Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum eşimin tüp bebek sürecinde spermleri çok iyi çıkmıştı yapmadılar. ama nasip olmazsa bu ikinciye başlarsam herşeyi tam takır yaptırıp başlıcam inşallah gerek kalmaz tbi doktor biraz bnm kistimede bağladı cnm o sorunu kalitesizleştiriyormuş diye ama sperm kaynaklı olabileceğini bn hep forumda okumuştum üye olmadn. bakalım daha bizi ne gibi serüvenler bekliyor

Benim de 1 yıl oldu ilk bebeğim için Geçen yıl bugünler dünyanın en mutlu insanı bendim, sonrası hüsran, sonra yine hüsran, şimdi de olmuyor
Ne güzel heyecanlardı Rabbim bize tekrar yaşasın esirgemesin
yaaaaaaaaaa yavrummm üzülmeee ltfnnnnn
Kuzum nasıl üzülmeyeyim ya ihtimali bile kalmamış oluyor boşa giden koca ayy sinirlerim çok bozuk ağlıyorum sinirden

canım sperm hasarı sayıyla belli olmuyor. sayılar çok iyi olanlarda dahi olabiliyor.

kuzum bzde eğer 3. gün dondursalardı bnm bebişlerim 2 değil 4 tane yaşayacaklardı çünkü gayet güzel gidiyordu gelişimleri. ama gittiğim hastane illaki hepsini 5. güne zorladılar anlayacagın biraz da onlardn kaynaklı. eşimin teyzesinin 10 tane yumurtası toplandı 8 tane döllendi. yarısını 3. gün yarısını 5. gün dondurdular ilk konuldu 2 tane biri tutu 2.5 aylık düştü. tekrar 2 tane konuldu gene bir tanesi tuttu doğdu. geriye kalan 3.gün embriyoları var doktor da kaliteli demiş kullanabilirsiniz biraz hastaneyi iyi seçmek lazım bn bu konuda pişmanım o ara nereye savrulduğumuzu anlamadıgımız için kötü bir serüven yaşadık

Ne güzel heyecanlardı Rabbim bize tekrar yaşasın esirgemesin

Kuzum nasıl üzülmeyeyim ya ihtimali bile kalmamış oluyor boşa giden koca ayy sinirlerim çok bozuk ağlıyorum sinirden
ağlama bbgmmm demekki kısmeti bu ayda yokmuş bak stres te çok engel ztn biliyorsun dkkt et böyle seylere lütfnnn

Merhabalar. ben de bu gün farklı bir doktora kontrole gittim. doktor polikistik over görmediğini, gayet sağlıklı olduğumu söyledi. hatta bir de olgun yumurtan var. bu birkaç günü değerlendir dedi. belki de boşuna 3 ay hormon yüklemesi yapıldı sana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…