Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende baya eczaneye sordum canım bulamamıştım kaç tanesinde sonra bir tanesi ertesi güne getirtelim mi dedi o şekilde aldım
kuzu bnmde çikolata kisti vardı ya o zmn bndede mi düşük cıkacaktı acaba ztn bnden hc istemedi şimdiye kdr ameliyatta da illaki biri zarar görmüştür temizlenirken gerçi ameliyat sonrası genelde soldan yumurtluyordum kistte soldaydı 2 ay önce bendn istedi amh değerini bi türlü gidip yaptıramadım regl kanamamın azlıgından dolayı söyledi onuda. şimdi transfer olıyım kurban oldugum tutarsa gerek yok yaptırmıcam ama tutmazsa bnde yaptırcm ve içimden bi ses düşük cıkacagını söylüyor cnkü adet kanamalarım çok çok az

Bunu nerden öğrendin canım?
AMH düşüklüğü belirtileri
Adet dönemleri ve adet kanama yoğunluğu arasındaki kısalma, yumurtalık rezervinin azaldığını gösterir. Her ay düzenli adet kanaması, yumurtalık rezervinin iyi olduğunu göstermez. Az sayıda yumurta ile uzun süre düzenli bir süre görülebilir.

direk nette çıkıyor canım

Sana 100 puan
valla kızlar amh deki belirtilerden biri kanama azlığı imiş gözümm aydınnn bennn sıranın 1. listesindeyim o zmn
Benim kanamam çok ama amh 0.76 canım. Doğru belirti olmayabilir üzülme.

Azalmış Yumurtalık Rezervinin Belirtileri Nelerdir?​

Maalesef DOR pek çok kadında herhangi bir işaret ya da semptom vermez. Hastalık zamanla ilerledikçe kadınların regl döngülerinde kısalma meydana gelebilir (ör. 28 günlük döngü 24 güne düşebilir). Menopoz yaklaşırken sıcak basması, uyuma güçlüğü, regl döngüsünü kaçırma ve vajinada kuruluk gibi birtakım düşük östrojen işaretleri görülebilir.
MelodiminEsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…