Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu duyguları hepimiz yaşıyoruz canım. Ama umutlarımızı diri tutmak Zorundayız.yaşın kaç, kaç yıldır tedavi görüyorsun.
5 aylık evliyim ben 25buçuk yaşımda Adet düzensizliği için doktora gittim testlerin yüksek düşük çıkması nedeniyle tedavi başlayalım dedi doktor tamam dedim böyle

5 aylık evliyim ben 25buçuk yaşımda Adet düzensizliği için doktora gittim testlerin yüksek düşük çıkması nedeniyle tedavi başlayalım dedi doktor tamam dedim böyle
Sen daha 5 aylık evlisin bu kadar üzülme daha yolun çok başındasın yaşında küçük kendimden örnek vermekten bile bazen utanıyorum çünkü burda uzun zamandır bekleyenler var nasibimizde varsa olacak yoksa kendini o doktor kapısına diksende olmayacak bende 18 aydır bekliyorum.l hiç korunmadim bata 4 gün var dün test yaptim negatif halbuki çok umutluydum dün öğrendiğimde çok tepkisiz kaldim hatta eşim bana şaka mı yaptın olumsuz diye çünkü çok tuhafsın dedi ben tepki vermedim ama bu sabah çok ağladım ya insan bulaşık yıkarken ağlar mı? Insan aynaya bakıp ağlar mı? Ağlar bu hepimizin yaşadığı bi durum hepimiz her ay bunu yaşıyoruz ama Allahtan umut kesilmez ol der olur. Şimdi kendini toparla ve madem testlerin yüksek cıktı tedavini ol öncellikle sağlığına kavuş ondan sonra olacaktır

Çok teşekkür ederim böyle yazdığınız için biliyorum daha uzun süre bekleyenler var ama bende korkuyorum işte o yüzden biraz acelem biraz endişem var Tabi RABBİM ne derse o olur İnşALLAH hayırlısı olur buymuş şimdilik hayırlısı bekliycem ilerleyen günlerde ne olur bilinmez burda bi abla daha böyle güzel şeyler yazmıştı bana biraz içim rahatlıyor ama ben herşeyi kafamı takıyorum İnşALLAH güzel olur hepimiz için

Hormon tahlilleriniz nasıldıki daha çok genç ve çok yeni evlisiniz gerçekten

Hormon tahlilleriniz nasıldıki daha çok genç ve çok yeni evlisiniz gerçekten
Ama böyle doktora gidip sonuç negatif olunca daha çok üzüldüm daha önceki ayda adetim geçti yaptım negatif çıktı çok üzülmedim böyle farklıymış
1 ay oldu prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex verdi düştü mü bilmiyorum o düşmeden gebelik oluşmuyormuş zaten birde yumurtlama sorundu galiba bende adetim düzensiz olduğu için

ben kesin bu bebişte tutmazsa solugu direk hastanede amh testi yaptırmakta alıcammm düşük çıkarsa da zaman kaybetmeden 2. tüp bebek serüvenime başlıcammm
Cnm sende suan çikolata kisti var mi? Mümkünse hikayeni anlatır mısın ne kadarlık evlisin ne kadardır istiyosun neler yasadin? Bende de var da su lanet kist

günaydın kızlar yarın veya perşembe günü hormonlarıma ve ilkkez amh değerime baktırcam.. çikolta kistinden olmuyor sanırım benim gonaf f lle çatlatma denicez bu ay bitkisel birşey yapmıcam oyüzden
kuzum çikolata kistinden düşük çıkabiliyormuş bazen amh yumurtaları kalitesizleştirebiliyor die söylüyordu doktorlar o yzdn üzülme bazısında engel oluyor kist bazısında olmuyor işte

Kız daha minnaksın. Dert edinme hemen kendine. Doktor kontrolünde ilerlersen emin ol hayallerin çok uzakta olmaz.
ah kuzum ah. o ağlamalar hepimizde. Banyo yaparken bile bir yandan duş suları, bir yandan akan gözyaşlarım çok olmuştur. Ama ne yapalım. Çok şükür nefes alıyoruz. az çok imkanımız var tedavi görecek. Eminim bizlerden çok daha kötü durumda olanlar vardır.
İnşallah canım nerde hata yapıyoruz bilemedim
Yok kuzum ya niye hatamızdan olsun, öyle olsa bir çok insanın emin ol hiç çocuğu olmaması lazım
benim kananmam fazla ama çikolata kistim var bendende istedi doktor yarın baktırıcam amh değerime
15-20 günde çıkıyor zaten.

Cnm sende suan çikolata kisti var mi? Mümkünse hikayeni anlatır mısın ne kadarlık evlisin ne kadardır istiyosun neler yasadin? Bende de var da su lanet kist
canım bnde çikolata kisti vardı evet ca 125 değerim git gide yükseliyordu. ve kist bağırsaklarıma yapışıyordu sürekli. 2.5 senelik evliyim ve 2019 mart ayında ameliyat oldum bir aşılama negatif denemem ve tüp bebekte bir adet kimyasal gebelik geçmişim var. 18 yumurta ile gittim 6 yumurta toplandı. 5 i döllendi. 1 tanesi anında ölmüş döllenince. 1 tanesi 3. gün öldü diğeri trasnferlerden saatler önce kaldı 2 tane elimizde birini dondurduk biri transfer oda kimyasal sonuçlandı işte. ameliyat sonrası 3 ay korunma verdi. korunmanın bittiği ay sistit oldum. 5 aydır deniyorum ama olmuyor işte bu ay donmuş olan embriyo transfer tedavisine başladık.

İnşALLAH

bende yavaş yavaş tüpe doğru gidiyorum canım bana kalsa başlamıştım ama doktorum önce diğer aşamalardan geçelim istedi hemen öyle tüp bebek olmaz senin sorunun yok dşyor saolsun ama bende çikolata kisti eşimde varikosel bu bebe nasl olcak bilemedim inşallah sen bize güzel haberi vericeksin umut olcaksın kuzummmm ...

Canım eşin sperm dna hasarı yaptırdı mı? İkinci tedaviye başlamadan (transferi kast etmiyorum, inşalalh tutar da gerek kalmaz şimdilik) doktora danış istersen. Çünkü embriyo yaşamayınca tek sorun yumurta olmuyor.

Çikolata kistinde tüp bebek mantıklı aslında. Çünkü baskılama yapıyorlar. Böylelikle hamile kalınabiliyor.

15-20 günde çıkıyor zaten.
canım benim eşim özel hastaneye gitti doktor varikoseline baktı ister ameliyat ol ister olma demiş.. ağrı yapar yapınca ilaç alırsın demiş bu kadar ne vitamin ne takviye ben şimdi üniv hastanesindede bir doktora görünsün istiyorum ameliyat olması iyi mş olur acaba her varikoselde ameliyat yapılmazmış evreleri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…