- 1 Aralık 2016
- 146
- 265
- 103
- 38
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.041
İnşallah ama pek kendimi kaptırmak istemiyorumGünaydın canım hadi gözün aydın inşallah güzel haberlerini aliriz
ayyyyyy bnada çok iyi geliyorsunuz bana daaaaaaaaaaahepinizi seviyorummm resmen kimsenin haberi yok bnm transfer olayımdan sizden başka çnkü biliyrum ki beni en iyi siz anlarsınızzz
kuzumm bnm doğru zamanı bkliyorrr üzülmeee olucak elbetteeee hissediyorum bennn güzel günler hepimiz için yakınnnBurdayım test yaptım negatifti bugün yumurtlama dan 13 geçtiği halde çok moralim bozuk bu ay çok heves ettim hem kaybettiğim bebeğe hamile kalalı bir sene oldu hem eşimin doğum günü. O yüzden çok girmedim buralara çok mutsuzum çoksiz napıyonuz güzel haberi olan var mı
mmuaaaaaaaMuuaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mmmmmiiahhhhhhh
Muaahhh
İnşALLAH güzel olur teşekkür ederimCanım iğneden 14 gün sonra test yapılıyor. Yok canım neden korktun? Korkulacak birşey yok. İğne neden ters etki yapsın . Öyle birşey olmaz için rahat olsun o sadece yumurtanın kontrollü çatlamasına yardımcı oluyor ilişkiye gireceğin saati kontrol altına alabilmiş oluyorsun. Amh ı kafana takma canım gebeliğe engel olacak durumun yok. İnşallah bu ay gebesindir
Kuzum hadi inşallah.. güzel haberlerini bekliyorum
bizde de birşey yok canım. Üzme kendini demekki şuan zamanı değilmiş inşallah bu ay gebe kalırsın
Çeksinler bakalım iyi çıkar inşallah. Hsg öekildiğin aydan itibaren 3 ay gebelik şansı yüksek olur canım
5 gün var daha canım erken bence12.gün ovulasyonlan bat 9 ocak
Amin çiçeğim aminAllah yardımcımız olsun
ben iim aşkitommm her zmn ki gibi pazrtesi yogunn baya sen nasılsınHerkes iyi mii?Nasılsınız?
Bende seni özledimm canısııNapalım canım biz de yasaklarda annemlerdeydik kucağımda yeğenim, uyuttum onu , foruma bakıyorumözledim kız seni
Günaydın canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar ben dayanamadım dr geldim şüpheli birşey gördü kese gibi ama daha oluşmamış dedi bthcg verdi kan tahlili vereceğim
Adetin geciktimi canım
ayyy hadii inşallah olurrr bu ay kuzuuuuu ama öyle seyler yiyip içme lütfennnn yoksa seniii cısss yaparızzzBende seni özledimm canısııay gece bir acıyla uyandım anlatamam sabah 6ya kadar uyuyamadım yine idrar yolları enfeksiyonu olmuşum evde durmak bana hiç yaramıyo lariii evde durunca sürekli bişeyler yeme hissi oluyor dün eşimle cips kola derken iyice kaçırdım kaç zamandan beri yemiyordum diye kola zaten asitli olduğu için iyice yakıyor birde cips baharatlıydıı ayyyyy yanıyoreeee fitil yapacaktım korktum gebelik felan vardır belki diye çünkü geçen ayla belirtilerim aynııı göğüsüm yine şişti ve karardı
Ayyy inşallaaah canısıııayyy hadii inşallah olurrr bu ay kuzuuuuu ama öyle seyler yiyip içme lütfennnn yoksa seniii cısss yaparızzz
Merhaba :) 5. Gün embriyosu 1. Kaliteydi 2 adet transfer edildi biz iki tane istedik , 35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. Yani böyle:) transfer sonrası dikkat ettim , hala ediyorum 1 ay olacak 5 inde yumurta toplamanın. Yarın kese görmeye gidicez insallah her şey yolundadır insan çok heyecanlanıyormerhaba öncelikle gebeliginiz hayırlı olsun :) kaçıncı gün embriyosu idi kaç adet transfer oldu ve kalitesini biliyormuydunuz biraz süreçten bahsedebilirmisinz :) ayy çok soru sordum hakkını helal et bende kısmetse şubatta dondurulmş transfer olcak
Evet beybi sonundaEve döndün mü
Dur geriye kalanı saklaAldığım yer erken gebelik testi testlerimiz demişti 2 adet var elimde 1 Tanesi harcamak istiyorum
AY pardonBebeğim ben menopur 75 ile gebe kalmıştım
Canım sonuç çıktı mı çıkmadıysa ne zaman çıkacakmış çok heyecanlandımGünaydın kızlar ben dayanamadım dr geldim şüpheli birşey gördü kese gibi ama daha oluşmamış dedi bthcg verdi kan tahlili vereceğim
Tatlım daha idrara geçmemiş de olabilir
Oy hem sararım hem öperim gell balım
Aşkım benimayyyyyy bnada çok iyi geliyorsunuz bana daaaaaaaaaaahepinizi seviyorummm resmen kimsenin haberi yok bnm transfer olayımdan sizden başka çnkü biliyrum ki beni en iyi siz anlarsınızzz
Ne demek canım biz hep yanındayızİnşALLAH güzel olur teşekkür ederim
Canım eve geldim çok iyiyimHerkes iyi mii?Nasılsınız?
Kuzuş idrarını çok tutma geldiğinde bekleme git yapBende seni özledimm canısııay gece bir acıyla uyandım anlatamam sabah 6ya kadar uyuyamadım yine idrar yolları enfeksiyonu olmuşum evde durmak bana hiç yaramıyo lariii evde durunca sürekli bişeyler yeme hissi oluyor dün eşimle cips kola derken iyice kaçırdım kaç zamandan beri yemiyordum diye kola zaten asitli olduğu için iyice yakıyor birde cips baharatlıydıı ayyyyy yanıyoreeee fitil yapacaktım korktum gebelik felan vardır belki diye çünkü geçen ayla belirtilerim aynııı göğüsüm yine şişti ve karardı
Hayırlı uğurlu olsun gebeliğini ikiz bebişlerinizi inşallah kucak kucak taşırsınızzz ay bende çok isterim ikiz olmasınıMerhaba :) 5. Gün embriyosu 1. Kaliteydi 2 adet transfer edildi biz iki tane istedik , 35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. Yani böyle:) transfer sonrası dikkat ettim , hala ediyorum 1 ay olacak 5 inde yumurta toplamanın. Yarın kese görmeye gidicez insallah her şey yolundadır insan çok heyecanlanıyorAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, benim de
Şükür cnm sen nasılsınHerkes iyi mii?Nasılsınız?
Sonunda bizim topiğin en eskilerine de sıra gelmiş şükürMerhaba :) 5. Gün embriyosu 1. Kaliteydi 2 adet transfer edildi biz iki tane istedik , 35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. Yani böyle:) transfer sonrası dikkat ettim , hala ediyorum 1 ay olacak 5 inde yumurta toplamanın. Yarın kese görmeye gidicez insallah her şey yolundadır insan çok heyecanlanıyorAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, benim de
Ayy darısı da bize olsun kızHayırlı uğurlu olsun gebeliğini ikiz bebişlerinizi inşallah kucak kucak taşırsınızzz ay bende çok isterim ikiz olmasınıinşallah hayırlı haberlerinizi alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?