Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittim bu gün kızceler
Kalp atışı var ama yine dinletmedi ben erken zamanda dinletmedi ön görmüyorum ama isterseniz dinleteyim dedi eşim de istemedi sağlıklı olsun da geç duyalım dedi.
Ultrasona göre 7haftalık uygulamaya göre 7+4 dedim değişir daha küçük dedi ileriki zamanda bulur uygulama anını dedi.

10 gün rapor aldım yine
Magnezyum kasık ve pelvik kasılması için
İdrar yolda yanma baskı var dedim enfeksiyon önleyici verdi
Mide bulantısı önleyici verdi 2 gündür midem çok bulanıyor ilk kez bu gün çıkardım.
Coraspirin devam 24 25. Haftaya kadar
Kan sulandırıcı ilaça rapor çıkardı 32.haftaya kadar devam
Düşük önleyici duphaston a 12.haftaya kadar devam
Folikasit şimdilik devam
Günde 6 öğün ama az az ye dedi. Yudum yudum su iç dedi.
3 4 hafta sonra görüşelim kesin dedi.
Aksi birşey hissettin an hemen ara ulaş bana dedi.
Bizde durumlar bu şekilde.

Merhaba echomar doktordan yazı istiyor mu? Benim dr hsg istedi ama elimde yazı yok sorun olur mu acaba

Merhaba echomar doktordan yazı istiyor mu? Benim dr hsg istedi ama elimde yazı yok sorun olur mu acaba
Merhaba dün telefonla konuştum öyle bir şey söylemediler. İsterseniz bir arayıp sorun içiniz rahat etsin

herşeyin yolunda olmasına çok sevndmm cnmm bnmm rabbm saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana. rapor alman iyi olmş biraz dinlen bu zmnlarda hamilelikte üstüne yorgunluk yapıyor dinlenmiş olursun

Amh değerine baktırdın mi peki cnm? Tedaviye kistinin tekrarlamamasi sansin olmuş kimisinin tekrarlıyor cunku.. Bende yaza kadar denicem eğer olmazsa çok yüksek ihtimal bana da ameliyat sonrasında tüp bebek dicek doktorum. Hamile kalmadan önce o şekilde bi tedavi planlanmıştı

yok cnm baktırmadm hiç allahım nasip etsin ilk önce ama bu bebişte tutmazsa baktırcm amh için. kist 1 sene içinde tekrarlıyor kuzu geri kimisi 2. senesindede tekrarlıyor okudugum kadarıyla o yzdn doktorum her adette muayeneye çağırıyordu. sen amh baktırdın mı cnm peki fsh nası

Ins gerek kalmaz cnm mucizen gelir 1.48 di gecen sene tedaviye baslamadan baktirmistim ağustos Eylül gibi
Fsh da 8di.

ayyy kuzum inşallah bana ogün topluca dua edin ltfen hangimizn dilek kapısı açık olur belli olmaz ben hepimize ediyorum süreklii rabbm bizi sevndrsnn. eşin vermiş mi test canm
tabi ki dua ederiz. İsimleri bilmeden nicklerle dua ediyordum, bi gülme geliyor nickleri duada söyleyince de, sonra Rabbim sen kim olduklarını biliyorsun diyordum. Eşim test verdi yarın çıkacakmış. Sistemden de bakamadım eve gidince bakacağım

Sevindim canım iyi yapmışsın rapor almakla dinlen bol bol. Kalp atışı az duyuluyomuş 12. Haftadan sonra özellikle dinliyolarmış

Ne güzel heyecanlardı Rabbim bize tekrar yaşasın esirgemesin

Kuzum nasıl üzülmeyeyim ya ihtimali bile kalmamış oluyor boşa giden koca ayy sinirlerim çok bozuk ağlıyorum sinirden
Cnm ne zaman gelicek esin belli mi? Dur bakalım yumurtlama sonrası da tutabiliyo.

çok şükür sıkıntı yok canım. evde mi kalacaksın istirahatta bu kez.

Baya ilgi görülen bir topik olmuş bu.

Benim yaşımda da 38 ve ben 3 senedir 2. bebişi bekliyorum. geçen sene gebelik yaşadım fakat kürtajla sonuçlandı. 6 aydır yine korhnazsız düzenli ilşikiye rağmen gebelik oluşmadı. Bu ay son bir doktor kontorlü daha olup öyle ek tedaviye başlama kararı verdk. Ve doktorda yine aynı şeyler herşey yolunda olmaması için sebep yok denildi. Şubat ayında direk aşılama yaptıracağım. Bakalım doktora iğne mi verecek hap mı yuurta geliştirmke için. Benim yumurtalama problemim yok. Progesteron hormonuma baktırıyorum arada değerler normal yaşıma göre. Yani umut olacak birileri aradım burada ama öyle aman aman gebe kalan kimse de yok Aşılama değil de tüp bebek yaptırsaaaak maddi olarak zor geliyor bana sonucunda tutmama ihtimali de var. bilmiyprum kafam çok karışık. allah hayırlsını en hayırlı zamanda versin isteyen herkese.

burada da çoğumuzun yumurtlama sorunu yok zaten. Gebelik tek boyutlu değil, belki eşinizin değerlerinde düşüş olmuştur. O da kontrole gidebilir. Doğal hamile kalabildiğiniz için aşılamada şansınız olabilir.

Cnm ne zaman gelicek esin belli mi? Dur bakalım yumurtlama sonrası da tutabiliyo.
Kuzum gelme süresi bir gün zaten. Hala da orda doğal olarak. Hadi en iyi ihtimal geldi diyelim ben okulda olacağım. Tam zamanında tutmamış da bu mu tutacak yok işte iki aydır bak ihtimal dahilinde bile olmuyor yok nasip değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…