Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlactan dolayi belki akinti kan seklindedir canim ara ara
İnsallah yetişir canimmm
Uzakmi gitti
İlk yum geliştirici iğne kullandığımda olmuştu canım kanlı akıntı. Bu biraz daha değişik ya aman neyse midemiz bulamasın inşallah kötü bir şey yoktur
Canım yumurtalar çok çalışınca ovü döneminde olur bazen öyle sıkıntı yok
Çok çalışmasın kocamı beklesin

Ayyynı durumdayım resmen. Mesela arkadaşlarım durumumu üzüntümü bilmelerine rağmen her konuşmada eee daha ne var ne yok var mı haber falan diyolar. Artık bazısını bozmaya başladım
Bizi boş bırakmaya gelmez archikom
bende dün geceden beri girmedim daha 10 sayfa daha var okuyacağım. Keşke sabah bi tur girip okusaydım
artık benim dr da benden vazgeçti heralde benim de ilişki günü verip gönderiyor adet olursan 3. Günü femaraya devam diyor

Bi port bebeye kac yumak gidiyo
6 tane bebeğim
Port bebeyi demedim. Yanlış hatırladım sanırım, instada battaniye vardı, o da sen kendin içindi galiba
Evet aşko sen mavi pembe beyaz ebruli olanı söylüyosun burçak ın dı o kendime yaptıydım
Bekleesinnnn
Ayy ben de çok hevesleniyorum ya Allahım nasip et desen çok net belli kuzum eline sağlık rengi neden sarı? Sarı mı istedi sipariş veren
Evet canım bu doğum haberi hediyesi. Torun için. Cinsiyet belli değil kıza da erkeğe de olur dedi sarı olsun dedi
Kızlar regl oldum biran umutlanmaya başlamıştım gene gününde oldum
Yapma ya üzüldüm canım inşallah bu ay gebe kalırsın
Eheheh :)) oku bebeğim oku gelişmelerden geri kalma

Peki bu amh niçin

Çok hoş kuzum eline sağlık

Bitmek üzere 3 fincan çay içtim okurken
Arkadaşlar yarın çatlatma iğnesinin 9. günü test yapayım diyorum acaba çıkar mi yada iğne etkisi olur mu
Benim ilk iğnenin etkisi 10. Günden sonra geçmişti o zaman kanda 5 çıkmıştı sonra düştü. bence en azından 12. Güne kadar bekle canım

Arkadaşlar yarın çatlatma iğnesinin 9. günü test yapayım diyorum acaba çıkar mi yada iğne etkisi olur mu
Kuzum 14. Günde yaparsan daha iyi olur en erken 12. Günde iğne etkisi geçmiş oluyor bünyeye göre değişiyor
Peki bu amh niçin
Canım bu aslında sana yumurta rezervini söyler mesela çok aşırı düşük çıkarsa aman gebe kalamazsın değil de gebelik için kalan zamanın azalmış alarmı verir
Tatlım işteydim. Yoğundu biraz.
Eve gelince mide bulantısı üşümek aldı zorla 2 lokma yyip uyudum.
Aman dikkat et üşütme canım
Çok hoş kuzum eline sağlık
Sağol çiçeğim

Baktırmakta fayda var mı Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…