Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baktırmakta fayda var mı Peki
Ben dr uma amh değerime neden bakmıyoruz dedim. Çikolata kistin olduğu için illa ki etkilenmiştir bakıp da strese girmekten başka bir şey olmayacak zaten tedavi sürecindesin aşama aşama devam edeceğiz dedi dr

Ben dr uma amh değerime neden bakmıyoruz dedim. Çikolata kistin olduğu için illa ki etkilenmiştir bakıp da strese girmekten başka bir şey olmayacak zaten tedavi sürecindesin aşama aşama devam edeceğiz dedi dr
Bende bi sıkıntı yok testlerde yapıldı tek o kaldı onu da bi sorayim belki bakar

Bende bi sıkıntı yok testlerde yapıldı tek o kaldı onu da bi sorayim belki bakar
Bizde doktorum 1 yil sonu bakmisti
Stres olcak birsey degil bunu onemsemeyerek yaptirabilirsin
Duruma gore tupbebege gecis yapiyorlar
Ozel saglik sigortalari karsilamiyor.devlette yapilmiyor canim 230 tlmi ne vermistim ben
Ön bilgi olsun canim

Canım ya sen geç yumurtluyosan? Ay boyu gün aşırı olması gerekir denk gelmesi için
valla son iki seferdir doktora gittiğimde 11. 12. Gün çatlamış gördü yumurtayı, erken olgunlaşıp mı çatlıyo nedir anlamadım, hiç de ovülasyon testi kulkanmadım, kesin işe yarıyomu kesim gününü saptayabiliyormuyuz bununla ?
Kistler amh değerini değiştirebiliyor sanırım, mesela pcos varsa yüksek çıkıyo değer, yalancı bir yükseklik oluyor o yüzden şimdş bakmak istememiştir doktorun belkş

bir de Benim amh 1,94 tü 1 sene önce, yaş 29, geçen aylarda baktırdım 2,56 çıktı, kist yok pcos yok bu nasıl oluyor Nası yükselir hiç bir şekilde yükselmiyor diye biliyorum ben

Benimde yukselmisti ama sunu dusundum hastanin lab ilemi ilgili acaba laris
Yada deger araligi hesaplamasiylami

Merhaba progeny m i eczaneden mi aldınız? Hiç bir yerde bulamıyorum önceden internetten alıyordum şimd eczanelerde bile yok
Bende baya eczaneye sordum canım bulamamıştım kaç tanesinde sonra bir tanesi ertesi güne getirtelim mi dedi o şekilde aldım

Bizde doktorum 1 yil sonu bakmisti
Stres olcak birsey degil bunu onemsemeyerek yaptirabilirsin
Duruma gore tupbebege gecis yapiyorlar
Ozel saglik sigortalari karsilamiyor.devlette yapilmiyor canim 230 tlmi ne vermistim ben
Ön bilgi olsun canim
Teşekkür ederim canım burda biri demişti devlet hastanesi yapıyor diye de ondan teşekkür ederim bilgiler için

Evet canım kaliteli ovü test kullanırsan ovü gününü görebilirsin ama her türlü ihtimalde bence düzenli gün aşırı ilişki daha mantıklı çünkü test yapınca stres yapıyoruz ama gün aşırı olunca zaten denk geliyor
Benimde yukselmisti ama sunu dusundum hastanin lab ilemi ilgili acaba laris
Yada deger araligi hesaplamasiylami
Bilemiyorum kuzuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…