Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaa pik olmuşşşş... hayırlısı olsun canım çok şükür yumurtlayabiliyoruz
Boş geçen yumurtlamayı napayım kuzum olmasaydı en azından yumurtlama olmadı derdim bal tarçın çörek otu iki gün öne çeki yumurtlamayı nerden bilicem cenazeyi bilsem kür yapmazdım

Çikolata kistinde tüp bebek mantıklı aslında. Çünkü baskılama yapıyorlar. Böylelikle hamile kalınabiliyor.
benim ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ya gene olur diyor ama olmuyor...bu iğnelerde tüp bebekte kullanılıyormuş ya ondan ümitliyim

Kuzum 14. Günde yaparsan daha iyi olur en erken 12. Günde iğne etkisi geçmiş oluyor bünyeye göre değişiyor
Geçen ay 12. Günde yaptım negatifti ben bugün dayanamayıp yaptım teste göre 2 haftalık bugün de iğnenin 9. Günü sevinsem mi ağlasam mi bilemedim büyük ihtimalle iğneden kaynaklı pozitif

Boş geçen yumurtlamayı napayım kuzum olmasaydı en azından yumurtlama olmadı derdim bal tarçın çörek otu iki gün öne çeki yumurtlamayı nerden bilicem cenazeyi bilsem kür yapmazdım
ahh kuzum nasıl bilcen malesef elimizde olmayan şeyler hayatımızı yönlendiriyor bazen

evet pik canım. ne diyelim hayır vardır demekten başka. Ama testle bulabilmen güzel canım. En azından bir dahaki denemelere işine yarar
Kuzum birçok kez yapmıştım ovu testi hep çıkıyordu yumurtlama. Olmayınca olmuyor işte

bizimki üniversiteye gitti aynı dediler canım. Ben de kızdım özele git dedim. Demek fark etmiyor.

Geçen ay 12. Günde yaptım negatifti ben bugün dayanamayıp yaptım teste göre 2 haftalık bugün de iğnenin 9. Günü sevinsem mi ağlasam mi bilemedim büyük ihtimalle iğneden kaynaklı pozitif
evet erken canım. Ama olsun çift çizgi candır

Çok üzgünüm çokk aşırı üzgünüm bebeğime gebe kalalı bir yıl geçmiş olacak bununla
Benim de 1 yıl oldu ilk bebeğim için Geçen yıl bugünler dünyanın en mutlu insanı bendim, sonrası hüsran, sonra yine hüsran, şimdi de olmuyor

bizimki üniversiteye gitti aynı dediler canım. Ben de kızdım özele git dedim. Demek fark etmiyor.
ya birdahamı test vercem sıkıldım demezmi ben napıyım demi heray heray... hayır doktor ilgili olsa başka yere git demem ama herkesin doktoru takviye vermiş vitamişn vermiş bu ister ol ister olma demiş göndermiş

Benim de 1 yıl oldu ilk bebeğim için Geçen yıl bugünler dünyanın en mutlu insanı bendim, sonrası hüsran, sonra yine hüsran, şimdi de olmuyor
ben 36 haftalık kaybettim şimdide olmuyor heray git gel gşt gel hastaneye başka birley yaptığımız yok

Üniversitede de sadece içinde 10 tane olan klomen verdi canım. Takviye vs vermedi. Bugün tekrar test verdi eşim. Aynen zorla yolladım zaten. Ameliyatta olunca 6 ay beklemek gerekiyormuş. Bize de karar ver ama olmasan da olur demiş. Tüp bebek yapın demiş. Eşime diyorum ki iyice deseydin, yaptık tutmadı, zaten embriyolar yaşamadı. O da diyor ki söyledim.

ben sperm sonuçlarını netteki doktorlara gönderdim artık :) onlarda bir sıkıntı yok çocuk olur bu değerlerle dediler .ama eşimin ağrısı olmaya başladı ameliyat olmak istiyor... amelşyattanda korkuyorum bazen tersi olabiliyormuş değerler dahada kötüleşebilir yani senin eşin ameliyat oldumu

burayada yaz sonucunu canım bakalımmm ne çıkıcak kuzum bnmde çok az yaa çıldırcım bu ay doğru düzgn ped kullanmadım o derecede yanni
canım benim kananmam fazla hatta gece yatarken ilk 2 gün hastabezi kullanıyorum o derece.. ama çıkınca atarım tabikide sonucu

yok olmadı canım. Sperm sayıları bizim de orta düzey normalde. Yani engel düzeyde değil. Ama bizim dna hasarı var. o da varikosel kaynaklı olabiliyor çoğunlukla. Eşim de ameliyat istemiyor zaten. Kaan Aydos için zorluyorum. Biraz zor gider sanki. Ama 2. denemede de embriyo yaşamazsa bilmiyorum ne yaparım eşimi,

inşallah kuzumm bnmmm tutsunda umut olıyımmm çok isterimmm hepimiz sevinelimmmm allah doğru olacağı zamanı biliyordur tbi sağlıklı sıhatli olsnlarda bi tane olsalarda olur yeterki mahrum kalmayalım melek kokulularımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…