Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muuaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mmmmmiiahhhhhhh
Muaahhh
ayyyyyy bnada çok iyi geliyorsunuz bana daaaaaaaaaaa hepinizi seviyorummm resmen kimsenin haberi yok bnm transfer olayımdan sizden başka çnkü biliyrum ki beni en iyi siz anlarsınızzz

kuzumm bnm doğru zamanı bkliyorrr üzülmeee olucak elbetteeee hissediyorum bennn güzel günler hepimiz için yakınnn

İnşALLAH güzel olur teşekkür ederim

Napalım canım biz de yasaklarda annemlerdeydik kucağımda yeğenim, uyuttum onu , foruma bakıyorum özledim kız seni
Bende seni özledimm canısıı ay gece bir acıyla uyandım anlatamam sabah 6ya kadar uyuyamadım yine idrar yolları enfeksiyonu olmuşum evde durmak bana hiç yaramıyo lariii evde durunca sürekli bişeyler yeme hissi oluyor dün eşimle cips kola derken iyice kaçırdım kaç zamandan beri yemiyordum diye kola zaten asitli olduğu için iyice yakıyor birde cips baharatlıydıı ayyyyy yanıyoreeee fitil yapacaktım korktum gebelik felan vardır belki diye çünkü geçen ayla belirtilerim aynııı göğüsüm yine şişti ve karardı

ayyy hadii inşallah olurrr bu ay kuzuuuuu ama öyle seyler yiyip içme lütfennnn yoksa seniii cısss yaparızzz

ayyy hadii inşallah olurrr bu ay kuzuuuuu ama öyle seyler yiyip içme lütfennnn yoksa seniii cısss yaparızzz
Ayyy inşallaaah canısııı bide diyet yapıyorum tüğğ bana Yok yok beni anca dükkan paklar vira su içiyorum dükkanda 3 gün evde durdum mahvetti beni

Merhaba :) 5. Gün embriyosu 1. Kaliteydi 2 adet transfer edildi biz iki tane istedik , 35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. Yani böyle:) transfer sonrası dikkat ettim , hala ediyorum 1 ay olacak 5 inde yumurta toplamanın. Yarın kese görmeye gidicez insallah her şey yolundadır insan çok heyecanlanıyor Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, benim de

Eve döndün mü
Evet beybi sonunda
Aldığım yer erken gebelik testi testlerimiz demişti 2 adet var elimde 1 Tanesi harcamak istiyorum
Dur geriye kalanı sakla
Bebeğim ben menopur 75 ile gebe kalmıştım
AY pardon
Günaydın kızlar ben dayanamadım dr geldim şüpheli birşey gördü kese gibi ama daha oluşmamış dedi bthcg verdi kan tahlili vereceğim
Canım sonuç çıktı mı çıkmadıysa ne zaman çıkacakmış çok heyecanlandım
Eki Görüntüle 2753437 sabah sabah güne negatif başlamak
Tatlım daha idrara geçmemiş de olabilir kırmızıları görene kadar umut hep vardır
heytttttttttt bni nedn almıyosunuz aranızaaaa LaRisaCca H halleycik bni de öpünnn
Oy hem sararım hem öperim gell balım
ayyyyyy bnada çok iyi geliyorsunuz bana daaaaaaaaaaa hepinizi seviyorummm resmen kimsenin haberi yok bnm transfer olayımdan sizden başka çnkü biliyrum ki beni en iyi siz anlarsınızzz
Aşkım benim seni seviyoruz
İnşALLAH güzel olur teşekkür ederim
Ne demek canım biz hep yanındayız
Herkes iyi mii? Nasılsınız?
Canım eve geldim çok iyiyim sen nasılsın
Kuzuş idrarını çok tutma geldiğinde bekleme git yap bol su tüket , pamuklu içgiysi giy, bir de belki de ilişki sıklığından içeride çizilmeler olmuştur o acıyodur

Hayırlı uğurlu olsun gebeliğini ikiz bebişlerinizi inşallah kucak kucak taşırsınızzz ay bende çok isterim ikiz olmasını inşallah hayırlı haberlerinizi alırızz

Sonunda bizim topiğin en eskilerine de sıra gelmiş şükür demekki sıra bizde C Capanin Gururu Teyom MelodiminEsi Gelbemucizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…