- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #57.321
Çok cüzelllllEki Görüntüle 2754055
Eki Görüntüle 2754056
Modelim görünmeye başladı canlarC Capanin Gururu Teyom A archi88 MelodiminEsi sizce nasıl? Kabartmalı çalıştım, 3d deniyor
Yok kızSus cahal diyorsuntamam sustum
Çok cüzelllll
Bi port bebeye kac yumak gidiyoEki Görüntüle 2754055
Eki Görüntüle 2754056
Modelim görünmeye başladı canlarC Capanin Gururu Teyom A archi88 MelodiminEsi sizce nasıl? Kabartmalı çalıştım, 3d deniyor
Port bebeyi demedim. Yanlış hatırladım sanırım, instada battaniye vardı, o da sen kendin içindi galibaYok kızport bebeyi battaniyeyle karıştırıyorlar genelde
İlk yum geliştirici iğne kullandığımda olmuştu canım kanlı akıntı. Bu biraz daha değişik ya aman neyse midemiz bulamasın inşallah kötü bir şey yokturİlactan dolayi belki akinti kan seklindedir canim ara ara
İnsallah yetişir canimmm
Uzakmi gitti
Çok çalışmasın kocamı beklesinCanım yumurtalar çok çalışınca ovü döneminde olur bazen öyle sıkıntı yok
Ayy ben de çok hevesleniyorum ya Allahım nasip etEki Görüntüle 2754055
Eki Görüntüle 2754056
Ayyynı durumdayım resmen. Mesela arkadaşlarım durumumu üzüntümü bilmelerine rağmen her konuşmada eee daha ne var ne yok var mı haber falan diyolar. Artık bazısını bozmaya başladımŞifa olsun insallah canımbenim çevrem de maalesef öyle .. beni her gören her arayan her mesaj atan çocuk soruyor , olmadığını söyleyince de halime üzülür gibi olur ya üzülme diyorlar . Evliliğimin ilk bir senesi çocuk düşünmedim,o zamanlarda çok etkilemezdi ama çocuk düşündüğümden beri yani bir buçuk senedir canım çok acıyor her sorduklarında.. kendime çok kızıyorum bu konuda bu kadar zayıf olduğum icin
bende dün geceden beri girmedim daha 10 sayfa daha var okuyacağım. Keşke sabah bi tur girip okusaydımBizi boş bırakmaya gelmez archikom
artık benim dr da benden vazgeçti heralde benim de ilişki günü verip gönderiyor adet olursan 3. Günü femaraya devam diyorBen klomen kullandığımda çatlatma iğnesi sonrası doktor kontrole çağırmadı malesef. bu yüzden tedavim ve 3 ayım boşa gitmiş gibi hissediyorum. çatlamadıysa boşu boşuna umutlanıp test yaptım.sizi çağırmış mıydı?
6 tane bebeğimBi port bebeye kac yumak gidiyo
Evet aşko sen mavi pembe beyaz ebruli olanı söylüyosunPort bebeyi demedim. Yanlış hatırladım sanırım, instada battaniye vardı, o da sen kendin içindi galiba
Bekleesinnnnİlk yum geliştirici iğne kullandığımda olmuştu canım kanlı akıntı. Bu biraz daha değişik ya aman neyse midemiz bulamasın inşallah kötü bir şey yoktur
Çok çalışmasın kocamı beklesin
Evet canım bu doğum haberi hediyesi. Torun için. Cinsiyet belli değil kıza da erkeğe de olur dedi sarı olsun dediAyy ben de çok hevesleniyorum ya Allahım nasip etdesen çok net belli kuzum eline sağlık rengi neden sarı? Sarı mı istedi sipariş veren
Yapma yaKızlar regl oldumbiran umutlanmaya başlamıştım gene gününde oldum
Eheheh :)) oku bebeğim oku gelişmelerden geri kalmaAyyynı durumdayım resmen. Mesela arkadaşlarım durumumu üzüntümü bilmelerine rağmen her konuşmada eee daha ne var ne yok var mı haber falan diyolar. Artık bazısını bozmaya başladım
bende dün geceden beri girmedim daha 10 sayfa daha var okuyacağım. Keşke sabah bi tur girip okusaydım
artık benim dr da benden vazgeçti heralde benim de ilişki günü verip gönderiyor adet olursan 3. Günü femaraya devam diyor
Peki bu amh niçinAmh gebeliğe engel değil canım
Amin canım benim Allah razı olsun. Çok haklısın insan çok isteyince herşeye acaba mı diyor. Kanda negatif bile görsel belki daha kana geçmedi ve geç döllenme mi acaba diye düşünüyoruz
Aşkım berenin battaniyesi kalpli kalpli olan o şişle işleniyor bu şiş kullanılmadan
Canım yumurtalar çok çalışınca ovü döneminde olur bazen öyle sıkıntı yok
Yetişir kuzum inşallahRabbim duysun sesini
Tatlım işteydim. Yoğundu biraz.
