesi problem değil. Bu şekilde.. inşallah dediğin gibi olur @MelodiminEsi kuzum
Bende bidaki ay denemek istiyorumm canim bu ay corekotu yaptımm ondan sey ettimm

Helal olsun valla

Tedavinin baslarinda olmasina gerek yok yaninda canimm
Senin yumurtlarin toplandigi gun onunda sperm vermesi gerekiyor sadece o güne lazim

Tedavinin baslarinda olmasina gerek yok yaninda canimm
Senin yumurtlarin toplandigi gun onunda sperm vermesi gerekiyor sadece o güne lazim
Işte o gün belli olmuyor malesef tsk personeli olduğu için işi ne zaman çıkacak belli olmuyor örneğin acil toplanın mesajı gelse şimdi.kalkip gider

Evet canım 1 beyaz soğanı 4 e bölüp kaynatıyoruz kapağı kapalı olarak içilebilecek kadar ılıyınca içiyoruz
Bugün 21. Güne girdim. Pazartesi tekrar test yapıp bir doktora görüneceğim yasak var diye gitmedim
Hadi hayırlı haberlerle canım inşallah gebelik haberin gelir ferahlar kalbin
Bende bidaki ay denemek istiyorumm canim bu ay corekotu yaptımm ondan sey ettimm
Ya ben de merak ediyorum bu kürü aslında ama adetken başlanıyomuş ben yapmadım bi de soğan yapıcam diye de yapmadım

Aynen 2.gün basladim canim
10 gün ictimmm
Doktora gitmedim icinn yumurta sayisindaki degisikliigi göremedim kuzum bakalim işe yarayacakmı

Aynen 2.gün basladim canim
10 gün ictimmm
Doktora gitmedim icinn yumurta sayisindaki degisikliigi göremedim kuzum bakalim işe yarayacakmı
Şifan olsun inşallah. Senin kürü yapanlar yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum filan diyorlardı öyle mi oluyor
Eki Görüntüle 2752725
Kızlar pıhtılaşma sonucum çıkmış. Anlamadım ama sorun var herhalde dimi
Canım ben yaptırmadığımdan bilmiyorum inşallah birşey yoktur

Şifan olsun inşallah. Senin kürü yapanlar yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum filan diyorlardı öyle mi oluyor

Canım ben yaptırmadığımdan bilmiyorum inşallah birşey yoktur
Bu ay benim biraz degisik oldu Larisimm adet bitiminden beri kasiklarimda asiri batmaa oldu ,yururken agriyodu sanirim buyumeydii

Paylaştığın o güzel bilgiler belki buradan da birilerinin işini kolaylaştırır Teşekkür ederiz
Bu ay benim biraz degisik oldu Larisimm adet bitiminden beri kasiklarimda asiri batmaa oldu ,yururken agriyodu sanirim buyumeydii
Hadi inşallah canım

SEN DAHA İÇİYOMUSUN KIzzzz bn sana içme demedim miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…