Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama Serhatın Final tabağı gerçekten daha iyiydi. Barbonun o sosu kusmuk gibiydi. Hiç beğenmedim.
Iyk gerçekten ya .. bir de hep bi balık şeysi.. ben zaten sevmem daha bi cinleniyorum görünce
Sosu bari sarı yapmasaydi
He ya tam kusmuk oldu
Katiliyorum sana bu konuda. Renkler falan da cok tekduzeydi. Neyse serhatin nasibiymis. Yoksa barboda cok iyidi hakkini yemeyelim.
Hakikaten barbo çok iyi geldi bugüne ama serhat insanlığıyla bizim gönlümüzü fethetti
Hastane harıcı cıkmıyorum cnm bızım ıcın cok tehlıkelı allah korusun hepımızı
Aman canım Allah korusun çok gerekmiyorsa hastaneye bile gitmemek gerekiyor
Benimde iğnede 13.günüm bekliyorum bende korkuyorum bilmiyorum nasıl olucak
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah gebesindir hiç test yaptın mı ? Klomen mi kullandın

Hı hı ilk denemem klomen artı çatlatma iğnesi burayada yeni katıldım okuyorum yorumları filan henüz test yapmadım korkuyorum son zamanlarda yapan kullanan hep negatif

Hı hı ilk denemem klomen artı çatlatma iğnesi burayada yeni katıldım okuyorum yorumları filan henüz test yapmadım korkuyorum son zamanlarda yapan kullanan hep negatif
Canım orası hiç belli olmaz bak A archi88 pozitif MelodiminEsi de düşük yaptı ama klomenle gebe kalmıştı. olite klomenle gebe kaldı mesela.. çok var klomen ile gebe kalan. Ayrıca pes etmeden denemeye devam etmen gerekiyor inşallah hamilesindir

Bilmiyorum bi kaç yerde okuyunca canım sıkıldı korktum bende

Hayır korkma kuzuş bir de şunu unutmaki zamanı geldiğinde sen hiçbirşey yapmasan da olacak zaten bunlar hep vesile.. doğum ölüm ve nikah tarihi değişmez
İnşALLAH güzel olur çok güzel dediniz nasip kısmet Bekliyim ne olursa ALLAHtan napıyım

İnşALLAH güzel olur çok güzel dediniz nasip kısmet Bekliyim ne olursa ALLAHtan napıyım
Aynen canım emin ol olmazsa hayırlısı değildir zamanı gelmemiştir gebe kalıp düşürünce daha da üzülüyor insan o yüzden Rabbim vakti geldiğinde sağlıklı bir bebek ve gebelik sağlıklı bir doğum nasip etsin

Teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için kimseyle konuşup rahatlatamıyorum bile çok teşekkür ederim
Ne demek canım.. bizi en iyi birbirimiz anlarız. Damdan düşeni damdan düşen anlar. Burada olmamızın amacı birbirimizle motivasyonumuzu yükseltmek, birbirimizin bilgisinden tecrübelerinden faydalanmak mutluluklara olduğu kadar mutsuzluklara da ortak olmak.. emin ol durumun buradaki kimseden pek de farklı değil. O yüzden rahat olabilirsin

Teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için kimseyle konuşup rahatlatamıyorum bile çok teşekkür ederim
Canım sen ne zamandır deniyorsun? Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın? Çocuğun var mı başka? Daha önce hiç gebe kaldın mı? Sende ve ya eşinde bilinen bir sorun var mı

Çok çok teşekkür ederim İnşALLAH güzel sonuçlar alırız benim gibi bekleyip isteyenler hayırlısı olsun İnşALLAH

Canım sen ne zamandır deniyorsun? Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın? Çocuğun var mı başka? Daha önce hiç gebe kaldın mı? Sende ve ya eşinde bilinen bir sorun var mı
Ben 5 aylık evliyim 25 buçuk yaşımAslında Adet düzensizliği için gittim doktora senelerdir düzensiz gitmiştim bi kaç defa daha ama değişmedi
Sonra testler istedi prolaktin yüksek dedi amh düşük dedi aslında ben erken diye istemiyordum korktum olmayacak diye doktor sorunca istiyorum dedim oda tedavi başlayalım dedi böyle oldu

Canım doktorun sana dostinex verip 1 yıl kendiniz deneyin deyip göndermesi gerekirdi aslında , şaşırdım :) bu ay inşallah gebe kalırsın velevki kalmadın adet düzensizliği için hayıt suyunu öneririm sana. Soğan suyu da öneriyorlar ama soğan suyunu prolaktini yüksek olanlara tavsiye etmiyorlar. Eğer prolaktinin yüksekse düşmeden sana tedavi vermesi de ayrı bir soru işareti çünkü prolaktin yüksek iken gebe kalmak zorlaşır prolaktin süt hormonudur. Ben sana hayıt suyu ve ovülasyon ile takibi öneririm bir kaç ay böyle denersen yaşın da çok genç gebe kalabilirsin bence. Ayrıca amh a takılma gebeliğe engel değil. Amh kaç çıktı?

Böyle deyince yine korktum ya bu seferde bu iğneden filan ters bi şey olursa dostinex verdi ama sonrasında klomen verdi böyle oldu
Yaşım için düşükmüş 1:31 di
İğneden sonra adeti bekle olursan 2.gün gel dedi olmazsan test yap dedi ama adetim düzensiz ne zaman olurum bilmiyorum uygulama 10 Ocak gösteriyor o zaman nasıl yapar gidersem acaba

Son düzenleme:
Dr söyledim dr yarında olmazsan kanda bakalım dedi 14 günü beklememize gerek yok dedi dua edin bana neolur şimdi hiç yok tertemiz 9 saattir

kizinbiri9 naptı konuşan oldu mu?
Burdayım test yaptım negatifti bugün yumurtlama dan 13 geçtiği halde çok moralim bozuk bu ay çok heves ettim hem kaybettiğim bebeğe hamile kalalı bir sene oldu hem eşimin doğum günü. O yüzden çok girmedim buralara çok mutsuzum çok siz napıyonuz güzel haberi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…