Çok hoş kuzum eline sağlık6 tane bebeğim
Evet aşko sen mavi pembe beyaz ebruli olanı söylüyosunburçak ın dı o kendime yaptıydım
Bekleesinnnn
Evet canım bu doğum haberi hediyesi. Torun için. Cinsiyet belli değil kıza da erkeğe de olur dedi sarı olsun dedi
Yapma yaüzüldüm canım inşallah bu ay gebe kalırsın
Eheheh :)) oku bebeğim oku gelişmelerden geri kalma
Oh oh bebiş büyüyorTatlım işteydim. Yoğundu biraz.
Eve gelince mide bulantısı üşümek aldı zorla 2 lokma yyip uyudum.
Bitmek üzere 3 fincan çay içtim okurken6 tane bebeğim
Evet aşko sen mavi pembe beyaz ebruli olanı söylüyosunburçak ın dı o kendime yaptıydım
Bekleesinnnn
Evet canım bu doğum haberi hediyesi. Torun için. Cinsiyet belli değil kıza da erkeğe de olur dedi sarı olsun dedi
Yapma yaüzüldüm canım inşallah bu ay gebe kalırsın
Eheheh :)) oku bebeğim oku gelişmelerden geri kalma
Benim ilk iğnenin etkisi 10. Günden sonra geçmişti o zaman kanda 5 çıkmıştı sonra düştü. bence en azından 12. Güne kadar bekle canımArkadaşlar yarın çatlatma iğnesinin 9. günü test yapayım diyorum acaba çıkar mi yada iğne etkisi olur mu
Canım şuan 2 sıra çıktım yapıp yapıp söküyorum biraz değişik artistik birşey bu model3d efekti var. İlk görüntü ortaya çıkınca atıcam
Bebegim cok guzel eline koluna saglik. Masallah sana .Eki Görüntüle 2754055
Eki Görüntüle 2754056
Kuzum 14. Günde yaparsan daha iyi olur en erken 12. Günde iğne etkisi geçmiş oluyor bünyeye göre değişiyorArkadaşlar yarın çatlatma iğnesinin 9. günü test yapayım diyorum acaba çıkar mi yada iğne etkisi olur mu
Canım bu aslında sana yumurta rezervini söyler mesela çok aşırı düşük çıkarsa aman gebe kalamazsın değil de gebelik için kalan zamanın azalmış alarmı verirPeki bu amh niçin
Aman dikkat et üşütme canımTatlım işteydim. Yoğundu biraz.
Eve gelince mide bulantısı üşümek aldı zorla 2 lokma yyip uyudum.
Sağol çiçeğimÇok hoş kuzum eline sağlık
Çok tşk ederim canımBebegim cok guzel eline koluna saglik. Masallah sana .
Baktırmakta fayda var mı PekiKuzum 14. Günde yaparsan daha iyi olur en erken 12. Günde iğne etkisi geçmiş oluyor bünyeye göre değişiyor
Canım bu aslında sana yumurta rezervini söyler mesela çok aşırı düşük çıkarsa aman gebe kalamazsın değil de gebelik için kalan zamanın azalmış alarmı verir
Aman dikkat et üşütme canım
Sağol çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?