Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen zayıf değilsin insanlar kötü..

Tesekkur ederim valla ilac gibisinizz
A archi88 LaRisaCca
Ayy Cok guzel bi övgü bu. Simardim .utandim . Canim bildigim bi konu oldumu olabildigince yardimci olmaya calisiyorum.sagolsunlar burda cok arkadastan sorularimin cevaplarini aldim. O yuzden bende elimden geldigince yarsimci olamak istiyorum. Birine bi faydam olursa ne mutlu bana.

Çok zarifsin canım ya

Burasu iyi geliyor banaa
Ayni seyleri yasayan ayni yollardan gecen insanlardan fikir almak ,paylasmak .
Uye olmadan okuyordum ama digrumu yanlismi bilmiyorsunki

Arkadaşlar merhabalar ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum bugün adet günüm ama regli olmadım sorum şu dün akıntım oldu pembe bi akıntı sonra sabah oldu daha hiç gelmedi sağ kasıklarımda ağrı var bacagıma vuruyor adetmi olacağım sizce test için bekliyeyimmi benim gibi olan varmı

Kuzuş benim de bazen öyle olduğum dönemler oluyor .. etrafımı değiştiremediğimden olaya bakış açımı değiştirmeye çalıştım bu sayede motivasyonum arttı hobiler edindim bunun da bana ileride bazı imkanlar sağlayacağını düşünüyorum isterim ki sen de olaya bakış açınla tüm karanlıkları savabilesin savacaksın da.. sana olan güvenim tam
Yaa ne güzel inşallah üçünüz de güzel haberler verirsiniz balım ya canı gönülden bekliyorum
Amin canım hepimizden inşallah
Tesekkur ederim valla ilac gibisinizz
A archi88 LaRisaCca
Sen de öylesin canım moral saçıyosun
Bu günler gelsin lütfen bizler de bir an önce görelim yaşayalım
Amin inşallah canım benim
Ayyy hadi öp beni ben de öpeyimm
Bebişim benim
Coluk cociik var
baksınlar da dostluğu öğrensinler çoluk çocuklar
Seni de öperimmmm çoluk çocuk olsa burda ne işimiz
Hiçççç yani
Bende dedim yazarken ah halley cocuk olsa ne isiniz vaaa buralarda

Opppp binii
Öpünce bebek olmuyo gel öpim

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalmışsındır. Yerleşme adetten 3-5 gün öncesine denk geliyor yerleşme olabilir. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra genelde regl bekliyoruz 12. Günde 18. Günde olanlar da oluyor bünyeye göre değişiyor ama bence muhakkak bir test yapmalısın

Çok zarifsin canım ya
Aman efendim sizde cok zarifsiniz.
Burasu iyi geliyor banaa
Ayni seyleri yasayan ayni yollardan gecen insanlardan fikir almak ,paylasmak .
Uye olmadan okuyordum ama digrumu yanlismi bilmiyorsunki
Bende sayfanin ilk gununden beri okurdum. Ayni donemde tedavilere baslamistim.o enerji , bilgilendirmeler bana cok iyi gelmisti. Hic bilmedigim seyleri ogrenmistim. Ama sessiz bi takipciydim. Sayelerinde adetlerim bile duzene girdi. Ondan beride daha aktifim. Banada cok iyi geliyo burasi. Insallah hepimiz burda guzel haberlerinizi aliriz. Bunu gercekten cani gonulden hepiniz icin cok istiyorum. Rabbim en kisa zamanda guzel haberlerinizi almayi nasip etsin

Hastane harıcı cıkmıyorum cnm bızım ıcın cok tehlıkelı allah korusun hepımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…