Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olmayınca olmuyor. Bu ay çok iyi değerlendirdik. geçen hafta leke geldi, durdu hatta biraz umutlandım devamı gelmeyince. Bugün tam söküldü. Bize düşen sabır canım. Üzülmeni istemiyorum,

olmayınca olmuyor. Bu ay çok iyi değerlendirdik. geçen hafta leke geldi, durdu hatta biraz umutlandım devamı gelmeyince. Bugün tam söküldü. Bize düşen sabır canım. Üzülmeni istemiyorum,
Ah kuzum benim ya nasıl umutlanıyor insan değil mi leke gelince bile acaba mı diyoruz devamı gelmez belki diyoruz elimizde değil işte ya bilmiyorum teo garip bir şey var bal tarçın çörek otu yapmasaydım 14. Gün pik olacaktı. Kür iki gün öne aldı. Nerden bilebilirdim ki böyle olacağını. Garip işte ya bilmiyorum bilmiyorum teo bi nasipsizlik aldı başını gidiyor şaştım kaldım

Canım bizim bütün tetkiklerimiz yapıldı. Eşimin sperm değerleri de gayet normal .
İşte bilmiyorum. belki yumurtam tam yeteri olgunluğa gelmeden çatlıyor da olablir bu yüzden aşılama deneyelim dedik. kısmet.

bnde nicklerle edince bi komik oluyordu hadi inşallah sonuçlar güzel gelir cnm

herşeyin yolunda olmasına çok sevndmm cnmm bnmm rabbm saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana. rapor alman iyi olmş biraz dinlen bu zmnlarda hamilelikte üstüne yorgunluk yapıyor dinlenmiş olursun
Bana kalsa almazdım ama eşim illa ki tutturdu.
Doktor yanında bile yok yok kaş göz ediyorum doktora bile ama eşim siz verin verin dedi

Yaptığın kür erken yumurtlamı neden oluyor. Bende bu ay yaptım benimde ondan mı erken oldu yumurtlamam. Başka bir etkisi var mı acaba

Umitsiz olma cnm dur bakalım nasip herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…