Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben laris değil, ben lumix

Aynı hastanede yaptırmıştım ikisini de aslında ama laboratuvar değiştirdilerse bilmiyorum onu evet
Yani artan bir şeyse niye önemseyip bizi de strese soksun doktorlar bilemiyorum açıkçası pek inandırıcı gelmiyor bana ama yükseldi diyen de çok kişi var

Yani artan bir şeyse niye önemseyip bizi de strese soksun doktorlar bilemiyorum açıkçası pek inandırıcı gelmiyor bana ama yükseldi diyen de çok kişi var
Evet saraçoğlu da tv programlarında amh değerinin yükseltilebileceğinden bahsetmişti yanlış hatırlamıyosam

Evet saraçoğlu da tv programlarında amh değerinin yükseltilebileceğinden bahsetmişti yanlış hatırlamıyosam
Ha şu var ama yumurta gençleştirme uygulaması, prp diye geçiyor. Henüz kanıtlanmış bir şey değil ama kendi doktorumun prp uyguladığı bir çok hastasının kendiliğinden gebe kaldığını gördüm açıkçası

Ben de 30 kilo verdim şimdiye kadar yine verme çabasındayım dr rahimde kalınlaşma var keseye benzer birşey var bebek te olabilir kist de kan tahlilinde çıkar dedi ama negatif ve ben hala adet olmadım

O zaman menopoz diye bir şey de olmaz nasılsa artıyor ben inanmıyorum açıkçası
Canım annem menopozda sistit olmuştu dr a götürdüm fitil ve antibiyotik verdi sonra da kızılcıközlü müydü neydi bir hap yazdı. İlaç değil bu ama eczanede satılıyor bitkisel bir ürün annem o hapı içerken adet oldu biz şok

Yaaa ne güzel söyledin inşllah gelişir. Güzel haberler ile dönerim

Geçenlerde bir doktorun konuşmasına denk geldim de canım menopozda ilk seneler gebelik olabilir dedi Allah'ım bize tez vakitte hayırlı sağlıklı bebelerimizi gönderse de amh menopoz yumurtam gelişti mi çatladı mı mevzuları bitse artık

Yaaa ne güzel söyledin inşllah gelişir. Güzel haberler ile dönerim
İnşallah canım benim
Amin canım benim
Hepinizi öpüyorum nanaktan iyi geceler tatlı rüyalar
İyi geceler canım
Sağol canım benim. Ben de aktif olamadım akşam. Ben de kaçıyorum. Tatlı rüyalarrr
Tatlı rüyalar canım

Ben de 30 kilo verdim şimdiye kadar yine verme çabasındayım dr rahimde kalınlaşma var keseye benzer birşey var bebek te olabilir kist de kan tahlilinde çıkar dedi ama negatif ve ben hala adet olmadım
Hadi inşallah güzel haberini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…