Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aksine dün bilhassa son yemekte serhatın çok basitti. Ona o puan çoktu barbarosun hep zahmetliydi
Ya hadi ordan ya barbaros tüil den başka napabiliyor?
Kuzum sizde sperm dışında bir sorun yoktu demi? Yine aynı yerde mi yaptıracaksınız tüp bebeği?
Canımıniçi bizim doktorumuz aynı. Ben , teo ve peraares adanada bülent hocaya gidiyoruz
Cnm bnmki yanında TL elime almamı sevmiyorum cnm ya
Al all bişe olmaz
Canikom benim
Canım biz de seni özledik . Anam o zaman biz napak en eski biziz bi tek biz hamile değiliz ama sizlerin haberleri bizi çok motive ediyor aşko
Eki Görüntüle 2753322 1ocakta pikti dun yapamadim testi
Bugin bukdr siliklesmesi normal mi kizceler
Evet aşkım normal bende de böyle olur hep

Kuzum benim masallah sizin sabrınıza hoşgörünüze Sanırım ben biraz güçsüzüm bu konularda .. Ve kendim bile farkında olmadan takıp kafamın bir yerlerinde biriktiriyorum sonra ya koca kişisiyle kavga edip ona , yada ağlama krizlerine girip kendime zarar veriyorum

iyi gelecekse doğru bir karar vermişsin kuzum inşallah daha fazla beklemeyiz. Muhabbet farklı da olsa ister istemez aklımıza geliyor buraya girdikçe.

Yaa ne güzel inşallah üçünüz de güzel haberler verirsiniz balım ya canı gönülden bekliyorum

Ben de senin gibiyim canım. Senin ortamın nasıl bilmiyorum ama benim reelde canımı yakan hala da yakmaya devam eden çok olduğu için kolay kolay aşamıyorum. Bugün de ilaca başladım bakalım umarım biraz olsun kafam serbest olur

Şifa olsun insallah canım benim çevrem de maalesef öyle .. beni her gören her arayan her mesaj atan çocuk soruyor , olmadığını söyleyince de halime üzülür gibi olur ya üzülme diyorlar . Evliliğimin ilk bir senesi çocuk düşünmedim,o zamanlarda çok etkilemezdi ama çocuk düşündüğümden beri yani bir buçuk senedir canım çok acıyor her sorduklarında.. kendime çok kızıyorum bu konuda bu kadar zayıf olduğum icin

Bizim zayıflığımızdan çok karşı tarafın düşüncesizliği canım
Bu günler gelsin lütfen bizler de bir an önce görelim yaşayalım
Ah bir an önce gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…