Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iğneden 14 gün sonra test yapılıyor. Yok canım neden korktun? Korkulacak birşey yok. İğne neden ters etki yapsın . Öyle birşey olmaz için rahat olsun o sadece yumurtanın kontrollü çatlamasına yardımcı oluyor ilişkiye gireceğin saati kontrol altına alabilmiş oluyorsun. Amh ı kafana takma canım gebeliğe engel olacak durumun yok. İnşallah bu ay gebesindir
Dr söyledim dr yarında olmazsan kanda bakalım dedi 14 günü beklememize gerek yok dedi dua edin bana neolur şimdi hiç yok tertemiz 9 saattir
Kuzum hadi inşallah.. güzel haberlerini bekliyorum
bizde de birşey yok canım. Üzme kendini demekki şuan zamanı değilmiş inşallah bu ay gebe kalırsın
malesef beklemedeyim canım. bu ay rahim filmi çekileceğim. 3 başarısız klomenden sonra
Çeksinler bakalım iyi çıkar inşallah. Hsg öekildiğin aydan itibaren 3 ay gebelik şansı yüksek olur canım

Canım evde erken gebelik testi varsa yap yoksa bence 14. Gün yap

Canım benim
Aldığım yer erken gebelik testi testlerimiz demişti 2 adet var elimde 1 Tanesi harcamak istiyorum

Bebeğim ben menopur 75 ile gebe kalmıştım

Şu yazdıklarının hepsi de aynı bende kuzum 1 yıl oldu eşimin doğum günü yaklaşıyor ve yine yok gözü kör olasıca hasret

Günaydın kızlar ben dayanamadım dr geldim şüpheli birşey gördü kese gibi ama daha oluşmamış dedi bthcg verdi kan tahlili vereceğim
Günaydın canım hadi gözün aydın inşallah güzel haberlerini aliriz

Sizinle asilama zamanı ne çok konuşmuştuk demi ya, kaç zaman geçti:) tüp bebek oldu,tip fak. pandemiden dolayı kapanınca acibademe gittik . Çok şükür tuttu .
merhaba öncelikle gebeliginiz hayırlı olsun :) kaçıncı gün embriyosu idi kaç adet transfer oldu ve kalitesini biliyormuydunuz biraz süreçten bahsedebilirmisinz :) ayy çok soru sordum hakkını helal et bende kısmetse şubatta dondurulmş transfer olcak

Burasu iyi geliyor banaa
Ayni seyleri yasayan ayni yollardan gecen insanlardan fikir almak ,paylasmak .
Uye olmadan okuyordum ama digrumu yanlismi bilmiyorsunki
ayyyyyy bnada çok iyi geliyorsunuz bana daaaaaaaaaaa hepinizi seviyorummm resmen kimsenin haberi yok bnm transfer olayımdan sizden başka çnkü biliyrum ki beni en iyi siz anlarsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…